Σκισμένα τζιν
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Re: Σκισμένα τζιν
Το μπειρφουτινγκ μου φαινεται πολυ 60ς, ουτε στο Σαν Φρανσισκο δεν παιζει να το κανουν πχια
0 .
-
Υπερκουλτουριάρης
- Rookie poster

blackpaint έγραψε:αντικειμενικα δεν υπαρχει τιποτα πιο ανετο απο φορμα/τρακσουτ
Φόρμα δεν έχω φορέσει ούτε στο λύκειο στο μάθημα της γυμναστικής. Το θεωρώ γυφτιά μεγάλη να κυκλοφορεί άνθρωπος έτσι.
Όσο αφορά τώρα το θέμα "Σούτσος- παντελόνι", που συζητήθηκε πριν, ένα τζιν σε slim γραμμή(όχι skinny,μην μείνουμε και στείροι) , έχει το πλεονέκτημα να κολλακεύει τα προσόντα,αλλά και να προστατεύει από ντροπιαστικές καταστάσεις αν ακόμα βράζει το αίμα σου, που το chinos δεν μπορεί να κάνει.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Η φορμα στους αντρες μετραει αν εισαι μεχρι 20κατι ετων και εισαι καγκουρας ή τρεντι των 00s
Φορμα με ολ σταρ επαιζε πολυ στην πρωτευουσα σε καποιες υποκουλτουρες προ δεκαετιας.
Φορμα με ολ σταρ επαιζε πολυ στην πρωτευουσα σε καποιες υποκουλτουρες προ δεκαετιας.
0 .
-
paul25
- Rookie poster

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:bizeli έγραψε:
Ε συγγνώμη στο σπίτι μου εννοούσα ότι περπατάω ξυπόλυτη, όχι στο πεζοδρόμιο.
Dude what's wrong with you?
Ο Γυψ νομίζω στον δρόμο εννοούσε όταν σε ρώτησε: http://www.barefooters.org
Street barefooting λεγεται και its a real thing:ΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Καλά, αυτά είναι πιο πολύ για τους δρόμους του εξωτερικού και όχι της Αθήνας, που να κάνεις barefooting στην Αθήνα που στα πεζοδρόμια της εξέχουν οι πλάκες, που εκεί που περπατάς και έχει πλάκες ξαφνικά μπαίνεις σε πεζοδρόμιο με χώμα, που αν περάσεις πίσω από κάδο θα πατήσεις τη γλίτσα από τα σκουπίδια που αφήνουν απέξω και λερώνει-μαυρίζει τα πεζοδρόμια, που βγάζουν τους σκύλους τους και τα χέζουν μαζί και τα αδέσποτα; Νομίζω τόσο σκ@#$το δεν έχω δει πουθενά στο εξωτερικό σε πεζοδρόμια κλπ να το κάνεις σε καμιά χώρα με πολιτισμό πάει και έρχεται.
Υ.Γ. Που στο κέντρο της Αθήνας ο πεζόδρομος στρώθηκε με πετρούλες που σου πονούν και σου κουράζουν το πόδι ακόμα και αν φοράς παπούτσι.
0 .
-
blackpaint
- Basic poster

Υπερκουλτουριάρης έγραψε:blackpaint έγραψε:αντικειμενικα δεν υπαρχει τιποτα πιο ανετο απο φορμα/τρακσουτ
Φόρμα δεν έχω φορέσει ούτε στο λύκειο στο μάθημα της γυμναστικής. Το θεωρώ γυφτιά μεγάλη να κυκλοφορεί άνθρωπος έτσι.
.
εαν υπαρχει κατι χειροτερο απο τη γυφτια, ειναι να φαβασαι μη σε περασουν για γυφτο.
1 .
-
Υπερκουλτουριάρης
- Rookie poster

blackpaint έγραψε:Υπερκουλτουριάρης έγραψε:
.
εαν υπαρχει κατι χειροτερο απο τη γυφτια, ειναι να φαβασαι μη σε περασουν για γυφτο.
Τότε σημαίνει πως έγινες τελειωμένος γύφτος. Μια φορά ζεις, να είσαι κιμπάρης. Ειναι μεταδοτικό και κάνει τον κόσμο ομορφότερο.
1 .
-
blackpaint
- Basic poster

Υπερκουλτουριάρης έγραψε:blackpaint έγραψε:εαν υπαρχει κατι χειροτερο απο τη γυφτια, ειναι να φαβασαι μη σε περασουν για γυφτο.
Τότε σημαίνει πως έγινες τελειωμένος γύφτος. Μια φορά ζεις, να είσαι κιμπάρης. Ειναι μεταδοτικό και κάνει τον κόσμο ομορφότερο.
ναι, εγινα και δεν το θεωρω και καμια τρομερη βρισια
πιο πολυ θα με πειραζε να με πουνε βλαχο η επαρχιωτη
0 .
-
κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Extreme poster

blackpaint έγραψε:ναι, εγινα και δεν το θεωρω και καμια τρομερη βρισια
δεν υπάρχει περίπτωση Μπλάκι να σου πουν κάτι τέτοιο..
0 .
Μια ακατανίκητη,παθιασμένη,ασυγκράτητη,ακαταγώνιστη, ενθουσιώδης,παράφορη,ζωηρή ορμή μεταξύ των φύλων,που σχετίζεται με την επιθυμία να γίνουν ένα
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪
Είναι πολύ ευκολότερο να χαμογελάς...από το να είσαι ευτυχισμένος....
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪Είναι πολύ ευκολότερο να χαμογελάς...από το να είσαι ευτυχισμένος....
-
blackpaint
- Basic poster

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε:blackpaint έγραψε:ναι, εγινα και δεν το θεωρω και καμια τρομερη βρισια
δεν υπάρχει περίπτωση Μπλάκι να σου πουν κάτι τέτοιο..
μ εχουν πει τσιμεντοβλαχο
0 .
-
κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Extreme poster

blackpaint έγραψε:κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε:δεν υπάρχει περίπτωση Μπλάκι να σου πουν κάτι τέτοιο..
μ εχουν πει τσιμεντοβλαχο
ποιοί;;
αυτοί που το παίζουν γιάπηδες με μισθούς υπαλλήλων σουπερ μάρκετ;;
0 .
Μια ακατανίκητη,παθιασμένη,ασυγκράτητη,ακαταγώνιστη, ενθουσιώδης,παράφορη,ζωηρή ορμή μεταξύ των φύλων,που σχετίζεται με την επιθυμία να γίνουν ένα
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪
Είναι πολύ ευκολότερο να χαμογελάς...από το να είσαι ευτυχισμένος....
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪Είναι πολύ ευκολότερο να χαμογελάς...από το να είσαι ευτυχισμένος....