Λαχουρένιος έγραψε:Ποσοι συνομηλικοι σου ειναι ετσι ομως?
Δεν ξέρω , ίσως διατηρούμαι ακόμα επειδή απ' τα 11 έπαιζα μπάσκετ , αργότερα έκανα βάρη, καλή ζωή, τα γονίδια ,ξέρω γω;
Λαχουρένιος έγραψε:Ποσοι συνομηλικοι σου ειναι ετσι ομως?

Λαχουρένιος έγραψε:Ειναι και το αλλο που λες Κολλια: λες ψηνει η δικια σου την μεγαλη να κοιμηθει
Δεν μπορω να με φανταστω 10 το βραδι Παρασκευης, να περιμενω να ψηθει το μουλικο μου να την πεσει, μπας και περασω λιγο χρονο με τον ανθρωπο μου σαν ανθρωπος, αντι να περασω αυτον τον χρονο κατευθειαν χωρις αστερισκους
Μου φαινεται τρελο πουτσοσπασιμο χωρις να μου προσφερει και κατι το οτι εχω μουλικο

Στύγιος έγραψε:Δεν ξέρω , ίσως διατηρούμαι ακόμα επειδή απ' τα 11 έπαιζα μπάσκετ , αργότερα έκανα βάρη, καλή ζωή, τα γονίδια ,ξέρω γω;
Πασιφάη έγραψε:Οκ μωρέ. Μην κάνεις παιδιά. Κι αυτά κι εσύ, θα είστε δυστυχισμένοι. Γιατί το αναλύετε τόσο; Δεν κάνουν όλοι για γονείς. Σεβαστό.

Λαχουρένιος έγραψε:Πασιφάη έγραψε:Οκ μωρέ. Μην κάνεις παιδιά. Κι αυτά κι εσύ, θα είστε δυστυχισμένοι. Γιατί το αναλύετε τόσο; Δεν κάνουν όλοι για γονείς. Σεβαστό.
Εισαι γυναικα Πασιφαη, ισως δεν καταλαβαινεις
που λένε και άλλα πολλά...
Χρίστος Έλ έγραψε:Πασιφάη έγραψε:
Αν εννοεί τον Αλεξάντερ, ε..σαφώς και δεν ζει. Άσε τι λεει η γοργόνα.
Πάντως στα Σκόπια, πρώτη μούρη τον έχουν τον άρχοντα, αφού τον διεκδικούν.
ΕΓΩ είμαι ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ. Και σύντομα όλοι εσείς προσκυνημένοι θα σέρνεστε στο χώμα ως όφεις μπροστά από το ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΜΟΥ.![]()

Λαχουρένιος έγραψε:Γενικα αν συγκρινεις τους ανυπαντρους φιλους και φιλους με τους παντρεμενους/ες τι συμπερασμα βγαζεις?
Οχι για σενα προσωπικα, αλλα γενικα, πιστευεις οτι στους πιο πολλους προσφερει ο γαμος?
Στο λεω γιατι εσενα συγκεκριμενα μπορει να σου αρεσει η ολη φαση, αλλα σαν νεοτερος καταλαβαινω πως 9 στους 10 παντρευονται για να μην ξεμεινουν ή λογω κοινωνικης πιεσης, και οχι συνειδητα και τελικα απλως φυτοζωουν
Αλλο η θεωρια αλλο η πραξη ομως για αυτο ρωταω

Τέλος!
Στύγιος έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:
Νταξει αλλο 46, και αλλο 30-35
Δεν λεω οτι μπορεις οσο μεγαλωνεις να διατηρεις το νεανικο σου σωμα, αλλα οχι και να γινεις μπαρμπας πριν κλεισεις τα 40.
Έλα ρε χαμένε 48 είμαι προς 49 ,1.92 και 97 κιλά ,πλην φυσιολογικής ( και λόγω άγχους) υπέρτασης που την έβγαλα εδώ και 2 χρόνια μια χαρά είμαι ,όλα νορμάλ

vallon έγραψε:αυτό θα μπορούσε να κάνει και για περιγραφή σε dating club
![]()
Καμιά φρυδική ανάλυση θα παίξει;
τίποτα γεγονότα απο την παιδική ηλικία; μπας και όλα γυρίζουν πίσω;
Μήπως οι καταβολές ενός ατόμου που καθορίζουν τη μετέπειτα συμπεριφορά στην απόκτηση οικογένειας σχετίζονται με τα πρότυπα που πέρασαν μέσα του σε παιδική ηλικία;
ας το σκεφτούμε κι έτσι...

Λαχουρένιος έγραψε:Ακριβως, για τις γυναικες η μητροτητα και ο γαμος ειναι κατι πιο αυτονοητο λογω ανατροφης, για μας τα παιδια ειναι κατι που απλα πανε πακετο με την γυναικα που θελουμε να ζησουμε
Δεν νομιζω οτι κανενας αντρας αγαπαει πραγματικα τα παιδια, μεχρι να πιασει το πρωτο του παιδι στα χερια του