Κηρύσσω επισήμως την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου...

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
vallon
Supreme poster
Supreme poster

Re: Κηρύσσω επισήμως την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου...

Δημοσίευσηαπό vallon » 29 Ιουν 2021, 04:24

που θα πάει ; δεν θα ξεμπλέξω απο τις πανελλήνιες...

απο του χρόνου η κερατέως θα μας πληρώνει με day off

επιστράτευση κανονική
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 29 Ιουν 2021, 09:43

nemo έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:

Παγωτά πόσα; :D

εχω ποσες ωρες προσαθωντας να συγχρονιστω με αυτο που ειπες; που κολλαει;

Ρε παπάρα αν συγχρονιζόσουν αμέσως θα ήσουν κομμουνιστής και όχι εθνικιστής. :fico:
Πιτσιρικάς δεν υπήρξες στη ζωή σου;
Δε μέτρησες ποτέ πόσα μπάνια έκανες και πόσα παγωτά έφαγες μέσα στο καλοκαίρι για να τα συγκρίνεις μετά με την αλητοπαρέα και να βγαίνεις μάγκας επειδή έκανες και έφαγες τα περισσότερα; :D
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 01 Ιούλ 2021, 14:09

Ραν ταν πλαν έγραψε:
Αρίστος έγραψε:26 μπανια εφτασα.

.

Παγωτά πόσα; :D

Καμια δεκαρια.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 01 Ιούλ 2021, 14:14

Πολυ ωραιο μπανακι σημερα το πρωι, μετα ηπια βαρυ γλυκο στο μπιτς μπαρ ξεφυλλιζοντας εφημεριδες που ημουν κι εγω μεσα. Τωρα γυρισα σπιτι να τσιμπησω, για δουλεια θα βγω το βραδακι με τη δροσουλα.

.
1 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 01 Ιούλ 2021, 15:19

και εγω αλλα απο το σαββατο θα κηρυξω επισημα την εναρξη της καλοκαιρινης
περιοδου ....θα με δει επιτελους και ο ηλιος -εχω ασπρισει εντελως και λιγο τσοκολατ
χρωμα θα μου ταιριαζει
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 02 Ιούλ 2021, 04:38

Ραν ταν πλαν έγραψε:Πιτσιρικάς δεν υπήρξες στη ζωή σου;
Δε μέτρησες ποτέ πόσα μπάνια έκανες και πόσα παγωτά έφαγες μέσα στο καλοκαίρι για να τα συγκρίνεις μετά με την αλητοπαρέα και να βγαίνεις μάγκας επειδή έκανες και έφαγες τα περισσότερα; :D

Καμαρωνουν για τα μπανια οχι μονο οι πιτσιρικαδες αλλα και οι ηλικιωμενοι. Εγω πιχι που μενω μακρια απο θαλασσα και ειμαι εργαζομενος θεωρω μεγα κατορθωμα να μετραω ηδη 28 μπανια (σε 10 διαφορετικες παραλιες της Αττικης) και μαλιστα στην ηλικια μου. Ειδικα μαλιστα οταν κολυμπαω αποστασεις που καποιοι νεοι ουτε να διανοηθουν μπορουν.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 02 Ιούλ 2021, 11:26

Αρίστος έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:Πιτσιρικάς δεν υπήρξες στη ζωή σου;

Καμαρωνουν για τα μπανια οχι μονο οι πιτσιρικαδες αλλα και οι ηλικιωμενοι. Εγω πιχι που μενω μακρια απο θαλασσα και ειμαι εργαζομενος θεωρω μεγα κατορθωμα να μετραω ηδη 28 μπανια (σε 10 διαφορετικες παραλιες της Αττικης) και μαλιστα στην ηλικια μου. Ειδικα μαλιστα οταν κολυμπαω αποστασεις που καποιοι νεοι ουτε να διανοηθουν μπορουν.

.

Στα μπάνια μου ρίχνεις γιατί δεν έχω μπει ακόμα στη θάλασσα και ούτε πρόκειται.
Αλλά στα παγωτά τρως τη σκόνη μου.
Πρέπει να έχω φάει πάνω από πενήντα κιλά μέχρι τώρα. :D
Το καλύτερο μου φράουλα, κακάο και εκμέκ και ποιος γαμεί τις γκόμενες και τους κώλους τους. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 02 Ιούλ 2021, 16:09

Αγαπημενοι συνδυασμοι φραουλα και σοκολατα σε παραδοσιακο χωνακι και σε μαγαζι μεγαλο κυπελο με σοκολατα παρφε+βανιλια παρφε και απο πανω βυσινο σοροπι.

Ανοιξτε ενα νημα ρε για αγαπημενα γλυκα.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 02 Ιούλ 2021, 17:42

Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 02 Ιούλ 2021, 19:53

Ευτυχώς άρχισε να φυσάει ένα αεράκι.
Αυτό που ζήσαμε τις προηγούμενες μέρες ήταν totally hell.

Εν τω μεταξύ εμείς είχαμε και τα γυρίσματα του μπαντέρας στον περιφερειακό Θεσσαλονίκης και μπλόκαρε όλο το σύμπαν.
Αυτός μας έλειπε.

Εν τω μεταξύ κάπου διάβασα ότι η κινηματογραφική καταδίωξη που γυρίστηκε στον περιφερειακό Θεσσαλονίκης υποτίθεται ότι το σκηνικό διαδραματίζεται στο Μαιάμι.
Τώρα κατά πόσο μοιάζει ο περιφερειακός με το Μαιάμι δεν ξέρω αλλά ρε φίλε αφού υποτίθεται ότι είσαι στο Μαιάμι γιατί δεν πας κατευθείαν στο Μαιάμι να το γυρίσεις και ταλαιπωρείς εμάς εδώ;

Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι αναστάτωση δημιουργήθηκε επειδή έκλεισε ο περιφερειακός.
:stavros01:
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”