Βραβείο Πούλιτζερ. Γιατί όχι;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Re: Βραβείο Πούλιτζερ. Γιατί όχι;

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 30 Σεπ 2018, 23:33

Αρίστος έγραψε:Καλα μην υπερβαλουμε. Μια εκδηλωση απο το δημο μου με αφιερωμα στην ιστορια του τοπικου τυπου και απονομη τιμητικων διακρισεων σε μενα και σε καποιους συναδελφους μου, μου αρκει.

Και δεν το θελω τωρα αυτο οσο ειμαι ακομη μαχομενος, ας γινει οταν βγω στη συνταξη και θελω να θυμαμαι τι καλα εκανα στη ζωη μου.

.

σε ριχνει ο διαδοχος.
Οχι πουλιτζερ αλλα φυσικα νομπελ ειρηνης...
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 02 Οκτ 2018, 13:26

Πούλιτζερ αποκλείεται γιατί απονέμεται μόνο σε όσους δημοσιεύουν σε έντυπα που εκδίδονται στις ΗΠΑ.
Θα μπορούσε να διεκδικήσει κάποιο από τα βραβεία Μπότση (και να γραφτεί το όνομα του δίπλα σε αυτά των κολοσσών της δημοσιογραφίας Μάρας Ζαχαρέα και Σταμάτη Μαλέλη :fico: ) αλλά ο Αρίστος δεν έχει σχέσεις με το δημοσιογραφικό κατεστημένο, και εκτός των άλλων τον αποκλείουν από αυτό οι ίδιες οι αιρετικές και αντισυμβατικές πολιτικές του απόψεις.
Πέρα όμως από την όποια βέβαιη μελλοντική βράβευση έχει ήδη κερδίσει την αναγνώριση από τους αναγνώστες του στο ελεύθερο, και αυτό μπορεί από μια μικρόψυχη οπτική να φαίνεται μικρό και ασήμαντο, αλλά στην ουσία είναι προσωπικός του άθλος, δεδομένων των αντίξοων συνθηκών που έχει αντιμετωπίσει, και αντιμετωπίζει ακόμα, στην πολύχρονη πορεία του στο διαδίκτυο.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 03 Οκτ 2018, 12:01

Προτείνω να τον βραβεύσει το ελεύθερο.

Προς τιμή του μάλιστα, να καθιερωθεί κάθε χρόνο το βραβείο δημοσιογραφίας, το οποίο και θα ονομάζουμε "αρίστειο".
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 03 Οκτ 2018, 12:08

Ακουστε τι θα μπορουσαμε να κανουμε.

Να φτιαξουμε ενα μηνιαιο e-περιοδικο του ελευθερου με επιλεγμενα θεματα και αναρτησεις ολων. Μαλιστα να βραβευεται καθε μηνα η καλυτερη αναρτηση η το καλυτερο νημα και να γινεται πρωτοσελιδο.

Γινοντουσαν αυτα στη δεκαετια του 2000 στο βοθρο οταν ακομη ο βοθρος δεν ηταν βοθρος αλλα ενα πολυ αξιολογο σαιτ.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”