Ορίστε που έγινε της μόδας όλοι οι αριστεροί κυφήνες της εκπαίδευσης να το παίζουν εξουσία
Θέλω να μαζευτούν οι πιτσιρικάδες και σου κάνουν καμιά κατάλληψη, που πας να τους χώσεις στην δουλειά και στο μάθημα, στις 30 οκτώβρη θα γίνει που να χτυπάς τον κώλο σου κάτω κατσαρίδα του δημοσίου.
Αφήστε τους καθηγητές να κοιμούνται
μην τους ξυπνάτε
σε λίγο θα ιδιωτικοποιηθούν τα σχολεία όταν με το καλό φύγει ο τσίπουρας
Μαλάκες καθηγητές!
-
vallon
- Supreme poster

Re: Μαλάκες καθηγητές!
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
Στύγιος
vallon έγραψε:Ορίστε που έγινε της μόδας όλοι οι αριστεροί κυφήνες της εκπαίδευσης να το παίζουν εξουσία
Θέλω να μαζευτούν οι πιτσιρικάδες και σου κάνουν καμιά κατάλληψη, που πας να τους χώσεις στην δουλειά και στο μάθημα, στις 30 οκτώβρη θα γίνει που να χτυπάς τον κώλο σου κάτω κατσαρίδα του δημοσίου.
μην τους ξυπνάτε
Αύριο και την Τρίτη θα κάνουν την... ετήσια πανελλήνια καθιερωμένη 2ήμερη
- παραπάνω ξέρουν τα σκασμένα ότι δεν τους παίρνει διότι θα γίνει περικοπή εκδρομών .
Εν τω μεταξύ "καρφώνονται" μεταξύ τους και ο ένας δίνει τον άλλο "στεγνά" πριν καν αρχίσει η κατάληψη
'Ερχεται ο άλλος από μόνος του προχτές στο γραφείο και τα "ξερνά" όλα επειδή δε γουστάρει τους συμμαθητές του..
Εγώ να δαγκώνομαι να μη γελάσω κι από μέσα μου να έχω σκάσει στα γέλια ... ρε τον δωσίλογο , τον Αρτέμη Μάτσα, τον ρουφ, τον καταδότη

0 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Εμάς ο λυκειάρχης έβγαζε τις πόρτες στο προαύλιο, για να μην κάνουμε κατάληψη.
Κι εμείς φέραμε σκουπιδοντενεκέδες, θρανία κλπ κλπ και κάναμε δουλειά μας. Μια πατσαβούρα πασόκα υποδιευθύντρια είχε θυμωσει και πήγαινε να γκρεμίσει τα θρανία και τις καρέκλες για να σπάσει την κατάληψη. Της φωνάζει ένας από μέσα "μωρή γ@μιολα θα στο φορέσω κολάρο το θρανίο".
Κι εμείς φέραμε σκουπιδοντενεκέδες, θρανία κλπ κλπ και κάναμε δουλειά μας. Μια πατσαβούρα πασόκα υποδιευθύντρια είχε θυμωσει και πήγαινε να γκρεμίσει τα θρανία και τις καρέκλες για να σπάσει την κατάληψη. Της φωνάζει ένας από μέσα "μωρή γ@μιολα θα στο φορέσω κολάρο το θρανίο".

0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
vallon
- Supreme poster

Στύγιος έγραψε:vallon έγραψε:Ορίστε που έγινε της μόδας όλοι οι αριστεροί κυφήνες της εκπαίδευσης να το παίζουν εξουσία
μην τους ξυπνάτε
Αύριο και την Τρίτη θα κάνουν την... ετήσια πανελλήνια καθιερωμένη 2ήμερη- παραπάνω ξέρουν τα σκασμένα ότι δεν τους παίρνει διότι θα γίνει περικοπή εκδρομών .
![]()
Εν τω μεταξύ "καρφώνονται" μεταξύ τους και ο ένας δίνει τον άλλο "στεγνά" πριν καν αρχίσει η κατάληψη![]()
'Ερχεται ο άλλος από μόνος του προχτές στο γραφείο και τα "ξερνά" όλα επειδή δε γουστάρει τους συμμαθητές του..
Εγώ να δαγκώνομαι να μη γελάσω κι από μέσα μου να έχω σκάσει στα γέλια ... ρε τον δωσίλογο , τον Αρτέμη Μάτσα, τον ρουφ, τον καταδότη![]()
![]()
Ιδού κύριοι
η αριστερή λινάτσα που χρησιμοποιεί χουντικές μεθόδους χειραγώγησης
ρουφιάνους, χαφιέδες, εκβιασμούς κλπ κλπ
ααααα
σας τα έμαθε καλά ο Γιώργος...!!!!
0 .
-
Στύγιος
Ωχ,ωχ,ωχ
http://www.alfavita.gr/arthron/ekpaidey ... to-sholeio
3ωράκια μού θέλανε κάποιοι και τσινούσαν στα παραπάνω κενά στο πρόγραμμα ....Ε ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ
Κφάλες πάρτε ράντζα ,γκούλαγκ θα το κάνω του χρόνου.gif)
http://www.alfavita.gr/arthron/ekpaidey ... to-sholeio
3ωράκια μού θέλανε κάποιοι και τσινούσαν στα παραπάνω κενά στο πρόγραμμα ....Ε ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ
Κφάλες πάρτε ράντζα ,γκούλαγκ θα το κάνω του χρόνου
0 .
-
vallon
- Supreme poster

με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι...
0 .
-
Στύγιος
Εσύ να κοιμάσαι ,διότι πολύ απλά θα ανοίξει η σούφρα στο πρόγραμμα π.χ 1 μάθημα 2, 3 κενό,4 μάθημα ,5 κενό 6,7 μάθημα ( παίζουν και πολλές άλλες παραλλαγές)

0 .
-
vallon
- Supreme poster

αυτά δεν περνάνε
θα σου στείλουμε την ΕΛΜΕ να μάθεις φασιστόμουτρο
θα σου στείλουμε την ΕΛΜΕ να μάθεις φασιστόμουτρο
0 .
-
vallon
- Supreme poster

άσε που από αύριο θα βάλουμε τους μαθητές να κάνουν κατάληψη
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker