Δικαιούμαι να ομιλώ;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Re: Δικαιούμαι να ομιλώ;

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 06 Απρ 2024, 00:32

bizeli έγραψε: το flyover

Το κάνω εικόνα: το αθώο Πιζέλι κοιμάται γαλήνια, και πάνω αιωρείται ένα δαιμονικό flyover έτοιμο να της μετατρέψει τα όνειρα σε εφιάλτες.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 06 Απρ 2024, 00:44

Προέλλην έγραψε:
bizeli έγραψε: το flyover

Το κάνω εικόνα: το αθώο Πιζέλι κοιμάται γαλήνια, και πάνω αιωρείται ένα δαιμονικό flyover έτοιμο να της μετατρέψει τα όνειρα σε εφιάλτες.

Σου εύχομαι να έρθεις στην Ελλάδα να φας 3 ώρες στον περιφερειακό για να διανύσεις μια απόσταση 5 χλμ και μετά να πας να παρκάρεις και να φας και κλήση.

Άντε γιατί έξω από τον χορό πολλά μας τα λέτε.
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 06 Απρ 2024, 02:11

bizeli έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Το κάνω εικόνα: το αθώο Πιζέλι κοιμάται γαλήνια, και πάνω αιωρείται ένα δαιμονικό flyover έτοιμο να της μετατρέψει τα όνειρα σε εφιάλτες.

Σου εύχομαι να έρθεις στην Ελλάδα να φας 3 ώρες στον περιφερειακό για να διανύσεις μια απόσταση 5 χλμ και μετά να πας να παρκάρεις και να φας και κλήση.

Άντε γιατί έξω από τον χορό πολλά μας τα λέτε.

Ρίχνω μια ιδέα: να μην φτιάξουμε μια τόσο σημαντική συγκοινωνιακή υποδομή σαν το φλαηόβερ γιατί κατά την διάρκεια της κατασκευής του επιβαρύνεται προσωρινά η κίνηση.
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 07 Απρ 2024, 01:01

Προέλλην έγραψε:Ρίχνω μια ιδέα: να μην φτιάξουμε μια τόσο σημαντική συγκοινωνιακή υποδομή σαν το φλαηόβερ γιατί κατά την διάρκεια της κατασκευής του επιβαρύνεται προσωρινά η κίνηση.

Για το θέμα του πάρκινγκ έχεις καμία ιδέα ή δεν το θεωρείς σοβαρό πρόβλημα;
Γιατί ωραία γράψε με αλλά δώσε μου και μια λύση πού να το βάλω το αυτοκίνητο πέρα από τον γκώλο μου.
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 08 Απρ 2024, 19:45

bizeli έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Ρίχνω μια ιδέα: να μην φτιάξουμε μια τόσο σημαντική συγκοινωνιακή υποδομή σαν το φλαηόβερ γιατί κατά την διάρκεια της κατασκευής του επιβαρύνεται προσωρινά η κίνηση.

Για το θέμα του πάρκινγκ έχεις καμία ιδέα ή δεν το θεωρείς σοβαρό πρόβλημα;
Γιατί ωραία γράψε με αλλά δώσε μου και μια λύση πού να το βάλω το αυτοκίνητο πέρα από τον γκώλο μου.

Ποιό φλαηόβερ ρε συ, οταν δούλευα Θεσνίκη ΚΑΘΕ μέρα όταν σχολούσα έκανα ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ 25-30 λεπτά γύρω-γύρω τα κοντινά τετράγωνα πότε θα φύγει κανείς παρκαρισμένος για να χωθώ. Το ρεκόρ είναι 45 λεπτά.
Από τη θολούρα το έχω αφήσει, σε χώρο που την άλλη μέρα είχε λαϊκή, μπροστά σε έξοδο πάρκινγκ, κτλ, μαζεύοντας φυσικά κλήσεις.
Το ότι μου το είχαν σπάσει το τζάμι του συνοδηγού 2 φορές μέσα σε 3 χρόνια για να με κλέψουν μία φορά το mp3 player και την άλλη 5 ευρώ σε ψιλά, το αναφέρω ως κερασάκι.

Από την άλλη, έχω χάσει πτήση γιατί κόλλησα στην περιφερειακή. Μιλάμε τώρα για σημειωτόν, αλλά σε φάση ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ 100 μέτρα το μισάωρο, πάνω σε αυτοκινητόδρομο ταχείας κυκλοφορίας, που έγινε για πηγαίνεις γρήγορα να μην κολλάς σε μποτιλιάρισμα δια μέσω του κέντρου.
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 30 Απρ 2024, 23:17

Προέλλην έγραψε:Ποιό φλαηόβερ ρε συ, οταν δούλευα Θεσνίκη ΚΑΘΕ μέρα όταν σχολούσα έκανα ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ 25-30 λεπτά γύρω-γύρω τα κοντινά τετράγωνα πότε θα φύγει κανείς παρκαρισμένος για να χωθώ. Το ρεκόρ είναι 45 λεπτά.
Από τη θολούρα το έχω αφήσει, σε χώρο που την άλλη μέρα είχε λαϊκή, μπροστά σε έξοδο πάρκινγκ, κτλ, μαζεύοντας φυσικά κλήσεις.
Το ότι μου το είχαν σπάσει το τζάμι του συνοδηγού 2 φορές μέσα σε 3 χρόνια για να με κλέψουν μία φορά το mp3 player και την άλλη 5 ευρώ σε ψιλά, το αναφέρω ως κερασάκι.

Από την άλλη, έχω χάσει πτήση γιατί κόλλησα στην περιφερειακή. Μιλάμε τώρα για σημειωτόν, αλλά σε φάση ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ 100 μέτρα το μισάωρο, πάνω σε αυτοκινητόδρομο ταχείας κυκλοφορίας, που έγινε για πηγαίνεις γρήγορα να μην κολλάς σε μποτιλιάρισμα δια μέσω του κέντρου.

Έχω να σου κάνω δύο ερωτήσεις. Τη μια στην έκανα και δεν απάντησες.
1. Πιστεύεις ότι η μια λωρίδα που απαγορεύεται το παρκάρισμα στην Κων/λέως αξιοποιείται όντως από τα αυτοκίνητα ως λωρίδα κυκλοφορίας;
2. Πιστεύεις ότι τα αυτοκίνητα σε κίνηση έχουν περισσότερα "δικαιώματα" από αυτά σε ακινησία; Με άλλα λόγια γιατί το θέμα πάρκινγκ δεν είναι εξίσου μεγάλο πρόβλημα; Δεν πρέπει να βρεθεί λύση και σε αυτό το θέμα; Γιατί μόνο να κόβεις κλήσεις δεν το λύνει. Έχεις κάτι να προτείνεις;
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 10 Ιουν 2024, 14:07

Προέλλην έγραψε:απόφοιτος ΑΕΙ, μέσης και άνω ευφυΐας για τα δεδομένα της χώρα,

Ειλικρινά δεν ξέρω αν το έγραψες για μένα αυτό, πάντως αν το έγραψες για μένα, κάθε φορά που πάω να ανοίξω καπάκι από μπουκάλι νερό, χυμό ή αναψυκτικό δεν καταλαβαίνω πώς ανοίγει.

Πώς τα έχουν κάνει έτσι ρε; :s_mad
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 10 Ιουν 2024, 20:07

bizeli έγραψε:

Ειλικρινά δεν ξέρω αν το έγραψες για μένα αυτό, πάντως αν το έγραψες για μένα, κάθε φορά που πάω να ανοίξω καπάκι από μπουκάλι νερό, χυμό ή αναψυκτικό δεν καταλαβαίνω πώς ανοίγει.

Nαι, για σένα το έγραψα. Ακόμη και έτσι όπως το περιγράφεις, εξακολουθείς να είσαι μέσες-άκρες η ελπίδα της χώρας. Δεν ξέρω βέβαια τώρα αν αυτό θα πρέπει να μας ανησυχεί.
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 10 Ιουν 2024, 20:29

bizeli έγραψε:

Mε explorer μπαίνεις? Πριν δυο μήνες το γράψε. :D
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 11 Ιουν 2024, 00:08

Λαχουρένιος έγραψε:
Mε explorer μπαίνεις? Πριν δυο μήνες το γράψε. :D

Ρε φίλε δεν μπαίνω με internet explorer απλά κάθε φορά που πάω να ανοίξω ένα μπουκάλι μου έρχεται η φράση του προέλληνα στο μυαλό.

Δλδ εγώ τώρα θεωρούμαι ένα άτομο μέσης ή ανώτερης ευφυίας και δεν μπορώ να ανοίξω ένα καπάκι;
Τι φάση αυτή με τα καπάκια πραγματικά δεν την έχω καταλάβει. Πώς έγιναν τα καπάκια ξαφνικά Νο1 first world problem και έπρεπε να αλλάξουν οι συσκευασίες;
Αυτό ήταν το πρόβλημά μας και λύσαμε όλα τα υπόλοιπα;
Είμαι σίγουρη ότι όλο αυτό ξεκίνησε από κάποιον μλκ οικολόγο περιβαλλοντολόγο που ξαφνικά ανακάλυψε όλα τα προβλήματα του πλανήτη οφείλονται στα καπάκια, πέρασε μετά σαν ευρωπαική οδηγία και τώρα πίνουμε νερό από το μπουκάλι και μας μπαίνει το καπάκι στο μάτι. Αν καταφέρουμε να το ανοίξουμε κιόλας χωρίς να το χαλάσουμε.

Μα ούτε προετοιμασμένοι ήμασταν για μια τέτοια αλλαγή. Τόσο καιρό ακούγαμε για ελ νίνιο, για υπερθέρμανση του πλανήτη κτλ. Δεν μας είπε κανείς ότι το πρόβλημα ήταν τα καπάκια.
Πήγαμε να πιούμε μια μέρα νερό και νομίζαμε ότι είναι ελαττωματική η συσκευασία. Τυχαίο σκεφτήκαμε. Σιγά σιγά όμως άρχισαν να πληθαίνουν οι φωνές και σε έμενα έτυχε αυτό, και σε εμένα έτυχε αυτό... και αρχίσαμε να ψαχνόμαστε ότι κάτι μεγαλύτερο συμβαίνει.
Μέχρι που αποδεχθήκαμε τη μοίρα μας λες και κάποια παγκόσμια συνωμοσία έχει στείλει έναν φονικό ιό να αφανίσει το ανθρώπινο είδος.
Ανάθεμα και αν υπάρχει ένας άνθρωπος σήμερα στη γη που έχει καταλάβει γιατί τραβάμε αυτή την ταλαιπωρία με τα καπάκια και τι εξυπηρετεί όλο αυτό.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”