Μητσοτάκη μαζί σου, ζήτω το Ισλάμ!

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Alien_ex_forums
Basic poster
Basic poster

Re: Μητσοτάκη μαζί σου, ζήτω το Ισλάμ!

Δημοσίευσηαπό Alien_ex_forums » 27 Απρ 2022, 19:34

Ραν ταν πλαν έγραψε:
Alien_ex_forums έγραψε:
Εμένα δεν μου αρέσουν οι υποτακτικές γυναίκες. Μου αρέσουν οι ισότιμες, ανεξάρτητες και δυναμικές γυναίκες, που όμως δεν είναι νεοφεμινίστριες :oleole:

Σε αυτή την περίπτωση θα τρως άκυρο από το 99% των γυναικών.
Καμιά δε θέλει να είναι ισότιμη, ανεξάρτητη και δυναμική φεμινίστρια.
Όλες γουστάρουν υποτακτικότητα, ανισοτιμία, εξάρτηση και κλαψομουνιακή αντιφεμινιστική αδυναμία για να σε έχουν του χεριού τους ώστε όταν θα φας το κέρατο να σου πουν ότι φταις εσύ που δεν έδειξες κατανόηση στο ότι πρόκειται για αδύναμα πλάσματα με μειωμένες αντιστάσεις. :fico:

Για λίγο καιρό όμως , λειτουργεί καλά η μέθοδος.
0 .

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 27 Απρ 2022, 20:02

vallon έγραψε:
Alien_ex_forums έγραψε:
Γιατί υπάρχουν λιγότερο επικίνδυνοι τρόποι προκειμένου να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο, ενώ αντίθετα, αν αυξηθεί ο ισλαμικός παράγοντας, υπάρχει ο κίνδυνος μακροπρόθεσμα για συγκρούσεις με τον ντόπιο πληθυσμό.

εγώ σε αυτό ελπίζω ,
πότε θαρθει η ευλογημένη μέρα που θα βγουν τα παλικάρια του ισλάμ με τις ματσέτες στο δρόμο και θα σφάζουν χριστιανούς ελληναράδες

αμην...!!!!!

Κάνεις λάθος. Δεν θα σφάξουν χριστιανούς ελληναραδες και παλληκάρια αλλά όλους τους νεοέλληνες φεμινιστες που είναι κουταβάκια.

Οι ελληναραδες τα παλληκάρια είναι πολύ λίγοι
0 .

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 27 Απρ 2022, 20:05

Εγώ απορώ. Πιστεύουν ότι θα κάνουν τους μουσουλμάνους δυτικά κουταβάκια όπως τους Έλληνες;;;

Προσέξτε μην τους στρώσετε πολύ.

Χαντζάρα στων φεμινιστων την καρα
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 27 Απρ 2022, 20:22

Alien_ex_forums έγραψε:Εμένα δεν μου αρέσουν οι υποτακτικές γυναίκες. Μου αρέσουν οι ισότιμες, ανεξάρτητες και δυναμικές γυναίκες, που όμως δεν είναι νεοφεμινίστριες :oleole:

Αλλο ενα θυμα της σχολης της Φραγκφουρτης :D :D
2 .

Άβαταρ μέλους
Alien_ex_forums
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Alien_ex_forums » 27 Απρ 2022, 20:39

Λαχουρένιος έγραψε:
Alien_ex_forums έγραψε:Εμένα δεν μου αρέσουν οι υποτακτικές γυναίκες. Μου αρέσουν οι ισότιμες, ανεξάρτητες και δυναμικές γυναίκες, που όμως δεν είναι νεοφεμινίστριες :oleole:

Εγώ κυρίως με τους μεταμοντερνιστές έχω ασχοληθεί. Φρανκφουρτολόγος είναι ο Αρίστος. :popcorn2:
1 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 27 Απρ 2022, 20:55

Alien_ex_forums έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

Εγώ κυρίως με τους μεταμοντερνιστές έχω ασχοληθεί. Φρανκφουρτολόγος είναι ο Αρίστος. :popcorn2:

Πολιτιζμικος μαρξιζμος, αφου
1 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 27 Απρ 2022, 21:33

Το θέμα ξεκαθαρίστηκε, ψηφίζουμε ισλάμ , άλλο θέμα ...;
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 28 Απρ 2022, 11:12

Λαχουρένιος έγραψε:

Έχει φάει κόσμο και κοσμάκη ο αναθεωρητικός φραγκφουρτισμός. :D
Αντί οι φλώροι φραγκφουρτιστές να βασίσουν τις μεταμοντέρνες αναλύσεις τους στο ότι δεν υπάρχουν γυναίκες με αισθήματα για ένα μόνο άντρα και ότι λειτουργούν πάντα με βάση τον πρώτο κανόνα του συμπεριφορικού χοντροκωλισμού, αυτόν της ελευθέρας εισόδου της πελατείας (όπως τα καφενεία δλδ), κατάφεραν με τις παπάτζες τους κι έπεισαν την πλειοψηφία των αρσενικών ότι μια γυναίκα ισότιμη, ανεξάρτητη και δυναμική δε θα παίζει με το μάτι τον απέναντι όταν τη βγάζεις έξω και ότι όταν πάει για κατούρημα δε θα πασάρει το φέισμπουκ της (αν στη χειρότερη δεν τον τσιμπουκώσει στο wc) σε όποιον έχει κάνει παιχνίδι από πριν και όσο εσύ κοίταγες τον κατάλογο του μαγαζιού.
Και όταν αργότερα ο κοιμώμενος ανακαλύψει το κέρατο πέφτει από τα σύννεφα αναρωτώμενος πώς αυτή η ισότιμη, ανεξάρτητη και δυναμική γυναίκα δεν ήταν τίποτα περισσότερο από το τελευταίο ξέκωλο που έχει πάρει τον άπαρτο αφού η σχολή της Φραγκφούρτης τον είχε πείσει για το αντίθετο.
Γι' αυτό λοιπόν ορθόδοξος Μαρξισμός και ξερό ψωμί για να 'χουμε το κεφάλι μας ήσυχο αφού το κέρατο (όπως και ο θάνατος) στη ζωή είναι η μόνη σταθερά σε κάθε νταραβέρισμα με το φύλο που το μόνο του προσόν είναι το ότι διαθέτει μια τρύπα παραπάνω από εμάς τα αθώα και άδολα αρσενικά. :fico:
2 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Alien_ex_forums
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Alien_ex_forums » 28 Απρ 2022, 18:30

Ραν ταν πλαν έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

Έχει φάει κόσμο και κοσμάκη ο αναθεωρητικός φραγκφουρτισμός. :D
Αντί οι φλώροι φραγκφουρτιστές να βασίσουν τις μεταμοντέρνες αναλύσεις τους στο ότι δεν υπάρχουν γυναίκες με αισθήματα για ένα μόνο άντρα και ότι λειτουργούν πάντα με βάση τον πρώτο κανόνα του συμπεριφορικού χοντροκωλισμού, αυτόν της ελευθέρας εισόδου της πελατείας (όπως τα καφενεία δλδ), κατάφεραν με τις παπάτζες τους κι έπεισαν την πλειοψηφία των αρσενικών ότι μια γυναίκα ισότιμη, ανεξάρτητη και δυναμική δε θα παίζει με το μάτι τον απέναντι όταν τη βγάζεις έξω και ότι όταν πάει για κατούρημα δε θα πασάρει το φέισμπουκ της (αν στη χειρότερη δεν τον τσιμπουκώσει στο wc) σε όποιον έχει κάνει παιχνίδι από πριν και όσο εσύ κοίταγες τον κατάλογο του μαγαζιού.
Και όταν αργότερα ο κοιμώμενος ανακαλύψει το κέρατο πέφτει από τα σύννεφα αναρωτώμενος πώς αυτή η ισότιμη, ανεξάρτητη και δυναμική γυναίκα δεν ήταν τίποτα περισσότερο από το τελευταίο ξέκωλο που έχει πάρει τον άπαρτο αφού η σχολή της Φραγκφούρτης τον είχε πείσει για το αντίθετο.
Γι' αυτό λοιπόν ορθόδοξος Μαρξισμός και ξερό ψωμί για να 'χουμε το κεφάλι μας ήσυχο αφού το κέρατο (όπως και ο θάνατος) στη ζωή είναι η μόνη σταθερά σε κάθε νταραβέρισμα με το φύλο που το μόνο του προσόν είναι το ότι διαθέτει μια τρύπα παραπάνω από εμάς τα αθώα και άδολα αρσενικά. :fico:

Από Μαρξ έχω διαβάσει μόνο το "κεφάλαιο". Κάποιοι όμως έχουν ανασύρει κάποια κείμενά του, που μιλούσε για ελευθεριακή κοινωνία ως προς τη σεξουαλικότητα, η οποία θα επιτευχθεί με αποδόμηση των θεσμών της οικογένειας και της θρησκείας.

Αν αυτό ισχύει και υπάρχουν όντως τέτοια κείμενα, το συγκεκριμένο εγχείρημα προσέκρουσε στη βιολογική ανάγκη του ανθρώπου να συνάπτει οικογένεια. Δηλαδή οκ, έχει μεσολαβήσει μια σεξουαλική επανάσταση, αλλά παρατηρούμε ότι ακόμη υπάρχει ο θεσμός της οικογένειας και δεν έχει εξαλειφθεί.

Προσωπικά σκασίλα μου, μόνος μου σκοπεύω να πεθάνω, ωστόσο το λάθος της σχολής της Φρανκφούρτης -και μετέπειτα των μεταμοντερνιστών- είναι ότι θεωρούσαν πως οι αξίες "διδάσκονται". Και εκεί είναι που πάτησαν οι δημοσιεύσεις περί wokeness και θέλησαν να επιβάλλουν απαγόρευση νοοτροπιών, μετατροπή της γλώσσας, συγκεκριμένα δόγματα έκφρασης και λοιπά μαντρώματα της σκέψεως... γιατί; "Για έναν καλύτερο κόσμο, με λιγότερο ρατσισμό, σεξισμό, ομοφοβία".

Αλλά στην πράξη δεν βγαίνουν τα κουκιά. Είτε λόγω φιλοτομαρισμού του σύγχρονου ανθρώπου, είτε λόγω βιολογικής αφετηρίας των αξιών της οικογένειας, της θρησκευτικής πίστης (σε κάποιους η θρησκευτική πίστη είναι αντίστοιχη των βιολογικών τους αναγκών).

Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο κλασικός μαρξισμός, όπως και ο κλασικός φιλελευθερισμός, είναι περισσότερο έντιμες ιδεολογίες, από το αίσχος που επικρατεί σήμερα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 29 Απρ 2022, 07:32

Alien_ex_forums έγραψε:Από Μαρξ έχω διαβάσει μόνο το "κεφάλαιο". Κάποιοι όμως έχουν ανασύρει κάποια κείμενά του, που μιλούσε για ελευθεριακή κοινωνία ως προς τη σεξουαλικότητα, η οποία θα επιτευχθεί με αποδόμηση των θεσμών της οικογένειας και της θρησκείας.

Αν αυτό ισχύει και υπάρχουν όντως τέτοια κείμενα, το συγκεκριμένο εγχείρημα προσέκρουσε στη βιολογική ανάγκη του ανθρώπου να συνάπτει οικογένεια. Δηλαδή οκ, έχει μεσολαβήσει μια σεξουαλική επανάσταση, αλλά παρατηρούμε ότι ακόμη υπάρχει ο θεσμός της οικογένειας και δεν έχει εξαλειφθεί.

Προσωπικά σκασίλα μου, μόνος μου σκοπεύω να πεθάνω, ωστόσο το λάθος της σχολής της Φρανκφούρτης -και μετέπειτα των μεταμοντερνιστών- είναι ότι θεωρούσαν πως οι αξίες "διδάσκονται". Και εκεί είναι που πάτησαν οι δημοσιεύσεις περί wokeness και θέλησαν να επιβάλλουν απαγόρευση νοοτροπιών, μετατροπή της γλώσσας, συγκεκριμένα δόγματα έκφρασης και λοιπά μαντρώματα της σκέψεως... γιατί; "Για έναν καλύτερο κόσμο, με λιγότερο ρατσισμό, σεξισμό, ομοφοβία".

Αλλά στην πράξη δεν βγαίνουν τα κουκιά. Είτε λόγω φιλοτομαρισμού του σύγχρονου ανθρώπου, είτε λόγω βιολογικής αφετηρίας των αξιών της οικογένειας, της θρησκευτικής πίστης (σε κάποιους η θρησκευτική πίστη είναι αντίστοιχη των βιολογικών τους αναγκών).

Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο κλασικός μαρξισμός, όπως και ο κλασικός φιλελευθερισμός, είναι περισσότερο έντιμες ιδεολογίες, από το αίσχος που επικρατεί σήμερα.

Στα εργα του Μαρξ που εχω διαβασει εχω δει να γινονται μονο ελαχιστες και πεταχτες αναφορες στο ζητημα της οικογενειας. Ο Ενγκελς αναφερεται πιο αναλυτικα στο γνωστο του εργο σχετικα με την καταγωγη της οικογενειας.

Η λογικη του μαρξισμου ειναι οτι οι υλικες συνθηκες καθοριζουν τις ιδεες και για αυτο σε καθε δεδομενη εποχη η κυριαρχη ταξη (που καθοριζει τις συνθηκες αυτες) καθοριζει και τις κυριαρχες ιδεες. Οποτε και η οικογενεια δε θα εξαφανιστει στα πλαισια του καπιταλισμου μεσω προπαγανδας αλλα στον ολοκληρωμενο κομμουνισμο λογω εντελως διαφορετικων υλικων συνθηκων.

Δεν ξερω αν θα καταργηθει ποτε εντελως η οικογενεια αλλα μπορω να φανταστω να . Παντως ειναι αληθεια οτι τις τελευταιες δεκαετιες ο παραδοσιακος θεσμος της οικογενειας εχει δεχθει σοβαρα χτυπηματα και αυτο το λενε ακομα και οι συντηρητικοι. Οι ανθρωποι θα συνεχισουν να κανουν παιδια αλλα η τριαδα πατερας-μητερα-παιδια εχει σπασει στις δυτικες χωρες και οι μονογενεικες ''οικογενειες'' (αν μπορεις να τις πεις ετσι) γινονται ολο και πιο συχνες οποτε με αυτην την εννοια η οικογενεια οπως την ξερουμε χανει ολο και περισσοτερο εδαφος. Η κλασικη διευρυμενη οικογενεια οπου παππουδες γονεις και εγγονια μενουν ολοι μαζι εχει σχεδον εκλειψει στον δυτικο κοσμο. Οποτε οι προβλεψεις του Μαρξ δεν ηταν και τοσο εξωπραγματικες αν δεις τι αλλαγες εχει φερει στην οικογενεια ο ιδιος ο καπιταλισμος.

Hδη στις ΗΠΑ ενα 25% ειναι μονογενεικες οικογενειες. Σε ενα περιβαλλον με λιγοτερους οικονομικους, νομικους και κοινωνικους περιορισμους αυτο το ποσοστο θα μπορουσε να ειναι ακομα μεγαλυτερο.
1 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”