Κηρύσσω επισήμως την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου...

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
vallon
Supreme poster
Supreme poster

Re: Κηρύσσω επισήμως την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου...

Δημοσίευσηαπό vallon » 20 Ιούλ 2021, 19:25

Ραν ταν πλαν έγραψε:
vallon έγραψε:

ελπίζω όχι κορωνοιός,,,

άμα πεις μπιζέλι ότι αρρώστησες από κωρονοιό θα γίνει ο τρίτος παγκόσμιος εδώ μέσα
:D

εμβολιασμένη και αρρωσταίνει;

περαστικά μπιζέλιον..
:hat44:

Ναι ρε και οι εμβολιασμένοι αρρωσταίνουν από κορονοϊό.
Το εμβόλιο δε σε κάνει άτρωτο αλλά μειώνει σημαντικά τις πιθανότητες να νοσηλευτείς, να μπεις σε ΜΕΘ και να δεις τα ραδίκια ανάποδα.
Χιλιάδες φορές το έχουμε πει αυτό εδώ μέσα αλλά στου ψέκα την πόρτα όσο θέλεις βρόντα. :D

ρε γμτ..
:laugh1:

και περίμενα να τσιμπήσει το μπλε νεοφίλι...

μα τι να πω πια..
1 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Deutsch Lover
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Deutsch Lover » 20 Ιούλ 2021, 20:32

bizeli έγραψε:Σήμερα πέρασα δίπλα από ένα συντριβάνι, μου ρχοταν να πέσω μέσα.
Τι ζέστη είναι αυτή ρε παιδιά;

ΜΗΗΗΗ! !!!!
Εκεί μέσα πλένουν τα πόδια τους οι γύφτοι
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 20 Ιούλ 2021, 20:36

bizeli έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Ειχες κλεισει εισητηρια και δωματιο και τα ακυρωσες?

Εισιτήρια όχι, γιατί οδικώς.
Κάμπινγκ ναι.

μπηκα στο νημα για να σου προτεινω αυτο ακριβως αν επιζησετε απο το ελευθερο καμπινγκ
τοτε ολα τα προβληματα θα τα ξεπερνατε ευκολα

εκει φαινονται ευκολα ολα τα προβληματα που μπορει να κουβαλα ενας ανθρωπος
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 21 Ιούλ 2021, 01:02

nemo έγραψε:μπηκα στο νημα για να σου προτεινω αυτο ακριβως αν επιζησετε απο το ελευθερο καμπινγκ

Όχι ελεύθερο σε οργανωμένο.
Βασικά η αδερφή μου παραθερίζουν εκεί (αυτοί έχουν δικό τους motorhome) και θα πηγαίναμε να τους βρούμε. Η αδερφή μου τα κανόνισαν όλα.
Εμείς δεν έχουμε εμπειρία από camping.
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 21 Ιούλ 2021, 01:51

bizeli έγραψε:Το τεστ βγήκε αρνητικό (άρα βάλλον όχι δεν έχω κορωνοιο) παρόλα αυτά τα συμπτώματα χειροτέρεψαν και κρεβατώθηκα τελείως.
Σήμερα είμαι κάπως καλύτερα.
Υποψιάζομαι ότι είναι κάποια ίωση γιατί και τα ανίψια μου ήταν άρρωστα κάποιες μέρες πριν και είχα έρθει σε επαφή μαζί τους.

Μπορει και πραγματι να εχεις κοβιντ απλα εχει πεσει η γραμμη να το κανουν αρνητικο οταν πρόκειται για εμβολιασμενους. Αυτο που κανουν οι απατεώνες ειναι πως μειώνουν τα cycle thresholds ≤28 και με αυτο τον τροπο τις περισσότερες φορες τα τεστς βγαινουν αρνητικα.
Αρα καλου κακου προσπάθησε να μη βηχας τουλαχιστον πανω στις γιαγιαδες :yesyes:
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 21 Ιούλ 2021, 19:36

bizeli έγραψε:
nemo έγραψε:μπηκα στο νημα για να σου προτεινω αυτο ακριβως αν επιζησετε απο το ελευθερο καμπινγκ

Βασικά η αδερφή μου παραθερίζουν εκεί (αυτοί έχουν δικό τους motorhome) και θα πηγαίναμε να τους βρούμε. Η αδερφή μου τα κανόνισαν όλα.

εγω μετα απο το ελευθερο καμπιινγκ πηρα την αποφαση για να δεσμευτω
γιατι σκεφτηκα οτι αφου τα παμε καλα σε τοσο δυσκολες συνθηκες
θα τα παμε καλα και στα υπολοιπα
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 21 Ιούλ 2021, 19:52

nemo έγραψε:
bizeli έγραψε:

εγω μετα απο το ελευθερο καμπιινγκ πηρα την αποφαση για να δεσμευτω

Mε τοση μπιχλα που εχει το καμπινγκ εγω θα επαιρνα την αποφαση να παρω τα βουνα :D
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 21 Ιούλ 2021, 20:03

Λαχουρένιος έγραψε:
nemo έγραψε:εγω μετα απο το ελευθερο καμπιινγκ πηρα την αποφαση για να δεσμευτω

Mε τοση μπιχλα που εχει το καμπινγκ εγω θα επαιρνα την αποφαση να παρω τα βουνα :D

το ιδιο ειναι ...και στα βουνα την πηγα αλλα αντεξε μια μερα μονο με συνεχες περπατημα :-/
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 23 Ιούλ 2021, 01:02

ВладимирВладимирович έγραψε:Μπορει και πραγματι να εχεις κοβιντ απλα εχει πεσει η γραμμη να το κανουν αρνητικο οταν πρόκειται για εμβολιασμενους. Αυτο που κανουν οι απατεώνες ειναι πως μειώνουν τα cycle thresholds ≤28 και με αυτο τον τροπο τις περισσότερες φορες τα τεστς βγαινουν αρνητικα.
Αρα καλου κακου προσπάθησε να μη βηχας τουλαχιστον πανω στις γιαγιαδες :yesyes:

Να σου πω κάτι; Αυτό με το "έχει πέσει γραμμή" σε εμβολιασμένους να βγαίνουν αρνητικά τα τεστ δεν το πολυπιστεύω για λόγους που βαριέμαι να αναλύσω τώρα.
Αν τελικά είχα κοβιντ και δεν το έδειξε το τεστ, πιθανολογώ λόγω εμβολίου επειδή έχεις χαμηλό ιικό φορτίο που δεν είναι ίσως εύκολα ανιχνεύσιμο (κάτι τέτοιο έχω διαβάσει ότι είναι πιθανό να συμβεί).
Αν με ρωτάτε, κι εγώ έχω μια υποψία ότι κόλλησα κοβιντ,γιατί είχα όλα τα συμπτώματα. Αλλά και πάλι προβληματίζομαι γιατί το τεστ το έκανα ενώ είχα ήδη συμπτώματα. Μου φαίνεται λίγο κουλό να νοσείς και το τεστ να βγει αρνητικό.
Όπως και να χει,ακόμα και αν με δούμε ως case study ... είμαι ένα άτομο που από την τελευταία δόση του εμβολίου πέρασε ένας μήνας και παραπάνω. Συνεπώς, πρόλαβα να αναπτύξω τα απαραίτητα αντισώματα.

Δεύτερο στοιχείο που παίζει ρόλο είναι ότι είμαι ένα άτομο πολύ φιλάσθενο. Δε λέω ότι είμαι σε ομάδες αυξημένου κινδύνου αλλά λόγω κακής ποιότητας ζωής (άγχος, κάπνισμα, κακή διατροφή κτλ) δεν έχω γερό ανοσοποιητικό. Δεν εννοώ ότι είμαι ανοσοκατασταλμένη (δλδ μηδέν ανοσοποιητικό) αλλά λέω ότι δεν είναι και τελείως ενισχυμένο.

Αν, λοιπόν, όντας εμβολιασμένη κόλλησα τον ιό και νόσησα έτσι... δε θέλω να σκεφτώ πόσο χειρότερα θα το περνούσα αν ΔΕΝ ήμουν εμβολιασμένη.
Για μένα αυτό ήταν ένα πρώτο crash test ότι το εμβόλιο έκανε δουλειά. Συν ότι και ψυχολογικά δεν είχα το άγχος ότι θα καταλήξω σε ΜΕΘ. Αν δεν είχα κάνει το εμβόλιο θα είχα φρικάρει.

Αν, λοιπόν, υποθέσουμε ότι όντως κόλλησα κοβιντ ...προσωπικά θεωρώ ότι το πέρασα πάααααααρα πολύ ελαφρά, ασχέτως αν αισθανόμουν τελείως σκατά. Αν σας περιγράψω τα συμπτώματα ... θα μου πείτε "καλά για αυτά έκανες έτσι;"
Να λάβετε υπόψη το γεγονός, όμως, ότι είμαι μισή μερίδα άνθρωπος και κάτι που εσείς μπορεί να το περάσετε πολύ πιο "αθόρυβα" ... εμένα μπορεί να με ταλαιπωρήσει περισσότερο, γιατί πραγματικά έχω αδύναμο οργανισμό.

Τα συμπτώματα ήταν τα εξής για να πάρετε μια εικόνα τι εννοούμε ότι ένας εμβολιασμένος μπορεί να νοσήσει αλλά ελαφρά.
Σάββατο ξεκίνησε ο πονόλαιμος (ίσως και Παρασκευή, δε θυμάμαι). Σε κάποια χρονική φάση (Σάββατο προς Κυριακή) ξεκίνησε και το συνάχι.
Αρχικά λιγοστό ... σε χρόνο dt βούλωσαν όλα. Αυτιά, μύτες... τρελό μπούκωμα. Πρέπει να ξόδεψα 3 χαρτιά υγείας το λιγότερο. Αρχίζουν και τα συνεχόμενα φτερνίσματα σε σημείο εξάντλησης. Αυτά και μόνο ήδη με είχαν κουράσει.
Είμαστε Κυριακή μεσημέρι που ακόμα δεν έχω κρεβατωθεί παρόλα αυτά αρχίζω και έχω κάποια αδυναμία και πονοκέφαλο.
Κυριακή απόγευμα και όλη τη Δευτέρα ήταν η κορύφωση θα έλεγα. Δλδ εκτός από αυτά που είχα πονόλαιμο,συνάχι κτλ προστέθηκαν λιγοστά δέκατα 37.2 το ανώτερο χωρίς ντεπον,χωρίς τίποτα. Επίσης, απίστευτη εξάντληση σε σημείο να θέλω να κοιμάμαι 24/ωρο.

Να σημειώσω εδώ ότι γενικά δεν είχα ούτε καν δέκατα βασικά. Στις περισσότερες θερμομετρήσεις που έκανα η θερμοκρασία μου ήταν φυσιολογικότατη, εκτός από 2-3 φορές που πήγε 37.2 αλλά υποθέτω από το ζόρι που τραβούσα. Και πάλι δεν κρατούσε πολύ. Μετά από ώρα που ξαναέβαζα ήταν φυσιολογική και ξαναλέω χωρίς να έχω πάρει το παραμικρό φάρμακο.

Τρίτη ο πονόλαιμος είχε εξαφανιστεί. Μου είχε μείνει μόνο μπούκωμα, η ζαλούρα και μια ληθαργική κατάσταση. Α και το φτέρνισμα αλλά πιο ελεγχόμενο. Η οποία ληθαργική κατάσταση προερχόταν βασικά από τις απίστευτες ώρες ύπνου που είχα ρίξει το προηγούμενο διάστημα.
Δλδ είπα φτάνει μπιζέλι, όσο ξαπλώνεις γίνεσαι χειρότερα. Σηκώθηκα και όσο περνούσε η μέρα αισθανόμουν καλύτερα.

Τετάρτη ήμουν τζετ και μου είχε απομείνει μόνο το συνάχι.
Σήμερα Πέμπτη είμαι στα τελειώματα του συναχιού.

Συνοψίζοντας. Δύο μέρες είχα μόνο πονόλαιμο και συνάχι και μόνο μια μέρα κράτησαν τα "βαριά" συμπτώματα. Από κει κι έπειτα όλα είχαν πτωτική πορεία. Ούτε δύσπνοια αισθάνθηκα, ούτε τίποτα. Και σαφώς ταλαιπωρήθηκα πολύ λιγότερες μέρες.

Άξιζε, λοιπόν, που έκανα το εμβόλιο; Hell yeah.

Όλα τα παραπάνω με την προϋπόθεση ότι όντως είχα κοβιντ. Γιατί μπορεί και να μην είχα και να σας λέω παπαρίτσες τόση ώρα.
2 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 23 Ιούλ 2021, 11:12

100% πέρασες κοβιντ και σε έσωσε από τα χειρότερα το εμβόλιο.
Αυτά να τα βλέπουν τα ταγάρια οι ανεμβολίαστοι ψέκες εδώ μέσα.
Αν το κόλλαγε ο Νέμο που ως καλλιτέχνης έχει ευαίσθητη ιδιοσυγκρασία θα τον είχε στείλει αδιάβαστο.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”