Λαχουρένιος έγραψε:pluton έγραψε:Εγώ είμαι υπερ της τιμωρίας του, σε αντίθεση με εσένα που τον ζηλεύεις, είμαι όμως αντίθετος στο λιντσάρισμα, δηλαδή αυτό που έκανε Κου Κλουξ Κλαν.
Ρε βλαμενε αν η επιχείρηση του είναι ανώνυμη και σ αυτή την πλειοψηφία την έχει ο Μίχος αλλά μερίδιο μικροτερο έχεις και εσύ και εγώ με ποιο δικαίωμα ούτοι οι άθλιοι έκαψαν το αυτοκίνητο στο οποίο έχουμε και εμείς ιδιοκτησία;
Αυτή την δικαιοσύνη θέλετε να επιβάλλετε;
Θέλετε να επιβάλλετε οικογενειακή ευθύνη όπως συνέβαινε στην ΕΣΣΔ και συλλογική ευθύνη, δηλαδή όσοι τον γνώριζαν να τιμωρηθούν από το πεζοδρομιο, όπως έκαναν οι ναζί.
Ησουν συνεταιρος του Μιχου και αγχωθηκες ετσι? Δεν πειραζει ας προσεχες με ποιους εκανες χωριο.Είστε ότι χειρότερο μπορεί να μας συμβεί.
Το χειροτερο που μπορει να μας συμβει ειναι να φτασουμε στο σημειο να ξεπλενουμε βιαστες και νταβατζηδες οπως η αφεντια σου. Ο κοσμος καλα κανει και οργιζεται. Το κακο θα ηταν να περνουσε στο ντουκου.
Ναι ήμασταν και οι δύο συνεταιροι και δεν το ξέραμε.
Ρε βλαμενε στην ζωή μας ερχόμαστε με πλήθος ανθρώπους σε επαφή, γνωρίζουμε την σκοτεινή πλευρά τους;
Τόσο δύσκολα είναι πια για τα μυαλά σας αυτά;
Δηλαδή η κα Φόνσου, ο κος Πρέκας που φωτογραφήθηκαν μαζί του είναι ένοχοι; Κατάλαβες πόσο εγκληματικά μισεροι είστε;
Ο κόσμος καλά κάνει και οργιζεται, αλλά όποτε οργιζεται δεν σπαει αυτοκίνητα, ούτε καιει σπίτια, αυτοί οι οργισμένοι πως συγκεντρώθηκαν;
Κάποιος τους συγκέντρωσε, αυτά κάποιος τα οργανώνει κάποιος τα σπεκουλαρει δεν γίνονται αυτόματα, δεν κατεβαίνουν αυτόματα 250 άτομα στις 10.25 με μολότωφ στην πλατεία Κολωνού. Σωστά;
Εσύ ποιος λες ότι είναι πίσω από αυτούς τους αγανακτησμενους;
Στο Κερατσίνι γίνονται διαρκώς συγκεντρώσεις για τον ηρωικό τεράστιο καλλιτέχνη Φύσσα.
Αυτοί που συγκεντρώνονται δεν είναι Κερατσινιωτες, πάνε στο Κερατσίνι οι αντιφασίστες με 4Χ4 πάνε με αυτοκίνητα που συνήθως δεν βλέπεις στο Κερατσίνι και είναι ντυμένοι με ρούχα που ποτέ δεν θα φορέσουν Κερατσινιωτες ούτε στον ύπνο τους.
Αυτά τα λαϊκά παιδιά είναι αντιφασίστες ...
Το χαβιάρι μαύρο.
Ο αστακός ψοφιος.
Το κρασί παλιό.
Ρε Αη μαζευτητε. Γιατί στο τέλος τέλος πάλι θα μοιρλογειτε οι φασίστες μας βαρεσαν.