γενικως δεν πινω αναψυκτικα αλλα μια φορα καπου βρηκα ενα στο ψυγειο
και διαπιστωσα αυτο που λεει το μπιζελι ...αλλα δεν εδωσα περεταιρω σημασια
Δικαιούμαι να ομιλώ;
-
nemo
- Supreme poster

Re: Δικαιούμαι να ομιλώ;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

bizeli έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:
Mε explorer μπαίνεις? Πριν δυο μήνες το γράψε.
Ρε φίλε δεν μπαίνω με internet explorer απλά κάθε φορά που πάω να ανοίξω ένα μπουκάλι μου έρχεται η φράση του προέλληνα στο μυαλό.
Δλδ εγώ τώρα θεωρούμαι ένα άτομο μέσης ή ανώτερης ευφυίας και δεν μπορώ να ανοίξω ένα καπάκι;
Τι φάση αυτή με τα καπάκια πραγματικά δεν την έχω καταλάβει. Πώς έγιναν τα καπάκια ξαφνικά Νο1 first world problem και έπρεπε να αλλάξουν οι συσκευασίες;
Αυτό ήταν το πρόβλημά μας και λύσαμε όλα τα υπόλοιπα;
Είμαι σίγουρη ότι όλο αυτό ξεκίνησε από κάποιον μλκ οικολόγο περιβαλλοντολόγο που ξαφνικά ανακάλυψε όλα τα προβλήματα του πλανήτη οφείλονται στα καπάκια, πέρασε μετά σαν ευρωπαική οδηγία και τώρα πίνουμε νερό από το μπουκάλι και μας μπαίνει το καπάκι στο μάτι. Αν καταφέρουμε να το ανοίξουμε κιόλας χωρίς να το χαλάσουμε.
Μα ούτε προετοιμασμένοι ήμασταν για μια τέτοια αλλαγή. Τόσο καιρό ακούγαμε για ελ νίνιο, για υπερθέρμανση του πλανήτη κτλ. Δεν μας είπε κανείς ότι το πρόβλημα ήταν τα καπάκια.
Πήγαμε να πιούμε μια μέρα νερό και νομίζαμε ότι είναι ελαττωματική η συσκευασία. Τυχαίο σκεφτήκαμε. Σιγά σιγά όμως άρχισαν να πληθαίνουν οι φωνές και σε έμενα έτυχε αυτό, και σε εμένα έτυχε αυτό... και αρχίσαμε να ψαχνόμαστε ότι κάτι μεγαλύτερο συμβαίνει.
Μέχρι που αποδεχθήκαμε τη μοίρα μας λες και κάποια παγκόσμια συνωμοσία έχει στείλει έναν φονικό ιό να αφανίσει το ανθρώπινο είδος.
Ανάθεμα και αν υπάρχει ένας άνθρωπος σήμερα στη γη που έχει καταλάβει γιατί τραβάμε αυτή την ταλαιπωρία με τα καπάκια και τι εξυπηρετεί όλο αυτό.
Toυ τελευταίους 2-3 τα καπάκια στον γάλα που παίρνω (ίδια μάρκα, ίδια συσκευασία, ίδιο μάρκετ) ανά παρτίδα είναι 3 διαφορετικών ειδών.
Δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
-
bizeli
- Moderator

Προέλλην έγραψε:Toυ τελευταίους 2-3 τα καπάκια στον γάλα που παίρνω (ίδια μάρκα, ίδια συσκευασία, ίδιο μάρκετ) ανά παρτίδα είναι 3 διαφορετικών ειδών.
Δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί.
Ε άμα σου λέω.
Μιλάμε για παγκόσμια συνωμοσία ή μαλακία ... whatever.
0 .