Ανακούφιση

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Re: Ανακούφιση

Δημοσίευσηαπό Adminović » 12 Μάιος 2015, 11:52

fasistario έγραψε:Έχω πηδήξει από μπαλκόνι του δεύτερου,γιατί έσκασε μύτη ο άντρας της.
:D

(όχι στην συγκεκριμένη, πιο πιτσιρικάς)

Είσαι και λάτρης των extreme sports εσύ. :LoL:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 12 Μάιος 2015, 11:58

0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 12 Μάιος 2015, 17:42

Ειχα παθει το εξης σημερα:Μετα απο επιτυχημενη κενωση,παρατηρω με εκπληξη οτι ο κ#$%^ μου δεν αφηνε σκατα πανω στο χαρτι.
Στο γυρισμο ομως η κωλοτρυπιδα μου ιδρωσε και αρχισε να με τσουζει το σκατο

Μετα απο σκουπισμα,μπιντε,και αλλαγμα εσωρουχου,νιωθω οτι σας αγαπω ολους.
0 .

Άβαταρ μέλους
paralo
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό paralo » 12 Μάιος 2015, 20:14

:LoL: :LoL:

καλά, νταξ, επικό το νήμα...
(επρεπε να σας ειχα ανακαλύψει νωρίτερα σαν ιστότοπο!)

Ανακούφιση ε; Νμζ last week μετά την κτηνίατρο για τον σκύλο. Τλκ όλα καλά με τον μούργο.
0 .
#ccc

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 13 Μάιος 2015, 18:57

εγώ μια φορά ένιωσα μεγάλη ανακούφιση όταν άνοιξε η πόρτα της ντουλάπας και μου είπε ότι μπορώ να φύγω γιατί ο χοντρός πήγε στο καφενείο. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Μπακάλης
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Μπακάλης » 13 Μάιος 2015, 19:36

Μια φορά πάω για κατούρημα και βλέπω αίμα! Ταραχή,κρύος ιδρώτας,πανικός...φωνάζω τη γυναίκα μου και της λέω..."γυναίκα πεθαίνω...κατουράω αίμα...ειδοποίησε τον Γιώργο (φίλος μας διευθυντής γιατρός στο Θριάσιο)...πεθαίνω"...και η απάντησή της..."καλά ρε βλαμένε ξέχασες πως έφαγες 3 πιάτα παντζάρια χτες;"...

...Ανακούφιση!
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 13 Μάιος 2015, 20:12

Εγώ μια φορά έφυγα απο Θεσνίκη για Χαλκιδική για ΣΚ. Όταν γύρισα βρήκα την πόρτα ανοικτή διάπλατα. Πάει, λέω, μου τα σήκωσαν όλα. Μπαίνω στο σπίτι, όλα φαίνονται στην θέση τους, τρώω την φρίκη ότι μόλις μου το διέρηξαν και ο διαρήκτης κρύβεται στο σπίτι, αρπάζω ένα two-handed με AoE κουζινομάχαιρο που έχω και αρχίζω να ψάχνω ντουλάπες, κάτω απο κρεβάτια, πίσω απο κουρτίνες, τίποτε. Μετά κατάλαβα ότι απλά ξέχασα να κλειδώσω. Ανακουφίστικα που δεν βρήκα μόνο τα πατώματα.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Μπακάλης
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Μπακάλης » 13 Μάιος 2015, 20:28

Αν μάθω τι είναι αυτό: "ένα two-handed με AoE κουζινομάχαιρο" θα ανακουφιστώ....
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 13 Μάιος 2015, 20:37

τόσο μεγάλο ώστε ο χειρισμός του να απαιτεί δύο χέρια και που εκπέμπει τέτοια αύρα στον γύρω του χώρο η οποία ανεβάζει την ψυχολογία του χειριστή σπέρνοντας παράλληλα τον τρόμο στο θύμα.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Пэпи
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Пэпи » 13 Μάιος 2015, 21:16

:s_rofl :s_rofl :s_rofl

Άντρες ρε πστη μου, ήθελα να 'ξερα τις πίπες που λέτε τις πιστεύετε κι οι ίδιοι;
Η μόνη πραγματική ανακούφιση κι όχι φανταστική μάλλον είναι το χέσιμο του Σατανικού Εγκέφαλου.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”