Τέτοιος μαλάκας ήταν ο Γκράμσι

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
pan
Extreme poster
Extreme poster

Τόσο μεγάλος επαναστάτης ήταν ο Γκράμσι

Δημοσίευσηαπό pan » 12 Αύγ 2017, 18:45

«Δεν μιλώ ποτέ για την αρνητική πλευρά της ζωής μου, πρώτ’ απ’ όλα γιατί δε θέλω να παραπονιέμαι - ήμουν ένας μαχητής πού δε στάθηκε τυχερός στην άμεση πάλη κι οι μαχητές δεν μπορούν και δεν πρέπει να ελεεινολογούν τη μοίρα τους επειδή πάλεψαν όχι γιατί τους εξανάγκασε κανείς, αλλά γιατί το θέλησαν οι ίδιοι συνειδητά».

Αντόνιο Γκράμσι
2 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Re: Τόσο μεγάλος επαναστάτης ήταν ο Γκράμσι

Δημοσίευσηαπό Adminović » 12 Αύγ 2017, 20:22

panas έγραψε:«Δεν μιλώ ποτέ για την αρνητική πλευρά της ζωής μου, πρώτ’ απ’ όλα γιατί δε θέλω να παραπονιέμαι - ήμουν ένας μαχητής πού δε στάθηκε τυχερός στην άμεση πάλη κι οι μαχητές δεν μπορούν και δεν πρέπει να ελεεινολογούν τη μοίρα τους επειδή πάλεψαν όχι γιατί τους εξανάγκασε κανείς, αλλά γιατί το θέλησαν οι ίδιοι συνειδητά».

Αντόνιο Γκράμσι

Καλώς ήρθες σύντροφε!

:welcome:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

pan
Extreme poster
Extreme poster

Re: Τέτοιος μαλάκας ήταν ο Γκράμσι

Δημοσίευσηαπό pan » 13 Αύγ 2017, 17:46

Admin έγραψε:

:welcome:

Μέρες που είναι, θα αρχίσει σε λίγο ο κόσμος να ρωτάει κατά που βλέπει το μπαλκόνι, βουνό ή θάλασσα!
Κάτι μου θύμισε η ταμπέλα.

:ciao5:
0 .

Άβαταρ μέλους
Ακετυλένιο
Rookie poster
Rookie poster

Re: Τόσο μεγάλος επαναστάτης ήταν ο Γκράμσι

Δημοσίευσηαπό Ακετυλένιο » 15 Αύγ 2017, 15:37

panas έγραψε:«Δεν μιλώ ποτέ για την αρνητική πλευρά της ζωής μου, πρώτ’ απ’ όλα γιατί δε θέλω να παραπονιέμαι - ήμουν ένας μαχητής πού δε στάθηκε τυχερός στην άμεση πάλη κι οι μαχητές δεν μπορούν και δεν πρέπει να ελεεινολογούν τη μοίρα τους επειδή πάλεψαν όχι γιατί τους εξανάγκασε κανείς, αλλά γιατί το θέλησαν οι ίδιοι συνειδητά».

Αντόνιο Γκράμσι

Γεια σου Πάνα. Προφανώς συμπαθείς το Γκράμσι και έβαλες αυτό το κείμενο για καλό. Μια μαλακία είναι όμως. Βλέπεις κάποιο σπουδαίο νόημα σε όλα αυτό; Δεν στο λέω επιθετικά και δεν έχω τίποτα μαζί σου.
0 .

pan
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό pan » 17 Αύγ 2017, 04:56

Ναι μωρέ κατάλαβα ότι δεν το λες επιθετικά ειδικά, αλλά είναι επιθετική η ομάδα. Στη μπάλα τους επιθετικούς τους βάζουμε right wing forward.

Μπορεί να μην έχει και νόημα, ας πούμε ότι έχεις δίκιο. Αλλά γιατί να συζητάς για κάτι που δεν βλέπεις κάποιο νόημα;

Εμένα όταν μου συμβαίνει, κλείνω τον Γκράμσι πχ που δεν βρίσκω νόημα, κι ανοίγω τον Τσελεμεντέ πχ που βρίσκω νόημα. Μαλακίες πάντως λέω αυτά που καταλαβαίνω και διαφωνώ, όχι αυτά που δεν καταλαβαίνω και δε βγάζω νόημα. Ο καθένας με τον τρόπο του βέβαια.

Κανένα νόημα; Τίποτα;
Πάμε παρακάτω τότε, καλύτερα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ακετυλένιο
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Ακετυλένιο » 17 Αύγ 2017, 17:58

Σωστός :)
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”