Το κωλοκαλόκαιρο πήρε επιτέλους την κατηφόρα.
Βαρέθηκα το κέρατο μου να γυρνάω με κινέζικες σαγιονάρες, σορτς και μακό μπλουζάκι από τη λαϊκή σαν Αλβανός τουρίστας
Κηρύσσω επισήμως την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου...
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Re: Κηρύσσω επισήμως την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου...
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
Adminović
- Sloboda Narodu

bizeli έγραψε:Ο καιρός τις επόμενες ημέρες
Μετά τη ζέστη, έρχονται επικίνδυνες καταιγίδες.Από αύριο Σάββατο και κυρίως από Κυριακή θα γίνει αισθητή η πτώση της θερμοκρασίας στις περισσότερες περιοχές ενώ ταυτόχρονα θα ξεσπάσουν και καταιγίδες.
Αναμένουμε από Σάββατο απόγευμα μέχρι και Τετάρτη με τα φαινόμενα αυτά να επηρεάζουν το σύνολο της ηπειρωτικής χώρας μεσημέρι απόγευμα, ενώ τη νύχτα και το πρωί είναι δυνατόν να απασχολούν και θαλάσσιες παραθαλάσσιες περιοχές με έμφαση τα δυτικό και βόρειο Αιγαίο πιθανόν πρόσκαιρα και τμήματα του Ιονίου πελάγους με έμφαση τα κεντρικά και βόρεια. Είναι δυνατόν να συνοδεύονται από χαλάζι, κεραυνούς ή και ανεμοστρόβιλους – υδροστρόβιλους και θέλει πολύ μεγάλη προσοχή. Σε τέτοιες περιπτώσεις απομακρυνόμαστε από την θάλασσα.
https://www.ethnos.gr/ellada/166291_kai ... po-sabbato
Μαντέψτε ποιος έχει κλείσει διακοπές τις προσεχείς ημέρες
Άμα σας λέω εγώ ότι δε με θέλει η θάλασσα...
Η κωλοζέστη δεν παλεύεται πάντως. Χρειαζόταν να δροσίσει.
Να κανονίζεις πιο συχνά διακοπές, το χρειαζόμαστε.

0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
bizeli
- Moderator

Adminović έγραψε:
Να κανονίζεις πιο συχνά διακοπές, το χρειαζόμαστε.![]()
Να σου πω κάτι; Ο διακοπές αναβλήθηκαν, γιατί αρρώστησα.
Άμα θέλετε πιστέψτε το.
Είχαν ξεκινήσει τα πρώτα συμπτώματα μες στο ΣΚ (λέω εντάξει θα προλάβω να γίνω καλά μέχρι να φύγουμε) αλλά χειροτέρεψα και τώρα είμαι στο κρεβάτι.
Ελπίζω να προλάβω λίγες διακοπές.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

bizeli έγραψε:Adminović έγραψε:
Άμα θέλετε πιστέψτε το.
Είχαν ξεκινήσει τα πρώτα συμπτώματα μες στο ΣΚ (λέω εντάξει θα προλάβω να γίνω καλά μέχρι να φύγουμε) αλλά χειροτέρεψα και τώρα είμαι στο κρεβάτι.
Ειχες κλεισει εισητηρια και δωματιο και τα ακυρωσες?
0 .
-
bizeli
- Moderator

Λαχουρένιος έγραψε:Ειχες κλεισει εισητηρια και δωματιο και τα ακυρωσες?
Εισιτήρια όχι, γιατί οδικώς.
Κάμπινγκ ναι.
0 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

bizeli έγραψε:Ελπίζω να προλάβω λίγες διακοπές.
Έχεις καιρό.
Οι καλύτερες διακοπές είναι Σεπτέμβριος - Οκτώβριος ή έστω τελευταίες 10-15 μέρες Αυγούστου. Τα καλύτερα μπάνια κι ο καλύτερος καιρός για ταξίδια.
Αν γίνει κάνα λοκντάουν και τηλεκπαίδευση, μπορείς να κανονίσεις κάτι τότε κι εσύ.

0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

-
vallon
- Supreme poster

bizeli έγραψε:Adminović έγραψε:
Άμα θέλετε πιστέψτε το.
ελπίζω όχι κορωνοιός,,,
άμα πεις μπιζέλι ότι αρρώστησες από κωρονοιό θα γίνει ο τρίτος παγκόσμιος εδώ μέσα
εμβολιασμένη και αρρωσταίνει;
περαστικά μπιζέλιον..

0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
bizeli
- Moderator

Η αλήθεια είναι παιδιά δεν περίμενα να με ρίξει τόσο πολύ ώστε να χάσω μέχρι και τις διακοπές μου.
Όταν ξεκίνησαν τα πρώτα πρώτα συμπτώματα (πονόλαιμος, συνάχι) έλεγα ότι θα είναι κάτι τελείως παροδικό και θα ήμουν οκ την ημέρα που θα φεύγαμε.
Ήμουν τόσο σίγουρη για αυτό, που ο μόνος λόγος που πήγα και έκανα τεστ (μπας και έχω τίποτα δέλτα) ήταν για να μην κολλήσω τους υπόλοιπους στις διακοπές μας.
Δλδ ακόμα και καλά να γινόμουν, δεν ήθελα να φύγω με την υποψία ότι ήμουν θετική και κυκλοφορούσα ανάμεσα σε κόσμο διασπείροντας τον ιό.
Το τεστ βγήκε αρνητικό (άρα βάλλον όχι δεν έχω κορωνοιο) παρόλα αυτά τα συμπτώματα χειροτέρεψαν και κρεβατώθηκα τελείως.
Σήμερα είμαι κάπως καλύτερα.
Υποψιάζομαι ότι είναι κάποια ίωση γιατί και τα ανίψια μου ήταν άρρωστα κάποιες μέρες πριν και είχα έρθει σε επαφή μαζί τους.
Όταν ξεκίνησαν τα πρώτα πρώτα συμπτώματα (πονόλαιμος, συνάχι) έλεγα ότι θα είναι κάτι τελείως παροδικό και θα ήμουν οκ την ημέρα που θα φεύγαμε.
Ήμουν τόσο σίγουρη για αυτό, που ο μόνος λόγος που πήγα και έκανα τεστ (μπας και έχω τίποτα δέλτα) ήταν για να μην κολλήσω τους υπόλοιπους στις διακοπές μας.
Δλδ ακόμα και καλά να γινόμουν, δεν ήθελα να φύγω με την υποψία ότι ήμουν θετική και κυκλοφορούσα ανάμεσα σε κόσμο διασπείροντας τον ιό.
Το τεστ βγήκε αρνητικό (άρα βάλλον όχι δεν έχω κορωνοιο) παρόλα αυτά τα συμπτώματα χειροτέρεψαν και κρεβατώθηκα τελείως.
Σήμερα είμαι κάπως καλύτερα.
Υποψιάζομαι ότι είναι κάποια ίωση γιατί και τα ανίψια μου ήταν άρρωστα κάποιες μέρες πριν και είχα έρθει σε επαφή μαζί τους.
2 .
-
bizeli
- Moderator

Adminović έγραψε:bizeli έγραψε:Ελπίζω να προλάβω λίγες διακοπές.
Έχεις καιρό.
Οι καλύτερες διακοπές είναι Σεπτέμβριος - Οκτώβριος ή έστω τελευταίες 10-15 μέρες Αυγούστου. Τα καλύτερα μπάνια κι ο καλύτερος καιρός για ταξίδια.
Αν γίνει κάνα λοκντάουν και τηλεκπαίδευση, μπορείς να κανονίσεις κάτι τότε κι εσύ.
Κοίτα να σου πω κάτι;
Θεωρητικά έπρεπε να είχαμε φύγει έως και σήμερα. Που σημαίνει ότι εγώ έπρεπε να είχα ετοιμάσει ήδη βαλίτσες τις προηγούμενες μέρες. Φυσικά δεν ήμουν σε θέση να το κάνω αυτό γιατί ήμουν totally crap.
Η σκέψη και μόνο ότι είχα ένα deadline μπας και τελικά γινόμουν καλά στο ενδιάμεσο και προλαβαίναμε να φύγουμε, με άγχωνε περισσότερο και γινόμουν πιο σκατά.
Δλδ και σήμερα να φεύγαμε τελικά - αν υποθέσουμε ότι ήμουν καλά- τα πράγματα δεν ήταν έτοιμα.
Οπότε το πήρα απόφαση, τα ακύρωσα όλα και ηρέμησα.
Έχουμε ακόμα καιρό όπως λες.
0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

vallon έγραψε:bizeli έγραψε:Να σου πω κάτι; Ο διακοπές αναβλήθηκαν, γιατί αρρώστησα.
Άμα θέλετε πιστέψτε το.
ελπίζω όχι κορωνοιός,,,
άμα πεις μπιζέλι ότι αρρώστησες από κωρονοιό θα γίνει ο τρίτος παγκόσμιος εδώ μέσα
![]()
εμβολιασμένη και αρρωσταίνει;
περαστικά μπιζέλιον..
Ναι ρε και οι εμβολιασμένοι αρρωσταίνουν από κορονοϊό.
Το εμβόλιο δε σε κάνει άτρωτο αλλά μειώνει σημαντικά τις πιθανότητες να νοσηλευτείς, να μπεις σε ΜΕΘ και να δεις τα ραδίκια ανάποδα.
Χιλιάδες φορές το έχουμε πει αυτό εδώ μέσα αλλά στου ψέκα την πόρτα όσο θέλεις βρόντα.

0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.