Ένας προβληματισμός του Αλβανού και ένας δικός μου.

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Re: Ένας προβληματισμός του Αλβανού και ένας δικός μου.

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 17 Σεπ 2017, 20:38

Μάντης έγραψε:Είναι αδιανόητο για μένα σε όλες τις διοικητικές υπηρεσίες να αλωνίζουν ξένοι το βράδυ στα γραφεία για να τα καθαρίσουν.
Είδα κάποιες δημοσιεύσεις και πιστεύω ότι συγκρίνεται ανόμοια πράγματα.
Ο Έλληνας θα πληρώσει εισιτήριο στο μετρό , δεν θα πάει στο τζάμπα , ο Έλληνας δεν θα στείλει τα 550 ευρώ που θα βγάλει στην Αλβανία και θα έχουν αξία.
Ούτε θα ζεί σε ένα υπόγειο με ενοίκιο 150 ευρώ με άλλους πέντε.
Ούτε θα πηγαίνει σαν τον λέτσο στην δουλειά.
Έτσι αποκλείονται οι Έλληνες απο αυτές τις δουλειές.
Όπως και να το μετρήσεις όταν σε μια δουλειά ξοδεύεις περισσότερα απο όσα βγάζεις δεν σε συμφέρει.
Έτσι δεν πάς.
Τώρα αν οι Αλβανοί έχουν και κάποιο χαρτζηλίκι απο τις πληροφορίες που δίνουν με όσα ελέγχουν εκτός των υπολοίπων εε .. αυτό τους κάνει ακόμα πιό μάγκες.

Εικόνα
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 17 Σεπ 2017, 20:38

Εγω δεν καταλαβα τελικα το νοημα αυτου του θεματος

α) Αφορα τους κακους αλβανους που μας παιρνουν τις δουλειες?

β) Τους κακους αλβανους που μας κατασκοπευουν?

γ) Τους κακους κινεζους που τα αγοραζουν ολα?
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 17 Σεπ 2017, 20:45

Λαχουρένιος έγραψε:Εγω δεν καταλαβα τελικα το νοημα αυτου του θεματος

α) Αφορα τους κακους αλβανους που μας παιρνουν τις δουλειες?

β) Τους κακους αλβανους που μας κατασκοπευουν?

γ) Τους κακους κινεζους που τα αγοραζουν ολα?

Με λιγα λογια
εξο ι ξενη απτην αιλαδα
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 17 Σεπ 2017, 20:45

Το θέμα είναι πολύπλοκο.
Κατάργησαν τις καθαρίστριες στο δημόσιο.
Στην προσπάθεια τους να μειώσουν τα έξοδα δίνουν εργολαβία σε χαμηλές τιμές τον καθαρισμό στα υπουργεία και σε όλα γενικά.
Οι άλλοι με σκοπό να είναι ανταγωνιστικοί δίνουν τετράωρη εργασία με 250 ευρώ τον μήνα σε ξένους τον καθαρισμό.
Κανείς δεν ελέγχει ποιοί μπαίνουν και που.
Η εταιρεία βγάζει κάρτες προσπέλασης και οι Αλβανοί αλωνίζουν τα βράδυα στα υπουργεία.
Αλλά τα έξοδα μειώθηκαν.
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 17 Σεπ 2017, 20:45

Λαχουρένιος έγραψε:Εγω δεν καταλαβα τελικα το νοημα αυτου του θεματος

88
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 17 Σεπ 2017, 20:46

Θεωρώ ότι υπάρχει θέμα ασφάλειας.
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 17 Σεπ 2017, 20:48

Μάντης έγραψε:Θεωρώ ότι υπάρχει θέμα ασφάλειας.

Το θέμα ασφαλείας τι σχέση έχει με την ρατσιστική χολή που ξέρασες;
0 .

Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 17 Σεπ 2017, 20:49

Στο νήμα απο την αρχή μίλησα για το θέμα ασφάλειας.Επειδή κάποιοι όμως μίλησαν για τους Έλληνες που δεν πηγαίνουν σε αυτές τις δουλειές έκανα μια παρένθεση να γράψω τους λόγους που δεν πάνε οι Έλληνες σε αυτές τις δουλειές.
Όμως το θέμα του νήματος είναι η ασφάλεια.
Καθαρά η ασφάλεια.
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 17 Σεπ 2017, 20:51

και λίγο ότι οι Αλβανοί δεν κάνουν μπάνιο και βρωμάνε, δεν είναι υποδείγματα καθαριότητας σαν τους ΕΛς
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 17 Σεπ 2017, 20:51

Μάντης έγραψε:Το θέμα είναι πολύπλοκο.
Κατάργησαν τις καθαρίστριες στο δημόσιο.
Στην προσπάθεια τους να μειώσουν τα έξοδα δίνουν εργολαβία σε χαμηλές τιμές τον καθαρισμό στα υπουργεία και σε όλα γενικά.
Οι άλλοι με σκοπό να είναι ανταγωνιστικοί δίνουν τετράωρη εργασία με 250 ευρώ τον μήνα σε ξένους τον καθαρισμό.
.

ημιαπασχόληση τα μισά λεφτά του μισθού
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”