η ιδανική γκόμενα.

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.

η ιδανική γκόμενα.

20χρονο βούρλο.
2
20%
20-30 κάργα περπατημένη ελεύθερη.
2
20%
20-30 χαμηλοβλεπούσα που δίνει κώλο παντρεμένη.
1
10%
30-40 όλα τα μασάει και φτύνει τα κουκούτσια ελεύθερη.
1
10%
30-40 έχει πάρει τα δέντρα και τα φύλλα παντρεμένη.
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
40-50 παίρνει έναν, παίρνει δύο, παίρνει τρεις και άμα λάχει δεκατρείς ελεύθερη.
1
10%
40-50 έχει πάρει τον άπαρτο παντρεμένη.
2
20%
50-60 ξινή αραχνιασμένη που στην πιάνει με χαρτοπετσέτα και δε δίνει κώλο ελεύθερη
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
50-60 τα δίνει όλα πακέτο ψάχνοντας τεκνά στο ίντερνετ παντρεμένη.
1
10%

Σύνολο ψήφων: 10

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: η ιδανική γκόμενα.

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 05 Ιαν 2018, 21:43

ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε:Κοίτα χωρισμένοι συνομίληκοι μου που βλέπονται και δεν είναι ταπί γαμάνε αβέρτα από νετ και από κύκλο αλλά κλαίγονται για συτροφικότητα κλπ. Δεν παίζει η φάση μαγκούφης,

Με ψησες φουλ για την εργενικη φαση, να σαι καλα. Μου φαινεται πολυ σαπια η φαση του γαμου και των παιδιωνε

Σε μας τους αντρες παιζει και το αλλο: μαντρωνεσαι, κανεις παιδια, χωριζεις, και μετα στα παιρνει η πουτανα, μαζι με την μιση σου περιουσια και τα βλεπεις καθε δευτερο ΣΚ και της σκας διατροφη επι τοσα χρονια

Δηλαδη καταληγεις παλι μονος, με το ψυχολογικο τραυμα του χωρισμου και με τρυπια τσεπη. Γαμα τα, για τους αντρες εχει γινει μεγαλο ρισκο το στεφανι.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 05 Ιαν 2018, 21:45

vallon έγραψε:'Έχω παρατηρήσει ότι όσο πιο ψαγμένοι είναι οι άνθρωποι τόσο αποφεύγουν τη δέσμευση του γάμου και τα κουτσούβελα. Στην αντίθετη κατάσταση τα παιδιά που μεγαλώνουν σε κάνα χωριό νωρίς νωρίς στα είκοσι παντρολογιούνται, ξεπετάνε κουτσούβελα και στα σαράντα τους βλέπεις και λες αυτοί είναι γέροι.
Καθαρά θέμα νοοτροπίας οικογένειας είναι, αλλά φυσικά υπάρχουν πάντα και οι εξαιρέσεις.
Πάντως από μια ηλικία και πέρα δεν είμαι σίγουρος αν αξίζει να κάνεις παιδιά.

Ρε φιλε εγω δεν εχω δει 30αρη παντρεμενο χωρις σωσιβιο στην κοιλια και φαλακρα

Ειναι τραγικο αυτο το πραγμα, ειναι λες και 9 στους 10 προσεχουν τον εαυτο τους ισα ισα για να βρουν γκομενα

Τα ιδια και οι γκομενες

Στύγιος έγραψε:Έλα ρε αν αντέξεις τα ξενύχτια με πονόκοιλους ,δόντια ,τη σκατοθύελλα ( εξπέρ ο Στύγιος στην αλλαγή πάνας με το ένα χέρι λέμε :D) κλπ αφού γίνουν 3 -4 στρώνει το πράγμα σιγά σιγά :) ;)

Ισα ισα ετσι οπως ειναι η κατασταση στην Ελλαδα, τα παιδια τα φορτωνεσαι εφ'ορου ζωης

Οι πιο πολλοι της γενιας του '50 και του '60 ακομα τραβιουνται με τα παιδια τους και τα στηριζουν οικονομικα ή με αλλους τροπους

Γονιος τυπου Δ. Ευρωπης, δηλαδη ο,τι κανω μεχρι να γινουν 18 και μετα πουλο δε θα με πειραζε να μαι
0 .

Love Ready's

Δημοσίευσηαπό Love Ready's » 05 Ιαν 2018, 21:51

Λαχουρένιος έγραψε:
ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε:Κοίτα χωρισμένοι συνομίληκοι μου που βλέπονται και δεν είναι ταπί γαμάνε αβέρτα από νετ και από κύκλο αλλά κλαίγονται για συτροφικότητα κλπ. Δεν παίζει η φάση μαγκούφης,

Με ψησες φουλ για την εργενικη φαση, να σαι καλα. Μου φαινεται πολυ σαπια η φαση του γαμου και των παιδιωνε

Σε μας τους αντρες παιζει και το αλλο: μαντρωνεσαι, κανεις παιδια, χωριζεις, και μετα στα παιρνει η πουτανα, μαζι με την μιση σου περιουσια και τα βλεπεις καθε δευτερο ΣΚ και της σκας διατροφη επι τοσα χρονια

Δηλαδη καταληγεις παλι μονος, με το ψυχολογικο τραυμα του χωρισμου και με τρυπια τσεπη. Γαμα τα, για τους αντρες εχει γινει μεγαλο ρισκο το στεφανι.

Κοίτα αυτή τη στιγμή η γυναίκα μόλις κοίμησε το μικρ'ο και ψήνει τη μεγάλη να κοιμηθεί μπας και δούμε κανα ταινιάκι. Είναι εντελώς διαστροφή που εγώ το γουστάρω όλο αυτό. Αν θα μου προκύψει αυτό που λες με χωρισμό? Απλά δεν έχω ιδέα.
0 .

Love Ready's

Δημοσίευσηαπό Love Ready's » 05 Ιαν 2018, 21:53

Λαχουρένιος έγραψε:
vallon έγραψε:'Έχω παρατηρήσει ότι όσο πιο ψαγμένοι είναι οι άνθρωποι τόσο αποφεύγουν τη δέσμευση του γάμου και τα κουτσούβελα. Στην αντίθετη κατάσταση τα παιδιά που μεγαλώνουν σε κάνα χωριό νωρίς νωρίς στα είκοσι παντρολογιούνται, ξεπετάνε κουτσούβελα και στα σαράντα τους βλέπεις και λες αυτοί είναι γέροι.
Καθαρά θέμα νοοτροπίας οικογένειας είναι, αλλά φυσικά υπάρχουν πάντα και οι εξαιρέσεις.
Πάντως από μια ηλικία και πέρα δεν είμαι σίγουρος αν αξίζει να κάνεις παιδιά.

Ρε φιλε εγω δεν εχω δει 30αρη παντρεμενο χωρις σωσιβιο στην κοιλια και φαλακρα

Ειναι τραγικο αυτο το πραγμα, ειναι λες και 9 στους 10 προσεχουν τον εαυτο τους ισα ισα για να βρουν γκομενα

Τα ιδια και οι γκομενες

Στύγιος έγραψε:Έλα ρε αν αντέξεις τα ξενύχτια με πονόκοιλους ,δόντια ,τη σκατοθύελλα ( εξπέρ ο Στύγιος στην αλλαγή πάνας με το ένα χέρι λέμε :D) κλπ αφού γίνουν 3 -4 στρώνει το πράγμα σιγά σιγά :) ;)

Ισα ισα ετσι οπως ειναι η κατασταση στην Ελλαδα, τα παιδια τα φορτωνεσαι εφ'ορου ζωης

Οι πιο πολλοι της γενιας του '50 και του '60 ακομα τραβιουνται με τα παιδια τους και τα στηριζουν οικονομικα ή με αλλους τροπους

Γονιος τυπου Δ. Ευρωπης, δηλαδη ο,τι κανω μεχρι να γινουν 18 και μετα πουλο δε θα με πειραζε να μαι

Αμα κόψεις το τσιγάρο και τρως κανονικά στις 10 το βράδυ ,εννοείται ότι κάνεις σωσίβιο (είμαι 90 κιλά εδώ και 1 χρόνο). Ολα στο παιχνίδι. Αλλά είμαι 46 και καλός γενικά για την παρούσα φάση. Ξαναπρολαβαίνω και γυμναστήριο σιγά σιγά.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 05 Ιαν 2018, 21:56

ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε:Αμα κόψεις το τσιγάρο και τρως κανονικά στις 10 το βράδυ ,εννοείται ότι κάνεις σωσίβιο (είμαι 90 κιλά εδώ και 1 χρόνο). Ολα στο παιχνίδι. Αλλά είμαι 46 και καλός γενικά για την παρούσα φάση. Ξαναπρολαβαίνω και γυμναστήριο σιγά σιγά.

Νταξει αλλο 46, και αλλο 30-35

Δεν λεω οτι μπορεις οσο μεγαλωνεις να διατηρεις το νεανικο σου σωμα, αλλα οχι και να γινεις μπαρμπας πριν κλεισεις τα 40.
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 05 Ιαν 2018, 21:57

ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε: Κοίτα αυτή τη στιγμή η γυναίκα μόλις κοίμησε το μικρ'ο και ψήνει τη μεγάλη να κοιμηθεί μπας και δούμε κανα ταινιάκι. Είναι εντελώς διαστροφή που εγώ το γουστάρω όλο αυτό. Αν θα μου προκύψει αυτό που λες με χωρισμό? Απλά δεν έχω ιδέα.

Καθόλου σε διαβεβαιώ ,2 έχω κι εγώ 7 και 4 χρονών , και τώρα που μεγαλώνουν λίγο αρχίζω και το απολαμβάνω ;)
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 05 Ιαν 2018, 21:59

ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε:Κοίτα αυτή τη στιγμή η γυναίκα μόλις κοίμησε το μικρ'ο και ψήνει τη μεγάλη να κοιμηθεί μπας και δούμε κανα ταινιάκι. Είναι εντελώς διαστροφή που εγώ το γουστάρω όλο αυτό. Αν θα μου προκύψει αυτό που λες με χωρισμό? Απλά δεν έχω ιδέα.

Ναι δεν αντιλεγω, και γω που ειμαι μικροτερος γουσταρω να κατσω με μια γκομενα ενα βραδι και να γαμιομαστε και να βλεπουμε τιβι.

Καποια πραγματα ειναι θεμα γουστου, δεν σημαινει οτι το νοημα της ζωης ειναι στο κλαμπινγκ και τα ξενυχτια.

Το θεμα ειναι να εισαι με καποιον επειδη γουσταρεις αυτον, οχι επειδη φοβασαι την μοναξια. Το θετικο ειναι αυτο που ενωνει, οχι το αρνητικο.
1 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 05 Ιαν 2018, 22:02

Λαχουρένιος έγραψε:
ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε:Αμα κόψεις το τσιγάρο και τρως κανονικά στις 10 το βράδυ ,εννοείται ότι κάνεις σωσίβιο (είμαι 90 κιλά εδώ και 1 χρόνο). Ολα στο παιχνίδι. Αλλά είμαι 46 και καλός γενικά για την παρούσα φάση. Ξαναπρολαβαίνω και γυμναστήριο σιγά σιγά.

Νταξει αλλο 46, και αλλο 30-35

Δεν λεω οτι μπορεις οσο μεγαλωνεις να διατηρεις το νεανικο σου σωμα, αλλα οχι και να γινεις μπαρμπας πριν κλεισεις τα 40.

Έλα ρε χαμένε 48 είμαι προς 49 ,1.92 και 97 κιλά ,πλην φυσιολογικής ( και λόγω άγχους) υπέρτασης που την έβγαλα εδώ και 2 χρόνια μια χαρά είμαι ,όλα νορμάλ :good:
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 05 Ιαν 2018, 22:03

Ποσοι συνομηλικοι σου ειναι ετσι ομως?
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 05 Ιαν 2018, 22:05

Ειναι και το αλλο που λες Κολλια: λες ψηνει η δικια σου την μεγαλη να κοιμηθει

Δεν μπορω να με φανταστω 10 το βραδι Παρασκευης, να περιμενω να ψηθει το μουλικο μου να την πεσει, μπας και περασω λιγο χρονο με τον ανθρωπο μου σαν ανθρωπος, αντι να περασω αυτον τον χρονο κατευθειαν χωρις αστερισκους

Μου φαινεται τρελο πουτσοσπασιμο χωρις να μου προσφερει και κατι το οτι εχω μουλικο
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”