Συμπαθειτε τον Αριστο περισσοτερο ή λιγοτερο αφου εγινε μνημονιακος??

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.

Συμπαθειτε τον Αριστο περισσοτερο ή λιγοτερο αφου εγινε μνημονιακος?

Το δημοψήφισμα λήγει στις 23 Δεκ 2017, 21:20

Τον συμπαθω ακομα, αλλα λιγοτερο
4
33%
Τον συμπαθω περισσοτερο
2
17%
Τον συμπαθω το ιδιο
3
25%
Τον συμπαθουσα πριν, τωρα τον αντιπαθω
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μου ειναι εξισου αδιαφορος ή αντιπαθης με πριν
3
25%

Σύνολο ψήφων: 12

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Συμπαθειτε τον Αριστο περισσοτερο ή λιγοτερο αφου εγινε μνημονιακος??

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 17 Δεκ 2017, 11:10

Να σχολιαζει τα δρομαινα σαν να λεμε :giggle02:
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 17 Δεκ 2017, 14:33

Bump
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 18 Δεκ 2017, 18:43

συντριπτική νίκη του αρίστου. τελικά αυτό το παιδί μόνο ατυχείς συγκυρίες το εμπόδισαν να γίνει μέχρι και πρωθυπουργός με τόσες συμπάθειες που έχει. :fico:
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 18 Δεκ 2017, 21:41

4 στους 6 φαν του ξενερωσαν με την μνημονιακη στροφη του παντως :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Εθνικοκοινωνιστης
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Εθνικοκοινωνιστης » 18 Δεκ 2017, 22:42

το ιδιο
0 .

Άβαταρ μέλους
Γύπας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Γύπας » 18 Δεκ 2017, 22:57

Λαχουρένιος έγραψε:Ψηφοφορια

Εχω περιεργεια να δω τι γνωμη εχει ο κοσμος απο την στροφη του Αριστου στην υπερασπιση του μνημονιου μετα την αντιστοιχη στροφη του ΣΥΡΙΖΑ

Αν θεωρειται οτι παραβιαζει τους κανονες ευχαριστως να κατεβει, δεν εχω σκοπο να τραμπουκισω

Επισης ψηφιζω την 3 επιλογη για να μην θεωρηθει οτι νοθευω την ψηφοφορια

Δεν είναι υπέρ του μνημονίου ο Αρίστος και κανένας συριζαίος. Απλώς θεωρούμε ότι είναι αναπόφευκτο καθώς το βρήκαμε μπροστά μας και πλέον έχει σημασία το τι διαχείριση θα κάνεις. Η ολική ρήξη δεν θα μπορούσε να γίνει αφού δεν έχουμε τέτοιο λαό να θέλει ενότητα και όραμα σε κοινό στόχο. Εγώ θα άντεχα στην ανέχεια όπως άντεξαν οι γονείς μου στην κατοχή και στο μετέπειτα που έκαναν υπομονή μέχρι να ορθοποδήσουν. Θα συνεργαζόμουν με το διπλανό μου και θα είχα ξεκάθαρο προσανατολισμό πως μόνο μεταξύ μας μπορούμε να βοηθηθούμε.

Αλλά από τη μια έχεις τους χουντο-φασιστο-δεξούς που η νοοτροπία τους είναι να μην κοιτάξουν ποτέ το διπλανό τους, να κάνουν λαμογιές για να γλιτώσουν λεφτά και από την άλλη τους κουκουέδες που είναι ακόμα χειρότεροι. Αυτοί νιώθουν εξαγνισμένοι γιατί κουβαλάνε το βάρος της μίας καθαρής αλήθειας που μόνο αυτοί ξέρουν. Είναι υπεράνθρωπη προσπάθεια γι αυτούς και δικαιολογούν την αντικοινωνικότητα τους με αυτήν.
1 .

itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις :yesyes: Τέλος!

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 18 Δεκ 2017, 23:04

Ωραία όλα αυτά,
όμως γιατί δεν προχώρησαν εναλλακτικές λύσεις όπως για παράδειγμα αυτή που πρότεινε ο Βαρουφάκης;
ο Β είχε πει κάτι πολύ έξυπνο, έχεις μια εταιρία που της χρωστάει το δημόσιο επιστροφή 100000 €; ωραία, φτιάχνεις ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι και τα βάζεις μέσα, με αυτά πληρώνει υπάλληλους πληρώνει υποχρεώσεις κλπ , με τη σειρά τους οι υπάλληλοι πληρώνουν με το ηλεκτρονικό χρήμα το σούπερ μαρκετ κλπ , άρα από το πουθενά κινήται η οικονομία με ηλεκτρονικό χρήμα. Αυτό σαν σύλληψη είναι για μένα ιδιοφυές. Το ότι τα νεοφιλ όπως η κούλα τα εξοβέλισαν το βρίσκω λογικό καθώς οι πρώτοι που θα έχαναν ήταν οι Γερμανοί που με τα σπρέντ κονομάνε μαυραγορίτικο χρήμα.
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Γύπας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Γύπας » 18 Δεκ 2017, 23:12

Αυτό που ρωτάς δεν μπορώ να το απαντήσω. Έχω άλλη άποψη για το χρήμα και ποιος το κινεί και δεν θεωρώ ότι μπορεί να υπάρξει λύση για την κοινωνία αν δεν είναι ριζική. Για παράδειγμα είμαι υπέρ της δραχμής, αλλά αυτό δεν φτάνει αν η τράπεζα της Ελλάδος δεν είναι ελληνική και κρατική.
0 .

itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις :yesyes: Τέλος!

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 18 Δεκ 2017, 23:15

Γύπας έγραψε: Αυτοί νιώθουν εξαγνισμένοι γιατί κουβαλάνε το βάρος της μίας καθαρής αλήθειας που μόνο αυτοί ξέρουν. Είναι υπεράνθρωπη προσπάθεια γι αυτούς και δικαιολογούν την αντικοινωνικότητα τους με αυτήν.

Και συ νομιζεις ειναι ευκολο; Για δοκιμα πρωτα και μετα τα ξαναλεμε :nono:
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 18 Δεκ 2017, 23:18

Γεγονός είναι ότι είναι μια ιδέα και αυτό για το πως θα μπορούσε να βρεθεί χρήμα, Καλή κακή δεν ξέρουμε γιατί δεν εφαρμόστηκε ή γιατί καλύτερα κάποιοι δεν την άφησαν να εφαρμοστεί. Οι τράπεζες με τα κεφάλαια που έχουν πάρει από την Ελ οικονομία θα έπρεπε να είναι κρατικές εδώ και μερικά χρόνια. Με το απλοϊκό μου μυαλό δεν ξέρω να υφίσταται ιδιωτική επιχείρηση που να της ρίχνει λεφτά το κράτος κάθε λίγο.

Πάντως συμφωνώ ως προς την ιδιαιτερότητα της διαχείρισης, εάν ξημερώσει μια τόσο μαύρη μέρα στη χώρα και δούμε την κούλα να είναι πρωθυπουργός, ας ετοιμαστούμε για τα χειρότερα.
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”