bizeli έγραψε:Προτείνω σε όλους ψυχραιμία...
ΟΚ καλά είναι προς το παρόν ,αλλά δεν έχουν ζήσει τίποτα, δεν έχουν μπει σε τάξη με 30 μαθητές!

bizeli έγραψε:Προτείνω σε όλους ψυχραιμία...

Στύγιος έγραψε:Μένα με συγκίνησαν τα πιτσιρίκια της Β' Γυμνασίου και της Γ' Γυμνασίου , που όταν πήγα σήμερα στη γιορτή του τέλους της χρονιάς, έτρεξαν να μ' αγκαλιάσουν μετά από απουσία ενός χρόνου ,να βγάλουμε σέλφι, να μου τραγουδήσουν κλπ
Αυτές οι στιγμές μάγκες δεν πληρώνονται με τίποτα..
με συγκίνησαν ξέρεις γιατί;.gif)

bizeli έγραψε:Στύγιος έγραψε:Μένα με συγκίνησαν τα πιτσιρίκια της Β' Γυμνασίου και της Γ' Γυμνασίου , που όταν πήγα σήμερα στη γιορτή του τέλους της χρονιάς, έτρεξαν να μ' αγκαλιάσουν μετά από απουσία ενός χρόνου ,να βγάλουμε σέλφι, να μου τραγουδήσουν κλπ
Αυτές οι στιγμές μάγκες δεν πληρώνονται με τίποτα..
Κάποιος που δεν είναι εκπ/κός δεν μπορεί να το καταλάβει αυτό το συναίσθημα.
Πραγματικά είναι το καλύτερο δώρο και η μεγαλύτερη αναγνώριση να έχουν καλές αναμνήσεις τα παιδιά από σένα φεύγοντας από το σχολείο.
Εμένα πρόσφατα με βρήκαν παλιοί μου μαθητές, σήμερα είναι γ λυκείου, πέρα από τις αγκαλιές και τα φιλιά και τα "κυρία δεν αλλάξατε καθόλου"![]()
με συγκίνησαν ξέρεις γιατί;
Όταν τους είχα, σκοπεύαμε να ανεβάσουμε μια θεατρική παράσταση αλλά τελικά στράβωσε κάπου το θέμα και δεν ανέβηκε.
Τόσα χρόνια μετά και το θυμόντουσαν και τους έμεινε απωθημένο και με έπιασαν αν μπορούμε να την ανεβάσουμε τώρα κι επέμεναν.
"Καλά, τους λέω, τελειώστε πρώτα με τις πανελλήνιες και βλέπουμε".
Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά το reunion τόσα χρόνια μετά, αν και στη δεδομένη φάση είμαι πολύ πιεσμένη αλλά με συγκίνησαν τα παλιόπαιδα.
Θα είχε φάση πάντως να κάναμε ένα come back.

Στύγιος έγραψε:
Πόσα reunion να κάνω ο έρμος και στην Ορεστιάδα και στην Κοζάνη και στην Πτολεμαίδα και στο Λιτόχωρο και στη Λεπτοκαρυά;
bizeli έγραψε:Στύγιος έγραψε:
Πόσα reunion να κάνω ο έρμος και στην Ορεστιάδα και στην Κοζάνη και στην Πτολεμαίδα και στο Λιτόχωρο και στη Λεπτοκαρυά;
Ναι ρε γμτ, δυστυχώς δε βολεύει να πηγαίνεις σε όλα.

Στύγιος έγραψε:
Πως έλεγε ο συγχωρεμένος ο Τζιμάκος, εγώ το παραφράζω : " 24 χρονάκια θητεία,στραβάδια δεν απολύομαι.."
.gif)