Εγραψα στο fb.
Σχεδόν 40 χρόνια μετά που μας έβαλε ο Καραμανλής στην ΕΟΚ (ο πρόγονος της ΕΕ) και ο σημαντικότερος λόγος που προσδοκούσε ο γέρο Καραμανλής ΔΕΝ έχει εκπληρωθεί. Η ΕΕ δεν δίνει δεκάρα για την άμυνα των ακριτικών χωρών της. Κι όχι μόνο αυτό αλλά στα κρισιμότερα χρόνια που ο Ερντογάν προκαλεί και εξοπλίζεται σαν αστακός, οι λογιστές της ΕΕ κοίταζαν να πιούν το αίμα Ελλάδας (και Κύπρου).
Καλά Χριστούγεννα σε όλους σας και στους λαούς που θέλουν ειρήνη.
.
Αρίστος Gate
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Re: Αρίστος Gate
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Αρίστος
- Prediction Guru

H έκρηξη του ηφαίστειου της Αίτνας. Απίστευτο βίντεο τραβηγμένο τη στιγμή της έκρηξης σε ύψος 2900 μέτρων. Στο fb το ανέβασε ο Kostas Τellis.
https://www.facebook.com/kostas.tellis/ ... 235774213/
.
https://www.facebook.com/kostas.tellis/ ... 235774213/
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Εγραψα στο fb.
Oι δηλώσεις των Τούρκων ότι θα επιτεθούν στα κούρδικα εδάφη της Συρίας έφεραν σαν αποτέλεσμα 800 Αμερικάνοι στρατιώτες σε συνεργασία με δυνάμεις του Ασαντ και των Ρώσων να φυλάνε MAZI την κούρδικη Μανμπίτζ. Ενώ Γάλλοι στρατιώτες περιπολούν ανάμεσα στην Μανμπίτζ και τα τούρκικα σύνορα. Παράλληλα ο Πούτιν αρνήθηκε τον Ερντογάν που ζητούσε να τον ενημερώσει από κοντά για την εκστρατεία του εναντίον των Κούρδων. Κακά μαντάτα λοιπόν για τον Ερντογάν που κατάφερε όλους να τους στρέψει εναντίον του μέσα σε λίγες μέρες.
.
Oι δηλώσεις των Τούρκων ότι θα επιτεθούν στα κούρδικα εδάφη της Συρίας έφεραν σαν αποτέλεσμα 800 Αμερικάνοι στρατιώτες σε συνεργασία με δυνάμεις του Ασαντ και των Ρώσων να φυλάνε MAZI την κούρδικη Μανμπίτζ. Ενώ Γάλλοι στρατιώτες περιπολούν ανάμεσα στην Μανμπίτζ και τα τούρκικα σύνορα. Παράλληλα ο Πούτιν αρνήθηκε τον Ερντογάν που ζητούσε να τον ενημερώσει από κοντά για την εκστρατεία του εναντίον των Κούρδων. Κακά μαντάτα λοιπόν για τον Ερντογάν που κατάφερε όλους να τους στρέψει εναντίον του μέσα σε λίγες μέρες.
.
1 .
.
.
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Αρίστος έγραψε:Eχω ενα φιλο στο fb που τσακωνεται τελευταια με μια ομαδα ακραιες φεμινιστριες.
Toν ανεβαζω να δειτε τι γραφει και να πειτε τη γνωμη σας.
Tilemachos Chormovitis
19 ώρες ·
Στο "Μακελειό" του φεμινιστικού χώρου, στην βοθροσελίδα "Ναι, Είσαι Μισογύνης" συνεχίζονται οι προσωπικές επιθέσεις εναντίον μου και έτσι αποφάσισα να τους γράψω το πιο κάτω σχόλιο :
"Δεν θα σχολιάσω την προφανή διαστρέβλωση της ανάρτησης μου για να ταιριάζει στις ανδροφοβικές ιδεοληψίες σας.
Δεν θα σχολιάσω ούτε το πρωτοφανές bullying στα σχόλια, με προτροπές για άσκηση σωματικής βίας εναντίον μου (έχετε παραβιάσει το μισό Ποινικό Κώδικα και δεν το έχετε πάρει χαμπάρι, κακομοίρες μου)
Θα σταθώ όμως στο ότι ασχολείστε τόσο πολύ με το τί κάνω στο κρεβάτι μου και σιγοντάρετε φτηνιάρικους ομοφοβικούς χαρακτηρισμούς τύπου "φούστης" κτλ. Γιατί αυτό επιβεβαιώνει την άποψη μου ότι όλοι εσείς οι Social Justice Warriors είστε "προοδευτικοί" και "ανοιχτόμυαλοι" μόνο όταν κάποιος συμφωνεί μαζί σας. Διαφορετικά, γίνεστε χειρότεροι και από τον πιο ούγκανο χρυσαυγίτη . Και όλα αυτά κρυμμένες πίσω από ανώνυμα προφιλ, την στιγμή που εγώ έχω φάτσα φόρα το ονοματεπώνυμο μου και παίρνω την ευθύνη για όσα γράφω. Εκτός από χυδαίες, είστε και θρασύδειλες.
Συνεχίστε έτσι, διασκεδάζω πολύ μαζί σας. Σε λίγα χρόνια θα θυμόμαστε την σελίδα σας όπως θυμόμαστε σήμερα την "Αυριανή" της δεκαετίας του '80. Σαν ένα μνημείο φανατισμού, χυδαιότητας, φτήνιας και πρωτόγονου ρατσισμού"
Η απάντηση της σελίδας επιβεβαίωσε απόλυτα το παραπάνω σχόλιό μου : σε αντίθεση με μένα που άφησα όλες τις βρωμιές των feminazi που μπούκαραν τις προάλλες στον τοίχο μου, αυτές διέγραψαν το σχόλιο μου και μου επανέλαβαν πως με θεωρούν σκουπίδι. Το νέο πρόσωπο του φεμινισμού. Να το χαίρονται οι θαυμάστριες και οι θαυμαστές του.
.
Δεν του λες να περάσει κι από εδώ ώστε να συνεισφέρει το κατιτίς του στην θεωρία μου περί του συμπεριφορικού χοντροκωλισμού; Διαθέτομε και το ανάλογο λινκ ως μια πρώτη γεύση.
viewtopic.php?f=2&t=9519&start=90#p227243
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
Αρίστος
- Prediction Guru

.
0 .
.
.
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Γιώργος Παπανάτσιος
5 ώρες ·
Η Στικούδη 24 και 25 Δεκεμβρίου τραγούδησε σε καζίνο στα Σκόπια.
Αυτό μάλιστα, είναι αιτία πολέμου!!!
Πιάστε τα καριοφίλια γρήγορα μπατριώτες μου!!!
Απάνω τους μωρέ .........

.
5 ώρες ·
Η Στικούδη 24 και 25 Δεκεμβρίου τραγούδησε σε καζίνο στα Σκόπια.
Απάνω τους μωρέ .........

.
0 .
.
.
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Δικη μου αναρτηση σημερα στο fb.
Η εφημερίδα Δημοκρατία αποκαλύπτει σήμερα τα συμπεράσματα απόρρητης έκθεσης των ΗΠΑ για τις ελληνικές εκλογές. Οι Αμερικάνοι θεωρούν ότι οι εκλογές θα γίνουν τον Οκτώβριο και θα είναι αμφίρροπες. Και πως ακόμη και αν η ΝΔ έρθει πρώτη, το πιθανότερο σενάριο είναι η διαφορά να είναι πολύ μικρή και να μην πετυχαίνει αυτοδυναμία.
https://www.dimokratianews.gr/content/9 ... 8iRZDaWPFk
.
Η εφημερίδα Δημοκρατία αποκαλύπτει σήμερα τα συμπεράσματα απόρρητης έκθεσης των ΗΠΑ για τις ελληνικές εκλογές. Οι Αμερικάνοι θεωρούν ότι οι εκλογές θα γίνουν τον Οκτώβριο και θα είναι αμφίρροπες. Και πως ακόμη και αν η ΝΔ έρθει πρώτη, το πιθανότερο σενάριο είναι η διαφορά να είναι πολύ μικρή και να μην πετυχαίνει αυτοδυναμία.
https://www.dimokratianews.gr/content/9 ... 8iRZDaWPFk
.
2 .
.
.
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Αυτοδυναμία δεν.... Τους πρόθυμους ψάξε ακόμα και στις τσέπες σου. 

0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Αρίστος έγραψε:Η Στικούδη 24 και 25 Δεκεμβρίου τραγούδησε σε καζίνο στα Σκόπια.
Απάνω τους μωρέ .........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
Τί καριοφίλια να πιάσουν;
Αφού οι μπαντριώτες τρέχουν πρώτοι και καλύτεροι σε αυτά τα καζίνο..

0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
Αρίστος
- Prediction Guru

Και στα καζίνο και για φτηνες αγορες, μεχρι και για φτηνους οδοντιατρους θα τους βρεις στα Σκοπια.
.
.
0 .
.
.