Καλησπέρες στα πλήθη

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Crazy poster
Crazy poster

Re: Καλησπέρες στα πλήθη

Δημοσίευσηαπό Nandros » 27 Σεπ 2017, 15:32

Πασιφάη έγραψε:Επειδή γνωρίζω πολύ καλά τον Νάνδρο, έχω να σου πω, ότι μόνο πλάτη στα φασισταριά και στα χρυσαύγουλα δεν θα έκανε. Το τί νομίζουν ή πώς μεταφράζουν αυτοί την στάση του,είναι άλλο θέμα. Εννοείται πως δεν ευνοεί ούτε τα κομμούνια και πολύ καλά κάνει.
Το να είσαι απολιτίκ ακομμάτιστος/χωρίς κομματικές παρωπίδες αν θες την γνώμη μου, είναι προσόν. Διότι έτσι δεν έχεις θέμα να δεις τα πράγματα ξεκάθαρα, δίχως ιδεολογικά στερεότυπα. Τεσπα.
Προσωπικά προσπάθησα κάποιες φορές να κάνω συζήτηση στην ενότητα της πολιτικής, να ''αφουγκραστώ'' τρόπον τινά, τί θέλουν να πουν ''οι ποιητές'' και το μόνο που κατάφερα ήταν να με χαρακτηρίσουν φασισταριό, επειδή είμαι παγάνι. Ενώ είχα ξεκαθαρίσει την απέχθειά μου ένεκα άλλων καταστάσεων που βίωσα στην εφηβεία. Ε, μετά απ'αυτό, τους έγραψα κι εγώ εκεί που δεν πιάνει μελάνη.Δεν άξιζε τον κόπο mate.

Τώρα είναι καλύτερα Πασιφάη.
.
0 .

Άβαταρ μέλους
Nandros
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Nandros » 27 Σεπ 2017, 15:41

Admin έγραψε:
Nandros έγραψε:
Admin έγραψε:Από την αρχή ήταν Γερμανία ο σέρβερ,αν δεν κάνω λαθος, αλλά παλιά τους καλοάρεσαν τα ποστ πχ του Ταϋγέτη και άλλων. Επίσης, το 88 δεν είναι κάτι "επιλήψιμο", ένας αριθμός είναι, αλλά και αυτό ακόμα τους ενοχλούσε από το 2012 και μετά.
....
Πριν το server ήταν αν το καλοθυμάμαι στο Isle of White.

Για τους γνώστες το 88 είναι λίαν "επιλήψιμο". Για δες εδώ:
https://www.adl.org/education/reference ... symbols/88
Εγώ θυμάμαι ότι ήταν Γερμανία.

Δηλαδή τί θες να πεις; Ότι θα έτρωγαν μήνυση για υποστήριξη στο ναζισμο γιατί κάποιος έγραφε ως lamogio88; Σοβαρολογούμε τώρα;

Εδώ άλλοι ανέβαζαν σβάστικες, Έρρικες κοκ (και ορισμένους τους άφηναν ακόμα και μετά όσα έγιναν με το φασισταριο) και το 88 σε ένα νικ ήταν επιλήψιμο....

Δεν ξέρω, δεν είμαι ειδικός. Απλά μου έκανε εντύπωση η πίεση διαγραφής των ναζιστικών εμβλημάτων λίγο μετά την αλλαγή του σέρβερ.
.
0 .

Άβαταρ μέλους
Nandros
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Nandros » 27 Σεπ 2017, 15:47

Ρεκ_ _μας έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Απλα οι αρχαιοελ λατρευαν την φυση ως εκδηλωση συγκεκριμενων θεων, οχι την φυση σαν φυση
οι αρχαιοελ καλά έκαναν και λάτρευαν ό,τι γούσταραν. οι σημερινοί τουρκόγυφτοι βλαχαραπάδες που κατοικούν στη νότια βαλκανική τι δουλειά έχουν με αυτά; :fico:
Αμάν πια με τις γενικεύσεις και τα ταμπελίασματα!
Στους τουρκόγυφτους βλαχαραπάδες να υποθέσω ότι συμπεριλαμβάνεις και το σόι σου;
Εσύ γιατί εξαιρείσαι είπαμε;
0 .

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πασιφάη » 27 Σεπ 2017, 16:19

Λαχουρένιος έγραψε:Ο πλουραλισμος που αναφερεις ισως ηταν σε επιπεδο διανοουμενων της εποχης.

Για τον απλο κοσμο υπηρχε λατρεια στον καθε θεο

Ναι, δεν διαφωνώ. Και τί να κάνω τώρα; Να κόψω τις φλέβες μου, επειδή υπήρχαν και αυτές οι απόψεις;
Άκουσε κάτι. Ο δογματισμός προσωπικά, μου φέρνει αναγούλα. Το να εξυμνήσω άμα γουστάρω, όποιον γουστάρω, είναι δικό μου θέμα. Το να πάω ''κατά γράμμα'' στο δόγμα που θεωρούν κάποιοι, τότε γιατί δεν κάθομαι με τα υπόλοιπα χριστιανά ταλιμπανοειδή, που μου είναι και πιο εύκολο; Δεν υπάρχει λόγος, ν'αλλάξω ρότα. Λέω εγώ τώρα.
0 .
Επίτιμη stalker του Ελεύθερου, παγάνι, ακομμάτιστη και μη με ζαλίζετε διότι μπινελικώνω.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 27 Σεπ 2017, 16:21

Απλως θελω να σου πω οτι αλλο η μαζικη λατρεια των ελληνων και αλλο ρευματα μεμονωμενων αρχαιων ελληνων

Οταν λεμε αρχαια ελληνικη θρησκεια εννοουμε κυριως το πρωτο

Δε σου κανω επιθεση, κουβεντα γινεται.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 27 Σεπ 2017, 16:23

Παντως, δεν εισαι τοσο μοναδικη οσο νομιζεις

Τι εννοω.

Ο καθενας μας προφανως ειναι μια ξεχωριστη προσωπικοτητα.

Αλλα διαφορες πλευρες μας ταυτιζονται με τους αλλους

Πχ μπορω να ειμαι ιδια ομαδα ποδοσφαιρου με τον Α, ιδιο κομμα με τον Β, ιδια θρησκεια με τον Γ κλπ, και εγω μαζι με τους Α,Β,Γ κλπ να ειμαστε ξεχωριστες προσωπικοτητες

Ο ανθρωπος ειναι αγελαιο ον, θελει δε θελει επηρεαζεται.

Για αυτο μην τσινας τοσο σε ομαδοποιησεις, ειναι λογικο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πασιφάη » 27 Σεπ 2017, 16:34

Λαχουρένιος έγραψε:Απλως θελω να σου πω οτι αλλο η μαζικη λατρεια των ελληνων και αλλο ρευματα μεμονωμενων αρχαιων ελληνων

Οταν λεμε αρχαια ελληνικη θρησκεια εννοουμε κυριως το πρωτο

Δε σου κανω επιθεση, κουβεντα γινεται.

Μα δεν το είδα ως επίθεση. Ειλικρινά.
Η Αρχαία Ελληνική Θρησκεία, έχει να κάνει με την οπτική που την βλέπεις, όχι με το τί σου πασσάρουν κάθε φορά, για να ανανεώσουν με μέλη τους οίκους τους.
0 .
Επίτιμη stalker του Ελεύθερου, παγάνι, ακομμάτιστη και μη με ζαλίζετε διότι μπινελικώνω.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 27 Σεπ 2017, 16:37

Μα εγω λεω ιστορικα τι ηταν, δεν λεω για τους νεοπαγανιστες καθε ειδους
0 .

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πασιφάη » 27 Σεπ 2017, 16:42

Λαχουρένιος έγραψε:Παντως, δεν εισαι τοσο μοναδικη οσο νομιζεις

Τι εννοω.

Ο καθενας μας προφανως ειναι μια ξεχωριστη προσωπικοτητα.

Αλλα διαφορες πλευρες μας ταυτιζονται με τους αλλους

Πχ μπορω να ειμαι ιδια ομαδα ποδοσφαιρου με τον Α, ιδιο κομμα με τον Β, ιδια θρησκεια με τον Γ κλπ, και εγω μαζι με τους Α,Β,Γ κλπ να ειμαστε ξεχωριστες προσωπικοτητες

Ο ανθρωπος ειναι αγελαιο ον, θελει δε θελει επηρεαζεται.

Για αυτο μην τσινας τοσο σε ομαδοποιησεις, ειναι λογικο.

Βρε καλέ μου, δεν διεκδικώ μοναδικότητα, σαφώς. Απλά δεν επιθυμώ να κινούμαι με το συφερτό, όσο κι αν σου κάνει εντύπωση. Κάποια στιγμή στις αρχές, ναι, δεν το κρύβω.Επηρεάστηκα. Έπρεπε τάχα να επιλέξω. Ευτυχώς που είμαι τσογλάνι ολκής και το έκοψα.
Προσωπικά θεωρώ την ομαδοποίηση μειονέκτημα. Το μπούγιο σε θέματα τέτοια, απλά είναι καρμανιόλα. Για δες πως καταντήσανε άλλοι. Άστο σου λέω.
0 .

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πασιφάη » 27 Σεπ 2017, 16:44

Λαχουρένιος έγραψε:Μα εγω λεω ιστορικα τι ηταν, δεν λεω για τους νεοπαγανιστες καθε ειδους

Οκ. Κατανοητό. Απλά εγώ σου έβαλα στο ''τραπέζι'' της κουβέντας και το τι παίζει.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”