Ε ρε γέλια με τον καβαλάρη.....

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Re: Ε ρε γέλια με τον καβαλάρη.....

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 14 Δεκ 2015, 13:02

τελικά μόνο εμείς οι κομμουνιστογενείς σοσιαλπατριώτες κρατάμε ψηλά τη σημαία του γνήσιου έλληνα σερνικού που παραλάβαμε από τους ένδοξους προγόνους μας. :fico:
όλοι οι υπόλοιποι το γυαλίζουν το πόμολο.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 14 Δεκ 2015, 13:17

Υπάρχουν ομοφυλόφιλοι περισσότερο άντρες από τους δήθεν άντρες.
Δεν με νοιάζει ούτε κατακρίνω τους/της ομοφυλόφιλους/ες για τις επιλογές τους.
Αναφαίρετο δικαίωμα τους τι θα κάνουν στο κρεβάτι τους .(έχω φίλες -φίλους ομοφυλόφιλους).
Κατακρίνω όμως αυτούς που πουλούσανε πατριωτισμό και κλέβανε δημόσιο χρήμα.
Αυτούς που μιλούσανε για εντιμότητα το παίζανε θρήσκοι και ήτανε μπλεγμένοι σε ρεμούλες.
Αυτούς που κατακρίνουν τους ομοφυλόφιλους και το σύμφωνο συμβίωσης ενώ είναι οι ίδιοι κρυφοαδελφές.
Τους δήθεν.

Για αυτούς που έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά βγήκε η λέξη Πο@στης

Αυτούς ναι τους χλευάζω και τους κοροϊδεύω.
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 14 Δεκ 2015, 13:28

όχι δεν βγήκε γι αυτούς. πστη λέμε τον πστη που τον παίρνει.
αλλά επειδή ο πούστης έχει ορισμένα χαρακτηριστικά συμπεριφοράς που προσομοιάζουν με αυτά που λες τότε μεταφορικά λέμε πστη και το λαμόγιο τον ρουφιάνο κλπ.
ο πετρόπουλος γράφει ότι στη φυλακή ο μόνος που έχει το ακαταδίωκτο και του συγχωρούνται τα πάντα, από ρουφιανιές μέχρι ό,τι φανταστείς, είναι ο πούστης.
οι κρατούμενοι όταν συμβεί να τους καρφώσει πούστης γελάνε και λένε ''έλα ρε, από πστη τι περίμενες;''
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 14 Δεκ 2015, 13:42

Δεν με νοιάζει τι έμεινε ή τι συνηθίζεται.
Για μένα ή τον παίρνει η τον δίνει από την στιγμή πού πάει με το ίδιο φύλο είναι ομοφυλόφιλος.
Όμως πούστης ήτανε το παιδάκι που με το ζόρι υποχρεωνότανε να δεχτεί τις ορέξεις των Τούρκων.
Πούς -σπρώχνω τι -παιδί.
Πουστιά τώρα είναι άλλο πράγμα , ήτανε η εξυπηρέτηση που έκανε αυτό το παιδί σε κάποιον (λόγω αδυναμίας του Τούρκου σε αυτόν) δηλαδή έλεγε στον Τούρκο π.χ να δώσει αξίωμα στον τάδε .
Για αυτό η Πουστιά έμεινε να είναι η ρεμούλα .
Η πουστιά μπορεί να είναι χαρακτηριστικό κάποιου , ανεξαρτήτως φύλου.

Αυτήν την αντίληψη έχω εγώ με όσα ξέρω.
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 14 Δεκ 2015, 13:52

Admin έγραψε:Εικόνα

Τώρα για κάποιο λόγο θυμήθηκα μια Χήρα. Και περίεργο πράμα ρε παιδί μου, νυφούλα βλέπω, σε χήρα πάει ο νούς μου.

Λες να του τον ακούμπησε μετά?
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Ρωμαλέος
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Ρωμαλέος » 14 Δεκ 2015, 14:03

Ρεκ_ _μας έγραψε:όχι δεν βγήκε γι αυτούς. πστη λέμε τον πστη που τον παίρνει.
αλλά επειδή ο πούστης έχει ορισμένα χαρακτηριστικά συμπεριφοράς που προσομοιάζουν με αυτά που λες τότε μεταφορικά λέμε πστη και το λαμόγιο τον ρουφιάνο κλπ.
ο πετρόπουλος γράφει ότι στη φυλακή ο μόνος που έχει το ακαταδίωκτο και του συγχωρούνται τα πάντα, από ρουφιανιές μέχρι ό,τι φανταστείς, είναι ο πούστης.
οι κρατούμενοι όταν συμβεί να τους καρφώσει πούστης γελάνε και λένε ''έλα ρε, από πστη τι περίμενες;''

Σε ποια πτέρυγα ήσουν;
0 .

Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 14 Δεκ 2015, 14:15

Kauldron έγραψε:

Τώρα για κάποιο λόγο θυμήθηκα μια Χήρα. Και περίεργο πράμα ρε παιδί μου, νυφούλα βλέπω, σε χήρα πάει ο νούς μου.

Λες να του τον ακούμπησε μετά?

Ότι έγινε , έγινε Φιλικά φιλικά ....
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 15 Δεκ 2015, 00:44

phpBB [media]

Αυτή είναι η Δεκσια :LoL:
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 15 Δεκ 2015, 14:38

Ο Ζορό προσβλήθηκε, και έκανε κι εξώδικο:

Χειλουδάκη – Ψωμιάδης: Έξαλλος, τι απάντησε στις καταγγελίες οτι έπαιρνε…
Dec 12, 2015
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ Facebook
Twitter

Με εξώδικο απάντησε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στην αναπαραγωγή από ηλεκτρονική ιστοσελίδα ανάρτησης στο Facebook της Τζένης Χειλουδάκη.

Το σύμφωνο συμβίωσης για ομοφυλόφιλα ζευγάρια έχει δημιουργήσει μεγάλες κόντρες. Μία ακόμα κόντρα δημιουργήθηκε μεταξύ Τζένης Χειλουδάκη-Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Η Τζένη Χειλουδάκη έκανε άγρια επίθεση στον πρώην περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτη Ψωμιάδη, ο οποίος εξέφρασε την άποψή του για το σύμφωνο συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Η έκρηξή της Τζένης Χειλουδάκη ήρθε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, με μια ανάρτηση-«φωτιά», όπου χρησιμοποιεί χαρακτηρισμούς για τον κ. Ψωμιάδη, παραφράζοντας μάλιστα το όνομά του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του Παναγιώτη Ψωμιάδη:

Με εξώδικό του κατά του εκδότη της ηλεκτρονικής εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ ο Παναγιώτης Ψωμιάδης διαμαρτύρεται και επιφυλάσσεται για την άσκηση των νομίμων δικαιωμάτων του, για την αναπαραγωγή από την ηλεκτρονική αυτή έκδοση, φερόμενης ανάρτησης της Τζένης Χειλουδάκη στο FACEBOOK, που είναι ψευδής και συκοφαντική και βάρβαρα και βάναυσα υβριστική, και προσβάλλει την προσωπικότητα και την αξιοπρέπειά του κατάφωρα.

Ο Π. Ψωμιάδης επισημαίνει, ότι η δήλωση αυτή αναρτήθηκε στην εφημερίδα με πρόδηλο σκοπό να πλήξει και να αμαυρώσει την τιμή και την υπόληψή του, και έχει παράλληλο στόχο την αθέμιτη αύξηση της αναγνωσιμότητας της ηλεκτρονικής εφημερίδας. Επισημαίνει, ότι τόσο η απλή όσο και η συκοφαντική δυσφήμηση διαπράττεται και με διάδοση και επισημαίνει την υποχρέωση του δημοσιογράφου για έλεγχο (διασταύρωση) προ της δημοσιεύσεως.

Διαβάστε τι γράφει το βιβλίο της Χειλουδάκη για πολιτικούς-παρουσιαστές με τίτλο Μαύρη Βίβλος – Τζένη Χειλουδάκη.

http://www.fimes.gr/2015/12/psomiadis-xeiloudaki/
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
fasistario
Mr Lamogio
Mr Lamogio

Δημοσίευσηαπό fasistario » 15 Δεκ 2015, 18:04

Δεν εχει άδικο ο Ζορό΄.
Υπάρχουν και αρκετοί ομοφυλόφιλοι που δεν θέλουν και δεν θεωρούν σωστό γάμο μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου ή την υιοθεσία τέκνων από ομόφυλα ζευγάρια.Δικαίωμά τους.
Όπως δικαίωμα του καθενός είναι να κάνει ό,τι γουστάρει στο κρεβάτι του, χωρίς να προσπαθούν να το περάσουν ως κάτι το απόλυτα "φυσιολογικό" στην ευρύτερη κοινωνία.

Από εκεί και πέρα, εφόσον μιλάμε για τον Πανίκα, είναι ένα άτομο που "σηκώνει" αμέσως χοντρή καζούρα απ' όλους, χωρίς φυσικά στοιχεία και χωρίς φυσικά να έχει ακουστεί το παραμικρό.
Η ΝΔ είναι το κόμμα με τους περισσότερους ομοφυλόφιλους στην Βουλή, αλλά δεν έχει πούστηδες. ;)
Και όσοι σήμερα αναπαράγουν την λάσπη του τράβελου, πώς θα τους φανεί αύριο αν γραφεί κάτι για κάποιον άλλον, που συμπαθούν περισσότερο;
Όσο για το άουτινγκ, είναι δικαίωμα του καθενός να το κάνει, όταν και αν το αποφασίσει. Όχι να γίνεται με τέτοιους σκοπούς.

Αλλά από πστη, νταβατζή αριστερό Κρητικό (κρητικιά) τί άλλο να περιμένεις;
0 .
Formerly known as lamogio88
"Let us have a dagger between our teeth, a bomb in our hands and an infinite scorn in our hearts."

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”