εμένα στην Γερμανία δεν μου αρέσει η υπερβολική γραφειοκρατία, τα άπειρα ραντεβού, οι Γερμανοί σαν λαός
Φίλος και Γερμανός λίγο δύσκολο, δηλαδή το να χτυπάς την πόρτα του φίλου σου και να μην σε αφήνει να περάσεις μέσα να πιεις ένα καφέ ή να πεις καμιά μαλακία να περάσει η ώρα, παρ ότι δεν ενοχλείς και πρέπει να κλείσεις ραντεβού, είναι απίστευτη αγένεια, βασικά απ ότι άκουσα εξαρτάται από την περιοχή, νότια γερμανία λένε πως είναι καλύτερα τα πράγματα.
Είστε ευχαριστημένοι στην χώρα που ζείτε;
-
Freisinniger
- Maître des anions

Re: Είστε ευχαριστημένοι στην χώρα που ζείτε;
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.

-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Freisinniger έγραψε:εμένα στην Γερμανία δεν μου αρέσει η υπερβολική γραφειοκρατία, τα άπειρα ραντεβού, οι Γερμανοί σαν λαός
Φίλος και Γερμανός λίγο δύσκολο, δηλαδή το να χτυπάς την πόρτα του φίλου σου και να μην σε αφήνει να περάσεις μέσα να πιεις ένα καφέ ή να πεις καμιά μαλακία να περάσει η ώρα, παρ ότι δεν ενοχλείς και πρέπει να κλείσεις ραντεβού, είναι απίστευτη αγένεια, βασικά απ ότι άκουσα εξαρτάται από την περιοχή, νότια γερμανία λένε πως είναι καλύτερα τα πράγματα.
Να σου πω κατι, δε θα με ενοχλουσε αυτο.
Οι ελληνες μπορει να ειναι επιφανειακα πιο ζεστοι και φιλοξενοι, αλλα στην πουστια ειναι πρωτοι. Τι να το κανω να μου το παιζεις φιλος και να με κερνας, και απο πισω να με θαβεις?
Προτιμω να κραταει ο αλλος αποστασεις και να ειναι τυπικος.
0 .
-
Freisinniger
- Maître des anions

δηλαδή συμφωνείς να μην έχεις καθόλου Γερμανούς φίλους και να τους βλέπεις μόνο αναγκαίους; Δεν διαφωνώ με αυτό που είπες, αλλά και πάλι εξαρτάται από τα άτομα που κάνεις παρέα, δεν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα Ελλάδα, σίγουρα όπως είπα εξαρτάται και από την περιοχή.
0 .

-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Freisinniger έγραψε:δηλαδή συμφωνείς να μην έχεις καθόλου Γερμανούς φίλους και να τους βλέπεις μόνο αναγκαίους; Δεν διαφωνώ με αυτό που είπες, αλλά και πάλι εξαρτάται από τα άτομα που κάνεις παρέα, δεν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα Ελλάδα, σίγουρα όπως είπα εξαρτάται και από την περιοχή.
Πιο μικρο με ενοιαζε να εχω παρεα πολλα ατομα να μιλαμε κλπ, στην πραξη ειδα οτι καπου στα 20 σταματαει να υπαρχει η αθωοτητα στις ανθρωπινες σχεσεις που υπηρχε στο σχολειο και κυριαρχει η διπλωματια και οι δημοσιες σχεσεις, δηλ. να τα χουμε ολοι καλα με ολους και απο πισω να τους θαβουμε.
Εχω ελαχιστους που θεωρω στενους φιλους (κατω απο 5) και μερικους αλλους πιο χαλαρους φιλους που ομως δεν τους εμπιστευομαι ουτε τους βλεπω τοσο συχνα οσο τους πρωτους.
Δεν ειναι να εμπιστευεσαι τους ανθρωπους, για να πεις 2-3 μαλακιες καλοι ειναι οι ελληνες, οχι για παραπανω.
0 .
-
Freisinniger
- Maître des anions

δεν είπα να είσαι κώλος και βρακί με τον άλλον αλλά να είσαι φιλικός και ευχάριστος
0 .

-
Adminović
- Sloboda Narodu

Wild Rebel έγραψε:Ναι, Είμαι πολύ ευχαριστημένος!
https://a.clyp.it/cpcnrnhf.mp3#
https://a.clyp.it/k5iyiye5.mp3#
Μπορείς να ενσωματώσεις απευθείας τα αρχεία mp3, με τον κώδικα "mp3".
Εν προκειμένω:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
Διάδοχος
- Danchō

Λαχουρένιος έγραψε:Freisinniger έγραψε:εμένα στην Γερμανία δεν μου αρέσει η υπερβολική γραφειοκρατία, τα άπειρα ραντεβού, οι Γερμανοί σαν λαός
Να σου πω κατι, δε θα με ενοχλουσε αυτο.
Οι ελληνες μπορει να ειναι επιφανειακα πιο ζεστοι και φιλοξενοι, αλλα στην πουστια ειναι πρωτοι. Τι να το κανω να μου το παιζεις φιλος και να με κερνας, και απο πισω να με θαβεις?
Προτιμω να κραταει ο αλλος αποστασεις και να ειναι τυπικος.
Οι Γερμανοί είναι ακόμη πιο κουτσομπόληδες και πούστηδες απο τους ΕΛ. Ανθρώπους με ακεραιότητα χαρακτήρα και αξιοπρέπεια θα βρεις μόνο στην Άπω Ανατολή.
Λαχουρένιος έγραψε:Δεν ειναι να εμπιστευεσαι τους ανθρωπους, για να πεις 2-3 μαλακιες καλοι ειναι οι ελληνες Αθηναίοι, οχι για παραπανω.
Φίξντ

0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
-
Freisinniger
- Maître des anions

ε όχι και πιο κουτσομπόληδες εξαρτάται την περιοχή, αλλά μου την σπάει που γράφουν ένα κάρο μηνύματα ενώ θα μπορούσαν απλά να πάρουν ένα τηλέφωνο. Οι γερμανίδες είναι ότι χειρότερο, τώρα παρακολουθώ μια γερμανική αστυνομική σειρά, νομίζω έχει έδρα το Βερολίνο και είναι απίστευτο με τις γυναίκες το τι σκαρφίζονται. Μετά οι ψυχικά άρρωστοι σε αυτή την χώρα είναι σοβαρό θέμα.
0 .

-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Διαδοχε δεν ειπα οτι ειναι οι γερμανοι καλοι. Αλλωστε μονο ελ εχω γνωρισει μαζι με μερικους αλβανους, αρα για αυτους μπορω να μιλησω.
0 .
-
Freisinniger
- Maître des anions

Χαοτικοί είμαστε αυτό είναι ένα μικρό πρόβλημα
0 .