Οδηγώντας στη Ρωσία

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Re: Οδηγώντας στη Ρωσία

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 13 Ιουν 2017, 02:32

Freisinniger έγραψε:Τελικά δεν είσαι ο μόνος που μου το λέει, άλλος ένας χτύπησε μια φίλη μου που ήταν στην μηχανή της μέσα στο κέντρο των αθηνών και την παράτησε αβοήθητη μέσα στο δρόμο.

Οι βορειοι οδηγοι δεν ειναι συνηθισμενοι να υπαρχουν μηχανάκια στο δρομο, μπορει απλα να μη καταλαβε οτι την χτύπησε.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 13 Ιουν 2017, 20:23

Εγώ δυστυχώς επανέφερα και στα 2 αμάξια "μεικτή" ασφάλεια κι ας μου κοστίζει πολύ παραπάνω, διότι κυκλοφορούν και 1.000.000 ανασφάλιστα :nono:
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 13 Ιουν 2017, 20:48

ВладимирВладимирович έγραψε:
Freisinniger έγραψε:Τελικά δεν είσαι ο μόνος που μου το λέει, άλλος ένας χτύπησε μια φίλη μου που ήταν στην μηχανή της μέσα στο κέντρο των αθηνών και την παράτησε αβοήθητη μέσα στο δρόμο.

Οι βορειοι οδηγοι δεν ειναι συνηθισμενοι να υπαρχουν μηχανάκια στο δρομο, μπορει απλα να μη καταλαβε οτι την χτύπησε.

μπα ήθελε να παρκάρει, στην Γερμανία βγάζουν δεξί φλας για να παρκάρουν, αλλά στην Ελλάδα ανάβουν αλάρμ, το πρόβλημα είναι ότι αυτός πήγαινε να βγει από ανάμεσα δυο αυτοκίνητα που πήγαινε να αράξει το αμάξι με αναμένο το δεξί φλας. Το επακόλουθο ήταν ότι έτσι όπως πετάχτηκε δεν μπορούσε να δει η κοπέλα αν θέλει ή όχι να παρκάρει και την χτύπησε έπεσε μέσα στο δρόμο και αυτός την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια. Φυσικά και την είδε.

Απλά τ χασε και σηκώθηκε κ έφυγε.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 13 Ιουν 2017, 21:05

Freisinniger έγραψε:
ВладимирВладимирович έγραψε:

μπα ήθελε να παρκάρει, στην Γερμανία βγάζουν δεξί φλας για να παρκάρουν, αλλά στην Ελλάδα ανάβουν αλάρμ, το πρόβλημα είναι ότι αυτός πήγαινε να βγει από ανάμεσα δυο αυτοκίνητα που πήγαινε να αράξει το αμάξι με αναμένο το δεξί φλας. Το επακόλουθο ήταν ότι έτσι όπως πετάχτηκε δεν μπορούσε να δει η κοπέλα αν θέλει ή όχι να παρκάρει και την χτύπησε έπεσε μέσα στο δρόμο και αυτός την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια. Φυσικά και την είδε.

Απλά τ χασε και σηκώθηκε κ έφυγε.

Αυτό και μόνο ...
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 13 Ιουν 2017, 21:55

To σωστο οταν παρκαρεις ειναι να αναβεις το φλας προς την κατευθυνση που θα παρκαρεις. Απλως δεν το εφαρμοζει κανεις και αναβουν τα αλαρμ.
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 13 Ιουν 2017, 22:05

Το σωστό είναι να ανάβεις το Αλάρμ, γιατί στην περίπτωση που παρκάρεις με την όπισθεν πετάγεται η μούρη μπροστά και εσύ έχεις συνεχώς αναμμένο το δεξί φλας, πως θα σε δει ο άλλος;

Μην βλέπεις που αυτοί έχουν συνηθίσει γερμανία επειδή έχουν μεγάλους δρόμους.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 13 Ιουν 2017, 22:10

Το πιο σαφές πάντως είναι τα αλαρμ. Ποτε δεν κατάλαβα γιατί θέλουν το φλας για να παρκάρεις. Το φλας γενικά σημαίνει ότι στρίβει κάποιος, όχι ότι θα κάνει στην άκρη να παρκάρει.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 13 Ιουν 2017, 22:55

Freisinniger έγραψε:Το σωστό είναι να ανάβεις το Αλάρμ, γιατί στην περίπτωση που παρκάρεις με την όπισθεν πετάγεται η μούρη μπροστά και εσύ έχεις συνεχώς αναμμένο το δεξί φλας, πως θα σε δει ο άλλος;

Μην βλέπεις που αυτοί έχουν συνηθίσει γερμανία επειδή έχουν μεγάλους δρόμους.

Δεν βγαζει νοημα αυτο που γραφεις :sgrat:

Admin έγραψε:Το πιο σαφές πάντως είναι τα αλαρμ. Ποτε δεν κατάλαβα γιατί θέλουν το φλας για να παρκάρεις. Το φλας γενικά σημαίνει ότι στρίβει κάποιος, όχι ότι θα κάνει στην άκρη να παρκάρει.

Το φλας συμφωνα με τον ΚΟΚ γενικα το αναβεις σε καθε ειδους ελιγμο, οχι μονο στις στροφες ή στην αλλαγη λωριδας.
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 13 Ιουν 2017, 23:24

Η οδηγική συμπεριφορά αντανακλά το επίπεδο ανάπτυξης της κάθε χώρας.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 13 Ιουν 2017, 23:30

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:Η οδηγική συμπεριφορά αντανακλά το επίπεδο ανάπτυξης της κάθε χώρας.

Ναι ,ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΣΕΡΒΙΑ απ'ότι είδα ..
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”