Ποιός δεν κλαίει με το "Πάμε πακέτο";

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Re: Ποιός δεν κλαίει με το "Πάμε πακέτο";

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 13 Μαρ 2015, 10:20

Eγώ δεν έχω κλάψει πάντως τις λίγες φορές που το έχω παρακολουθήσει, και όχι ολόκληρο.

Μια λύπη όμως μου βγαίνει, γι αυτούς που τους φαίνεται φυσιολογικό να παρακολουθεί στην τηλεόραση τις προσωπικές τους στιγμές όλη η Ελλάδα, λες και είναι πιθήκια σε κλουβί που τα βλέπουν οι επισκέπτες στον ζωολογικό κήπο.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 13 Μαρ 2015, 10:25

Δεν τα παρακολουθώ καθόλου, επίσης έχω κόψει ταινίες τρόμου, βαμπίρ, ζόμπι κλπ. Δεν βλέπω στο γιουτιούμπ ότι έχει σχέση με Συρία, Πολέμους, νεκρούς, πεταγμένα έντερα, πεθαμένους ανθρώπους, σταμάτησα να διαβάζω ιστορικά βιβλία με πεθαμένους και σάπια κορμιά, για να δείξει ο καθένας την προπαγάνδα του, μου αρέσει το σήμερα, το μέλλον και η δημιουργικότητα. Τέρμα στην κλαψομουρμούρα, στην μιζέρια και στην μισανθρωπιά.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Diego
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Diego » 13 Μαρ 2015, 10:46

Η μάνα μου πάντως στεναχωριέται και βουρκώνει και αυτή.Εγώ δεν το βλέπω, δεν αντέχω τόσο (πραγματικό) δράμα.
0 .
Αποχώρηση από το peg, δραχμή συνδεδεμένη με το χρυσό, άγριες ιδιωτικοποιήσεις,μικρό δημόσιο και εταιρική φορολογία κάτω του 14% με υψηλό κατώτατο.Οχι στον ευρωκομμουνισμό,στους ΔΕΚΟτζήδες των 3500 ευρω και τα υπερτιμολογημένα δημόσια έργα σε ευρώ.

Χαοτικός

Δημοσίευσηαπό Χαοτικός » 13 Μαρ 2015, 15:04

Diadochos έγραψε:Eγώ δεν έχω κλάψει πάντως τις λίγες φορές που το έχω παρακολουθήσει, και όχι ολόκληρο.

Μια λύπη όμως μου βγαίνει, γι αυτούς που τους φαίνεται φυσιολογικό να παρακολουθεί στην τηλεόραση τις προσωπικές τους στιγμές όλη η Ελλάδα, λες και είναι πιθήκια σε κλουβί που τα βλέπουν οι επισκέπτες στον ζωολογικό κήπο.

Αυτό είναιο παλιό ζήτημ και θέλει συζήτηση. Η αριστερά και γενικά τα προοδευτικ΄κινήματα θα έπρεπε να έχουν δημιουργήσει μία ηθική πάνω σε αυτό το πράγμα. Τι κάνουμε, τι στάση κρατάμε απέναντι στην τηλεόραση; Απαντάμε να τύχουμε σε κάποιο ρεπορτάζ; Και πολλά άλλα.
0 .

Μπακάλης
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Μπακάλης » 13 Μαρ 2015, 15:13

Απάντησε σε όλα αυτά ο Βαρουφάκης...
0 .

Άβαταρ μέλους
mnimes_istorikes
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό mnimes_istorikes » 13 Μαρ 2015, 16:34

Συμφωνία με την Εικόνα
εχει :D
0 .

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 13 Μαρ 2015, 21:08

Diadochos έγραψε:Μια λύπη όμως μου βγαίνει, γι αυτούς που τους φαίνεται φυσιολογικό να παρακολουθεί στην τηλεόραση τις προσωπικές τους στιγμές όλη η Ελλάδα, λες και είναι πιθήκια σε κλουβί που τα βλέπουν οι επισκέπτες στον ζωολογικό κήπο.

Εγώ πάλι αισθάνομαι μια αναγούλα για αυτήν την ηθική έκπτωση, η οποία δυστυχώς υπήρχε και πολύ πριν την κρίση (η οποία βέβαια προσέθεσε κι άλλες παρόμοιες παθογένειες στις ήδη προϋπάρχουσες, πέραν των καταστροφικών αλλαγών στην καθημερινότητα).
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή

Άβαταρ μέλους
Ηρόστρατος
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Ηρόστρατος » 15 Μαρ 2015, 10:51

Εμένα μου αρέσει να βλέπω δυστυχισμένους ανθρώπους.
0 .
Ψηφίζω Καμμένο

Μπακάλης
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Μπακάλης » 16 Μαρ 2015, 00:35

Ηρόστρατος έγραψε:Εμένα μου αρέσει να βλέπω δυστυχισμένους ανθρώπους.

Φυσικό είναι...αισθάνεσαι πιο ευτυχισμένος και τυχερός εσύ....
0 .

Άβαταρ μέλους
Ηρόστρατος
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Ηρόστρατος » 16 Μαρ 2015, 12:14

Μπακάλης έγραψε:
Ηρόστρατος έγραψε:Εμένα μου αρέσει να βλέπω δυστυχισμένους ανθρώπους.

Φυσικό είναι...αισθάνεσαι πιο ευτυχισμένος και τυχερός εσύ....

Μπα οχι. Θέμα αισθητικής νομίζω πως είναι.
Βέβαια αυτα τα σωου πλασαρουν μαιμού δυστυχίες αλλά τελος πάντων.
0 .
Ψηφίζω Καμμένο

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”