Σε ποιό μέρος της Ελλάδας θα θέλατε να ζήσετε

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: Σε ποιό μέρος της Ελλάδας θα θέλατε να ζήσετε

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 20 Οκτ 2021, 17:39

Αλλη μου φρεσκια φετεινη μουρλα ειναι να πεφτω για μπανιο σε μια παραλια και να κολυμπαω μεχρι την επομενη η και τη μεθεπομενη παραλια, να βγαινω εκει και να επιστρεφω με τα ποδια μαζευοντας βοτσαλα (αν υπαρχουν).

Παλια κολυμπουσα πολυ βαθια, τωρα κολυμπαω σχετικα βαθια και μετα συνεχιζω παραλληλα με την ακτογραμμη για να βγω σε μια απο τις επομενες παραλιες.

Εχω φιλο που καμια φορα παμε για μπανιο μαζι, αυτος ειναι 55ρης και κολυμπαει 2 ωρες και 10 λεπτα συνεχως με τρια μονο διλεπτα διαλειμματα στο ενδιαμεσο.

Αυτον δεν μπορω να τον φτασω λογω ηλικιας, εγω στην ωρα πανω κουραζομαι και θελω να βγω.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 26 Οκτ 2021, 08:24

Αρίστος έγραψε:Αλλη μου φρεσκια φετεινη μουρλα ειναι να πεφτω για μπανιο σε μια παραλια και να κολυμπαω μεχρι την επομενη η και τη μεθεπομενη παραλια, να βγαινω εκει και να επιστρεφω με τα ποδια μαζευοντας βοτσαλα (αν υπαρχουν).

Παλια κολυμπουσα πολυ βαθια, τωρα κολυμπαω σχετικα βαθια και μετα συνεχιζω παραλληλα με την ακτογραμμη για να βγω σε μια απο τις επομενες παραλιες.

Εχω φιλο που καμια φορα παμε για μπανιο μαζι, αυτος ειναι 55ρης και κολυμπαει 2 ωρες και 10 λεπτα συνεχως με τρια μονο διλεπτα διαλειμματα στο ενδιαμεσο.

Αυτον δεν μπορω να τον φτασω λογω ηλικιας, εγω στην ωρα πανω κουραζομαι και θελω να βγω.

.

Στο γράφω αυτό γιατί κάνω παρέα με κολόμορφη κυρία που ασχολείται συστηματικά με την κολύμβηση σε μεγάλες αποστάσεις, συμμετέχει σε διοργανώσεις ανα την ελλάδα και δεν συμμαζεύεται χειμώνα καλοκαίρι

όταν με μάθαινε να κάνω κι εγώ διαδρομές μου έλεγε πάντα ότι το σημαντικό δεν είναι να είσαι στα βαθιά , αλλά στα ρηχά και να κάνεις αποστάσεις και μου το τόνιζε αυτό. Μετά πήγα σε κολυμβητήριο και δοκίμασα εκεί τις αντοχές μου, καμία σχέση η πισίνα που δεν έχει αλάτι και η θάλασσα. Πάντως στο ξαναλέω, είχε δίκιο για τους κινδύνους που διατρέχουμε στην ελεύθερη θάλασσα όταν κάνουμε προπόνηση στα ανοιχτά , ειδικά χωρίς στολή κολύμβησης αυτές απο νεοπρέν που προσφέρουν και σωσίβιο σε περίπτωση ανάγκης. Εάν πάντως σου αρέσει η κολύμβηση που είναι νομίζω απο τις πιο καλές ασκήσεις να πάρεις στολή μην μπάινεις μέσα χωρίς
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 26 Οκτ 2021, 10:12

5 μερες ειναι το ατομικο μου ρεκορ με συνεχες βαδισμα στο βουνο και με διανυκτέρευση σε σκηνη
στην θαλασσα παραπανω απο πεντε λεπτα κολυμβηση δεν αντεχω -και πολλα λεω
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 26 Οκτ 2021, 16:52

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Ρε συ Αριστο κολυμπας σε αυτες τις χαβουζες με την τεραστια ρυπανση τα βαρεα μεταλλα κτλ κτλ και φοβασαι ενα τοσο δα εμβολιακι;

:laugh1: :laugh1:

Εισαι μεγαλος σατανας
1 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 26 Οκτ 2021, 17:57

ε πάντως όλοι αυτοί που κράζουν τον Αρίστο για τα μπάνια που κάνει ποιοι είναι;
ο διάδοχος που στη Γερμανία τα δάση είναι καμμένα από την όξινη βροχή και τα θαμμένα πυρηνικά έχουν καταστρέψει όλο το υπέδαφος, αν πάει ποτέ να κάνει μπάνιο σε καμιά λίμνη θα βγει με κεραίες σαν μεταλλαγμένος...!!!!!
νομίζω ότι μάλλον το διαρκές τρολλαρισμα, πρέπει να είναι ένδειξη της μετάλλαξης του δεν εξηγείται αλλιώς..
δεν μπορεί να χάνω από κανονικό άνθρωπο

ο γγ που στη βόρεια Ελλάδα έχει πάει όλο το κάδμιο και το πυρηνικό νέφος μετά το ΤΣΕΡΝΟΜΠΙΛ που κατέληξε να παγιδευτεί στην οροσειρά της Πίνδου.

τι μας λέτε ρε
που εσείς ζείτε στους εξωτικούς παραδείσους ...!!!!!
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 26 Οκτ 2021, 19:43

vallon έγραψε:ε πάντως όλοι αυτοί που κράζουν τον Αρίστο για τα μπάνια που κάνει ποιοι είναι;
ο διάδοχος που στη Γερμανία τα δάση είναι καμμένα από την όξινη βροχή και τα θαμμένα πυρηνικά έχουν καταστρέψει όλο το υπέδαφος, αν πάει ποτέ να κάνει μπάνιο σε καμιά λίμνη θα βγει με κεραίες σαν μεταλλαγμένος...!!!!!
νομίζω ότι μάλλον το διαρκές τρολλαρισμα, πρέπει να είναι ένδειξη της μετάλλαξης του δεν εξηγείται αλλιώς..

35 επίσημες μέρες άδεια τον χρόνο και το εισιτήριο μετ επιστροφής είναι 2 μεροκάματά μου. Να είσαι σίγουρος ότι χαίρομαι τις παρθένες ελληνικές θάλασσες πολύ περισσότερο απο την πλειοψηφία των ΕΛ :D
1 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 26 Οκτ 2021, 20:16

Προέλλην έγραψε:
vallon έγραψε:ε πάντως όλοι αυτοί που κράζουν τον Αρίστο για τα μπάνια που κάνει ποιοι είναι;

35 επίσημες μέρες άδεια τον χρόνο και το εισιτήριο μετ επιστροφής είναι 2 μεροκάματά μου. Να είσαι σίγουρος ότι χαίρομαι τις παρθένες ελληνικές θάλασσες πολύ περισσότερο απο την πλειοψηφία των ΕΛ :D

Κουφαλιτσα,
Για πες που πας; Έχεις πριβέ παραλίες με πριβέ εξωτικά μωράκια;
0 .

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 26 Οκτ 2021, 22:12

ο γγ που στη βόρεια Ελλάδα έχει πάει όλο το κάδμιο και το πυρηνικό νέφος μετά το ΤΣΕΡΝΟΜΠΙΛ που κατέληξε να παγιδευτεί στην οροσειρά της Πίνδου.

τι μας λέτε ρε

Τα ζηταει ο κωλος σου
viewtopic.php?f=2&t=13176
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 27 Οκτ 2021, 00:46

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:

τι μας λέτε ρε

Τα ζηταει ο κωλος σου
viewtopic.php?f=2&t=13176

Εσένα γερμανοτσολιά να θυμηθείς να τον κλείσεις λίγο γιατί στον έχει κάνει σουρωτητι
Ο ινστρουχτορας σου...
0 .

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 27 Οκτ 2021, 09:33

vallon έγραψε:Εσένα γερμανοτσολιά να θυμηθείς να τον κλείσεις λίγο γιατί στον έχει κάνει σουρωτητι
Ο ινστρουχτορας σου...

:ban: :ban: :ban:
:beware: :beware: :beware:
:kokkini: :kokkini: :kokkini:
:tourtaface: :tourtaface: :tourtaface:
:skata: :skata: :skata:
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”