η ιδανική γκόμενα.

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.

η ιδανική γκόμενα.

20χρονο βούρλο.
2
20%
20-30 κάργα περπατημένη ελεύθερη.
2
20%
20-30 χαμηλοβλεπούσα που δίνει κώλο παντρεμένη.
1
10%
30-40 όλα τα μασάει και φτύνει τα κουκούτσια ελεύθερη.
1
10%
30-40 έχει πάρει τα δέντρα και τα φύλλα παντρεμένη.
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
40-50 παίρνει έναν, παίρνει δύο, παίρνει τρεις και άμα λάχει δεκατρείς ελεύθερη.
1
10%
40-50 έχει πάρει τον άπαρτο παντρεμένη.
2
20%
50-60 ξινή αραχνιασμένη που στην πιάνει με χαρτοπετσέτα και δε δίνει κώλο ελεύθερη
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
50-60 τα δίνει όλα πακέτο ψάχνοντας τεκνά στο ίντερνετ παντρεμένη.
1
10%

Σύνολο ψήφων: 10

Στύγιος

Re: η ιδανική γκόμενα.

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 05 Ιαν 2018, 22:08

Λαχουρένιος έγραψε:Ποσοι συνομηλικοι σου ειναι ετσι ομως?

Δεν ξέρω , ίσως διατηρούμαι ακόμα επειδή απ' τα 11 έπαιζα μπάσκετ , αργότερα έκανα βάρη, καλή ζωή, τα γονίδια ,ξέρω γω;
0 .

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πασιφάη » 05 Ιαν 2018, 22:09

Λαχουρένιος έγραψε:Ειναι και το αλλο που λες Κολλια: λες ψηνει η δικια σου την μεγαλη να κοιμηθει

Δεν μπορω να με φανταστω 10 το βραδι Παρασκευης, να περιμενω να ψηθει το μουλικο μου να την πεσει, μπας και περασω λιγο χρονο με τον ανθρωπο μου σαν ανθρωπος, αντι να περασω αυτον τον χρονο κατευθειαν χωρις αστερισκους

Μου φαινεται τρελο πουτσοσπασιμο χωρις να μου προσφερει και κατι το οτι εχω μουλικο

Οκ μωρέ. Μην κάνεις παιδιά. Κι αυτά κι εσύ, θα είστε δυστυχισμένοι. Γιατί το αναλύετε τόσο; Δεν κάνουν όλοι για γονείς. Σεβαστό.
0 .
Επίτιμη stalker του Ελεύθερου, παγάνι, ακομμάτιστη και μη με ζαλίζετε διότι μπινελικώνω.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 05 Ιαν 2018, 22:10

Στύγιος έγραψε:Δεν ξέρω , ίσως διατηρούμαι ακόμα επειδή απ' τα 11 έπαιζα μπάσκετ , αργότερα έκανα βάρη, καλή ζωή, τα γονίδια ,ξέρω γω;

Πολυ βασικα αυτα, οταν εισαι πατατας σαν νεος, βγαινει ασχημα αυτο οσο μεγαλωνεις

Πασιφάη έγραψε:Οκ μωρέ. Μην κάνεις παιδιά. Κι αυτά κι εσύ, θα είστε δυστυχισμένοι. Γιατί το αναλύετε τόσο; Δεν κάνουν όλοι για γονείς. Σεβαστό.

Εισαι γυναικα Πασιφαη, ισως δεν καταλαβαινεις :D
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 05 Ιαν 2018, 22:35

Λαχουρένιος έγραψε:
Πασιφάη έγραψε:Οκ μωρέ. Μην κάνεις παιδιά. Κι αυτά κι εσύ, θα είστε δυστυχισμένοι. Γιατί το αναλύετε τόσο; Δεν κάνουν όλοι για γονείς. Σεβαστό.

Εισαι γυναικα Πασιφαη, ισως δεν καταλαβαινεις :D

Αυτό που θέλει να πει ο Λαχού ( κι έχω περάσει απ 'αυτό το στάδιο) είναι ότι ο γάμος + παιδιά = φρίκη για το ξεβόλεμα ενός άνδρα ,δεν είναι εύκολο ,μερικές φορές ήθελα να πάω στο "περίπτερο για τσιγάρα" :whistle: που λένε και άλλα πολλά...
1 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 05 Ιαν 2018, 22:37

Ακριβως, για τις γυναικες η μητροτητα και ο γαμος ειναι κατι πιο αυτονοητο λογω ανατροφης, για μας τα παιδια ειναι κατι που απλα πανε πακετο με την γυναικα που θελουμε να ζησουμε

Δεν νομιζω οτι κανενας αντρας αγαπαει πραγματικα τα παιδια, μεχρι να πιασει το πρωτο του παιδι στα χερια του
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 06 Ιαν 2018, 00:37

Χρίστος Έλ έγραψε:
Πασιφάη έγραψε:
Αν εννοεί τον Αλεξάντερ, ε..σαφώς και δεν ζει. Άσε τι λεει η γοργόνα.
Πάντως στα Σκόπια, πρώτη μούρη τον έχουν τον άρχοντα, αφού τον διεκδικούν. :D

ΕΓΩ είμαι ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ. Και σύντομα όλοι εσείς προσκυνημένοι θα σέρνεστε στο χώμα ως όφεις μπροστά από το ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΜΟΥ. :allah: :elladara:

Δεν καταλάβατε ωρέ ,είναι ο αναμενόμενος "ΕΚ ΠΕΝΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ" :worship_sq1: :worship_sq1:
0 .

Άβαταρ μέλους
Γύπας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Γύπας » 06 Ιαν 2018, 00:53

Λαχουρένιος έγραψε:Γενικα αν συγκρινεις τους ανυπαντρους φιλους και φιλους με τους παντρεμενους/ες τι συμπερασμα βγαζεις?

Οχι για σενα προσωπικα, αλλα γενικα, πιστευεις οτι στους πιο πολλους προσφερει ο γαμος?

Στο λεω γιατι εσενα συγκεκριμενα μπορει να σου αρεσει η ολη φαση, αλλα σαν νεοτερος καταλαβαινω πως 9 στους 10 παντρευονται για να μην ξεμεινουν ή λογω κοινωνικης πιεσης, και οχι συνειδητα και τελικα απλως φυτοζωουν

Αλλο η θεωρια αλλο η πραξη ομως για αυτο ρωταω

Ναι προσφέρει. Γάμο εννοώ τη συμβίωση βέβαια κι όχι την πράξη θρησκευτική ή πολιτική. Προσφέρει ρε φίλε γιατί το ο εαυτός σου/μου όταν ωριμάζει θέλει να ποικιλομορφοποιηθεί.

Στο ερώτημα σου πάντως, είμαι 25 χρονών :dirol:
0 .

itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις :yesyes: Τέλος!

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 06 Ιαν 2018, 05:15

Στύγιος έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:
Νταξει αλλο 46, και αλλο 30-35

Δεν λεω οτι μπορεις οσο μεγαλωνεις να διατηρεις το νεανικο σου σωμα, αλλα οχι και να γινεις μπαρμπας πριν κλεισεις τα 40.

Έλα ρε χαμένε 48 είμαι προς 49 ,1.92 και 97 κιλά ,πλην φυσιολογικής ( και λόγω άγχους) υπέρτασης που την έβγαλα εδώ και 2 χρόνια μια χαρά είμαι ,όλα νορμάλ :good:

αυτό θα μπορούσε να κάνει και για περιγραφή σε dating club
:laugh1:

Καμιά φρυδική ανάλυση θα παίξει;
τίποτα γεγονότα απο την παιδική ηλικία; μπας και όλα γυρίζουν πίσω;
Μήπως οι καταβολές ενός ατόμου που καθορίζουν τη μετέπειτα συμπεριφορά στην απόκτηση οικογένειας σχετίζονται με τα πρότυπα που πέρασαν μέσα του σε παιδική ηλικία;
ας το σκεφτούμε κι έτσι...
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 06 Ιαν 2018, 09:26

vallon έγραψε:αυτό θα μπορούσε να κάνει και για περιγραφή σε dating club
:laugh1:

Καμιά φρυδική ανάλυση θα παίξει;
τίποτα γεγονότα απο την παιδική ηλικία; μπας και όλα γυρίζουν πίσω;
Μήπως οι καταβολές ενός ατόμου που καθορίζουν τη μετέπειτα συμπεριφορά στην απόκτηση οικογένειας σχετίζονται με τα πρότυπα που πέρασαν μέσα του σε παιδική ηλικία;
ας το σκεφτούμε κι έτσι...

Εννοειται οτι σχετιζονται
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 06 Ιαν 2018, 10:03

Λαχουρένιος έγραψε:Ακριβως, για τις γυναικες η μητροτητα και ο γαμος ειναι κατι πιο αυτονοητο λογω ανατροφης, για μας τα παιδια ειναι κατι που απλα πανε πακετο με την γυναικα που θελουμε να ζησουμε

Δεν νομιζω οτι κανενας αντρας αγαπαει πραγματικα τα παιδια, μεχρι να πιασει το πρωτο του παιδι στα χερια του

Εξαρτάται τα παιδιά. Αν πρόκειται για τίποτε λευκάκια τα οποία ουρλιάζουν, τρέχουν, σπάνε, τότε πως να τα αγαπήσεις;

Από την άλλη, αν πρόκειται για σχιστομάτικους αγγέλους, τότε τα αγαπάς :enamorado:
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”