Ποιους θαυμάζετε;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Re: Ποιους θαυμάζετε;

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 11 Μαρ 2015, 23:47

libre έγραψε:Ποιους θαυμάζετε και γιατί; Μπορείτε να αναφέρετε συγκεκριμμένα πρόσωπα, κατηγορίες ανθρώπων ή να κάνετε μια περιγραφή (θαυμάζω αυτούς οι οποιοι κτλ).

Εγώ θαυμάζω τους καλύτερους του κλάδου μου http://www.gurudaq.com/personal_develop ... _index.php
Κατέχουν τις καλύτερες τεχνικές διαχείρησης ζωής και βγαζουν πολλά λεφτά ωστε να στηρίξουν και υλικώς τα όνειρα τους. Δεν ξερω αν είναι ευτυχισμένοι, αλλά μηπως ξερω αν ολοι αυτοί που συναντάω καθε μερα στο δρόμο ειναι;

Αυτούς οι οποίοι μπορούν να κάνουν πράγματα που εγώ δεν μπορώ, ή που δυσκολεύομαι να κάνω.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Χαοτικός

Δημοσίευσηαπό Χαοτικός » 11 Μαρ 2015, 23:52

Kauldron έγραψε:
libre έγραψε:Ποιους θαυμάζετε και γιατί; Μπορείτε να αναφέρετε συγκεκριμμένα πρόσωπα, κατηγορίες ανθρώπων ή να κάνετε μια περιγραφή (θαυμάζω αυτούς οι οποιοι κτλ).

Εγώ θαυμάζω τους καλύτερους του κλάδου μου http://www.gurudaq.com/personal_develop ... _index.php
Κατέχουν τις καλύτερες τεχνικές διαχείρησης ζωής και βγαζουν πολλά λεφτά ωστε να στηρίξουν και υλικώς τα όνειρα τους. Δεν ξερω αν είναι ευτυχισμένοι, αλλά μηπως ξερω αν ολοι αυτοί που συναντάω καθε μερα στο δρόμο ειναι;

Αυτούς οι οποίοι μπορούν να κάνουν πράγματα που εγώ δεν μπορώ, ή που δυσκολεύομαι να κάνω.

[παρέμβαση συντονιστή]λινκ για εικόνα από την γνωστή, θρυλική βιντεοκασέτα το βαθύ λαρύγγι[παρέμβαση συντονιστή/]

:sgrat:
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 11 Μαρ 2015, 23:53

:s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl
Οχι τέτοια ρε.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
Perseus
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Perseus » 11 Μαρ 2015, 23:54

:s_rofl :s_rofl :s_rofl
0 .

Μπακάλης
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Μπακάλης » 12 Μαρ 2015, 00:16

Perseus έγραψε:ετσι και ο δικος μου ,το προβλημα ειναι οτι πηρα και την τιμιοτητα του και αυτες τις εποχες εισαι χαμενος απο χερι.
Κανενας δεν εκτιμα την τιμιοτητα και κανενας δεν θελει την αληθεια ,θελουν ψεμματα γλυψιματα κλπ κλπ

Αναφέρω το ποστ ως κακή διδαχή για τα παιδιά μας! :good:
0 .

Άβαταρ μέλους
White
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό White » 12 Μαρ 2015, 10:20

Το θαυμασμό και το σεβασμό μου τον έχει κερδίσει η ξαδέρφη μου.

Παρόλο που έχει τετραπληγία και στα 4 άκρα της, δεν έχει "κλειστεί στο καβούκι της".
Έχει σπουδάσει πληροφορική, γραφιστική και έχει πάρει δίπλωμα να διδάσκει αγγλικά. Επίσης ζωγραφίσει, κυρίως αγιογραφίες.
Έχει καταφέρει με τα παραπάνω να βγάζει ένα σεβαστό εισόδημα κάθε μήνα και δεν καθησυχάζεται μόνο σε αυτό. Όλο και κάτι κάνει.
Ταξιδεύει αρκετά, όχι μόνο Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό (πάντα με συνοδεία από φίλους, φίλες γιατί δεν μπορεί μόνη της να εξυπηρετηθεί)
Βγαίνει, διασκεδάζει και γενικότερα περνάει καλά στη ζωή της.
Δεν έχει εκφράσει κανένα παράπονο, για την ιδιαιτερότητά της αυτή. Όχι τουλάχιστον στην οικογένεια ή τους φίλους της. Το αν κρύβει κάτι στην καρδούλα της, μόνο αυτή το γνωρίζει)
Ούτε μιζεριάζει, ούτε έχει αγανακτήσει. Κάθε άλλο το "πρόβλημά" της το έχει δει ως πρόκληση.
Το "δεν μπορώ" δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό της.
Για μένα αυτός ο άνθρωπος, είναι άξιος θαυμασμού.
0 .
Κοιτάζοντας το είδωλο μου στον καθρέπτη, ένα πράγμα μπορώ να πω:
"Μέγας είσαι Κύριε και θαυμαστά τα έργα σου!!!"

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 12 Μαρ 2015, 13:56

Απίστευτη, μπράβο!
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

libre

Δημοσίευσηαπό libre » 12 Μαρ 2015, 14:01

White έγραψε:Παρόλο που έχει τετραπληγία και στα 4 άκρα της, δεν έχει "κλειστεί στο καβούκι της".
Έχει σπουδάσει πληροφορική, γραφιστική και έχει πάρει δίπλωμα να διδάσκει αγγλικά. Επίσης ζωγραφίσει, κυρίως αγιογραφίες.
Έχει καταφέρει με τα παραπάνω να βγάζει ένα σεβαστό εισόδημα κάθε μήνα και δεν καθησυχάζεται μόνο σε αυτό. Όλο και κάτι κάνει.
Ταξιδεύει αρκετά, όχι μόνο Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό (πάντα με συνοδεία από φίλους, φίλες γιατί δεν μπορεί μόνη της να εξυπηρετηθεί)
Πράγματι άξια θαυμασμού.

Δεν έχει εκφράσει κανένα παράπονο, για την ιδιαιτερότητά της αυτή. Όχι τουλάχιστον στην οικογένεια ή τους φίλους της. Το αν κρύβει κάτι στην καρδούλα της, μόνο αυτή το γνωρίζει)
Ούτε μιζεριάζει, ούτε έχει αγανακτήσει. Κάθε άλλο το "πρόβλημά" της το έχει δει ως πρόκληση.
Τεράστια ψυχική δύναμη.
0 .

Μπακάλης
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Μπακάλης » 12 Μαρ 2015, 23:01

White έγραψε:Το θαυμασμό και το σεβασμό μου τον έχει κερδίσει η ξαδέρφη μου.

Παρόλο που έχει τετραπληγία και στα 4 άκρα της, δεν έχει "κλειστεί στο καβούκι της".
Για μένα αυτός ο άνθρωπος, είναι άξιος θαυμασμού.

Υποκλίνομαι...
0 .

Άβαταρ μέλους
Perseus
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Perseus » 12 Μαρ 2015, 23:07

Μπραβο της !

κανενας δεν μας χρωσταει τιποτα ,ολα εμεις τα δημιουργουμε και τα καταστρεφουμε.

και οπως ειπαν και στο Μπαμπυλον 5 (θρησκεια!)

ας αναρωτηθουμε ,τι θελουμε?
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”