η ιδανική γκόμενα.

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.

η ιδανική γκόμενα.

20χρονο βούρλο.
2
20%
20-30 κάργα περπατημένη ελεύθερη.
2
20%
20-30 χαμηλοβλεπούσα που δίνει κώλο παντρεμένη.
1
10%
30-40 όλα τα μασάει και φτύνει τα κουκούτσια ελεύθερη.
1
10%
30-40 έχει πάρει τα δέντρα και τα φύλλα παντρεμένη.
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
40-50 παίρνει έναν, παίρνει δύο, παίρνει τρεις και άμα λάχει δεκατρείς ελεύθερη.
1
10%
40-50 έχει πάρει τον άπαρτο παντρεμένη.
2
20%
50-60 ξινή αραχνιασμένη που στην πιάνει με χαρτοπετσέτα και δε δίνει κώλο ελεύθερη
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
50-60 τα δίνει όλα πακέτο ψάχνοντας τεκνά στο ίντερνετ παντρεμένη.
1
10%

Σύνολο ψήφων: 10

Love Ready's

Re: η ιδανική γκόμενα.

Δημοσίευσηαπό Love Ready's » 05 Ιαν 2018, 17:24

Λαχουρένιος έγραψε:
ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε:Πίστεψε με δεν προλαβαίνεις καν να είσαι παντοφλάκιας. Αμα έχεις πιτσιρίκια ,και οι άντρες και οι γυναίκες βασικά θέλουμε ΥΠΝΟ!

Καλα να παθετε μαν :D

Σεξ μια φορα το μηνα να φανταστω?

Εντελώς ακανόνιστα. Είναι συνδιασμός να μην παίζει παλαβή αυπνία ,να μην παίζει καμιά ίωση απ τα πιτσιρίκια και ψόφισμα απ τη δουλειά. Οπότε όταν δεν συντρέχουν οι τρεις προηγούμενοι λόγοι ,συνέχεια σεξ δίχως αύριο ,όπου αύριο το όταν συντρέξει κάποιος απ τους λόγους ,οπότε διακοπή επ αόριστον. Και μέσα σε αυτό το κλίμα έχω κόψει και το τσιγάρο ένα χρόνο και βάλε. Μύλος ,επιγραμματικά. Αλλά δεν περίμενα ότι θα ερχόταν καιρός που το σεξ δεν θα περιλαμβάνεται στο top 3 των προτεραιοτήτων. Κι όμως....
1 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 05 Ιαν 2018, 17:29

Γενικα αν συγκρινεις τους ανυπαντρους φιλους και φιλους με τους παντρεμενους/ες τι συμπερασμα βγαζεις?

Οχι για σενα προσωπικα, αλλα γενικα, πιστευεις οτι στους πιο πολλους προσφερει ο γαμος?

Στο λεω γιατι εσενα συγκεκριμενα μπορει να σου αρεσει η ολη φαση, αλλα σαν νεοτερος καταλαβαινω πως 9 στους 10 παντρευονται για να μην ξεμεινουν ή λογω κοινωνικης πιεσης, και οχι συνειδητα και τελικα απλως φυτοζωουν

Αλλο η θεωρια αλλο η πραξη ομως για αυτο ρωταω
0 .

Love Ready's

Δημοσίευσηαπό Love Ready's » 05 Ιαν 2018, 17:46

Λαχουρένιος έγραψε:Γενικα αν συγκρινεις τους ανυπαντρους φιλους και φιλους με τους παντρεμενους/ες τι συμπερασμα βγαζεις?

Οχι για σενα προσωπικα, αλλα γενικα, πιστευεις οτι στους πιο πολλους προσφερει ο γαμος?

Στο λεω γιατι εσενα συγκεκριμενα μπορει να σου αρεσει η ολη φαση, αλλα σαν νεοτερος καταλαβαινω πως 9 στους 10 παντρευονται για να μην ξεμεινουν ή λογω κοινωνικης πιεσης, και οχι συνειδητα και τελικα απλως φυτοζωουν

Αλλο η θεωρια αλλο η πραξη ομως για αυτο ρωταω

Κοίτα εμένα είναι και δεύτερος γάμος. Είναι τι θες. Αμα θες παιδιά ,και μάλιστα αυτά τα παιδιά να μεγαλώνουν σε ένα όσο το δυνατόν πιο ισορροπημένο και υγιές περιβάλλον , κάνεις το βήμα. Και εννοείται ότι το λιγότερο για μερικά χρόνια ,μόνο και μόνο για τις ανάγκες των παιδιών φυτοζωείς ακόμη κι αν έχεις οικονομική άνεση ,γιατί το 24ωρο δεν φτάνει. Αμα δεν γουστάρεις συνειδητά πιτσιρίκια , το πιθανότερο είναι η τρομερή πίεση να κάνει ζημιά. Τα έχω βρει πολύ πιο δύσκολα απ ότι περίμενα και πρέπει να περάσουν ακόμη κανα 2 χρόνια για να στρώσει η κατάσταση.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 05 Ιαν 2018, 18:25

Τα παιδία τα μισώ άλλα δυστυχώς πάνε πακέτο με την γυναικα εκτός και αν πέσω στην πολυ σπανια περιπτωση που δε θελει κουτσουβελα

Οποτε όσο μεγαλώνω λεω ιδού το δίλημμα: γάμος και φυτοζωια ή μπακουρικη ζώη παρέα με γάτες;

Ή μήπως πλεον έχει αλλάξει η κοινωνία και ο εργένης δεν είναι πια περιθωριακή φιγούρα μετα τα 40;

Εσυ πως βλέπεις να την βγάζουν οι εργένηδες κοντά στην ηλικία σου; Αξιοπρεπώς ή είναι για κλάματα;
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 05 Ιαν 2018, 19:21

Λαχουρένιος έγραψε:Τα παιδία τα μισώ άλλα δυστυχώς πάνε πακέτο με την γυναικα εκτός και αν πέσω στην πολυ σπανια περιπτωση που δε θελει κουτσουβελα

Οποτε όσο μεγαλώνω λεω ιδού το δίλημμα: γάμος και φυτοζωια ή μπακουρικη ζώη παρέα με γάτες;

Ή μήπως πλεον έχει αλλάξει η κοινωνία και ο εργένης δεν είναι πια περιθωριακή φιγούρα μετα τα 40;

Εσυ πως βλέπεις να την βγάζουν οι εργένηδες κοντά στην ηλικία σου; Αξιοπρεπώς ή είναι για κλάματα;

Έλα ρε αν αντέξεις τα ξενύχτια με πονόκοιλους ,δόντια ,τη σκατοθύελλα ( εξπέρ ο Στύγιος στην αλλαγή πάνας με το ένα χέρι λέμε :D) κλπ αφού γίνουν 3 -4 στρώνει το πράγμα σιγά σιγά :) ;)
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 05 Ιαν 2018, 19:49

'Έχω παρατηρήσει ότι όσο πιο ψαγμένοι είναι οι άνθρωποι τόσο αποφεύγουν τη δέσμευση του γάμου και τα κουτσούβελα. Στην αντίθετη κατάσταση τα παιδιά που μεγαλώνουν σε κάνα χωριό νωρίς νωρίς στα είκοσι παντρολογιούνται, ξεπετάνε κουτσούβελα και στα σαράντα τους βλέπεις και λες αυτοί είναι γέροι.
Καθαρά θέμα νοοτροπίας οικογένειας είναι, αλλά φυσικά υπάρχουν πάντα και οι εξαιρέσεις.
Πάντως από μια ηλικία και πέρα δεν είμαι σίγουρος αν αξίζει να κάνεις παιδιά.
1 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Love Ready's

Δημοσίευσηαπό Love Ready's » 05 Ιαν 2018, 20:21

Λαχουρένιος έγραψε:Τα παιδία τα μισώ άλλα δυστυχώς πάνε πακέτο με την γυναικα εκτός και αν πέσω στην πολυ σπανια περιπτωση που δε θελει κουτσουβελα

Κοίτα χωρισμένοι συνομίληκοι μου που βλέπονται και δεν είναι ταπί γαμάνε αβέρτα από νετ και από κύκλο αλλά κλαίγονται για συτροφικότητα κλπ. Δεν παίζει η φάση μαγκούφης,
0 .

Love Ready's

Δημοσίευσηαπό Love Ready's » 05 Ιαν 2018, 20:24

vallon έγραψε:'Έχω παρατηρήσει ότι όσο πιο ψαγμένοι είναι οι άνθρωποι τόσο αποφεύγουν τη δέσμευση του γάμου και τα κουτσούβελα. Στην αντίθετη κατάσταση τα παιδιά που μεγαλώνουν σε κάνα χωριό νωρίς νωρίς στα είκοσι παντρολογιούνται, ξεπετάνε κουτσούβελα και στα σαράντα τους βλέπεις και λες αυτοί είναι γέροι.
Καθαρά θέμα νοοτροπίας οικογένειας είναι, αλλά φυσικά υπάρχουν πάντα και οι εξαιρέσεις.
Πάντως από μια ηλικία και πέρα δεν είμαι σίγουρος αν αξίζει να κάνεις παιδιά.

Οχι ρε συ τι λες τώρα? Εμένα στον κύκλο μου όλοι έκαναν παιδιά μεταξύ 32-42. Δεν βγαίνει και νωρίτερα δηλαδή με σπουδές ,δουλειά κλπ.
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 05 Ιαν 2018, 20:47

Τώρα τελευταία ακούω πολλές περιπτώσεις γυναικών που κοντά στα 50 αποφασίζουν να κάνουν παιδί.
Είναι γεγονός ότι η ιατρική έχει προχωρήσει με άλματα την τελευταία δεκαετία, ωστόσο πάντα υπάρχουν αυξημένοι κίνδυνοι ειδικά όταν πρόκειται για το πρώτο παιδί. Εάν μια γυναίκα έχει ξαναγεννήσει τότε είναι σαφώς πιο εύκολη η τεκνοποίηση σε μεγάλες ηλικίες.
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Love Ready's

Δημοσίευσηαπό Love Ready's » 05 Ιαν 2018, 21:02

vallon έγραψε:Τώρα τελευταία ακούω πολλές περιπτώσεις γυναικών που κοντά στα 50 αποφασίζουν να κάνουν παιδί.
Είναι γεγονός ότι η ιατρική έχει προχωρήσει με άλματα την τελευταία δεκαετία, ωστόσο πάντα υπάρχουν αυξημένοι κίνδυνοι ειδικά όταν πρόκειται για το πρώτο παιδί. Εάν μια γυναίκα έχει ξαναγεννήσει τότε είναι σαφώς πιο εύκολη η τεκνοποίηση σε μεγάλες ηλικίες.

Ε άλλο 35 ,άλλο 50. Μην τρελαθούμε ,στα 50 υπάρχει σοβαρό ρίσκο να μείνει ορφανό στα 15. Κι εγώ οριακά το πήγα ,παρ όλο που η γυναίκα μου έκανε το 2ο σκάρτα 40.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”