Alien_ex_forums έγραψε:Το τελευταίο διάστημα γίνεται όλο και περισσότερο αντιληπτό ότι το μέσο κοινωνικής δικτύωσης ονόματι twitter χρησιμοποιείται ως εργαλείο μίσους και διχασμού.
Σύγκρινέ το με το elefthero και πες μου 1, 2, 3, 4,... κλπ
Alien_ex_forums έγραψε:Ο εσωτερικός παράγοντας, έχει να κάνει με τον περιορισμό του αριθμού των λέξεων σε κάθε τουί. Με το να περιορίζεται το μήνυμα που κάποιος θέλει να απευθύνει, μοιραία δεν μπορεί να κάνει μια αναλυτική τεκμηρίωση αυτού που θέλει να πει.
Λάθος. Γράφεις αυτό που θέλεις, όχι άναρθρες κραυγές και συνθήματα, σε ένα μπλογκ π.χ. Wordpress με όσα λινκς θέλεις, φωτογραφίες παραπομπές, υποσημειώσεις, αποδεικτικά ντοκουμέντα, δομή, σκελετό κλπ και αφού συντομεύσεις τη διεύθυνσή του μπλογκ σου στο σόρτεν ουερέλ, έχεις ένα μικρούτσικο λινκ. Το βάζεις σε ένα μικρό κειμενάκι στο Twitter και είσαι ο πρώτος του χωριού, χωρίς να έχει τη δυνατότητα ο διαδικτυακός κλώνος του δημοσιογράφου να σου το χέσει. Το διαβάζουν στο twitter και αυτοί που ενδιαφέρονται να διαβάσουν τα υπόλοιπα πατάνε και το συντομευμένο λινκ (όπου θα φαίνεται και η φωτογραφία που θα έχει βάλει αν θέλεις), ο δε ενδιαφερόμενος θα διαβάσει τα υπόλοιπά σου όταν θα έχει πατήσει το λινκ. Δίκαιο είναι, δεν μπορείς να εξαναγκάσεις κάποιον να διαβάσει τα δικά σου όταν καίγεται να διαβάσει ό,τι δοξάζει το αγέρωχο ύφος του Τσίπρα και το δήθεν αθλητικό του παράστημα.
Alien_ex_forums έγραψε:Επομένως το twitter προσφέρεται περισσότερο για οπαδικά-συνθηματικά μηνύματαquote
Σύγκρινέ τα όπως στα παρέθεσα παραπάνω με το γνωστό σου elefthero και πες μου 1, 2, 3, 4, κλπ
Alien_ex_forums έγραψε: Αυτός είναι ο λόγος που το τουίτερ το αγαπούν οι πάσης φύσεως "ακτιβιστές" του πληκτρολογίου, οι οποίοι αγωνίζονται για τα πιο αγνά ιδανικά, επιστρατεύοντας τα πιο δόλια και φασιστικά μέσα.
Στο twitter δεν διορίζει ο Περισσός συντονιστές για να κρατάνε έξω τις συζητήσεις για Πολλάκη, Novartis κλπ
Alien_ex_forums έγραψε:Οι συντηρητικές και ελευθεριακές απόψεις αντιμετωπίζονται στο τουίτερ με αυστηρότητα, μπάνινγκ και shadowbaning, ενώ αντίθετα πριμοδοτείται η ακτιβιστική συμπεριφορά των sjw, των woke politics κλπ.
Δοκίμασε να βρίσεις στο Twitter και μετά πες μου 1, 2, 3, 4, κλπ
Alien_ex_forums έγραψε:Συνήθως όταν κάποιο δημόσιο πρόσωπο ξεφεύγει από τα πλαίσια της πολιτικής ορθότητας, π.χ. λέει κάποιο ανέκδοτο
Ανέκδοτα μπορείς να γράφεις εδώ.
Alien_ex_forums έγραψε:Η μόνη λύση λοιπόν είναι να επιστρατευτούν οι ψηφοφόροι-χούλιγκαν, αλλά και να δημιουργηθούν καινούργιοι. Αυτοί θα αποτελούν τους νεο-άριστους.
Σε παραπέμπω στην υπογραφή μου