Κηρύσσω επισήμως την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου...

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Μέγας Αλέξανδρος
Rookie poster
Rookie poster

Re: Κηρύσσω επισήμως την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου...

Δημοσίευσηαπό Μέγας Αλέξανδρος » 28 Μάιος 2021, 16:29

έτσι
περιμένουμε την νέα παρτίδα από εύκολες και πρόθυμες Σλάβες να μας χαλαρώσουν ΚΑΙ αυτό το καλοκαίρι
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 28 Μάιος 2021, 16:42

Σαν Έλλην πρέπει να στηρίξεις τα ντόπια προϊόντα.

Μακριά από Σλάβες και όσες άλλες αλλοιώνουν το γνήσιο τουρκαλβ...εεεε... ελληνικό dna!

Μην μου πεις ότι μπήκες κι εσύ στο ανθέλ κλάμπ...;; :hmmm :hmmm :hmmm
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Μέγας Αλέξανδρος
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Μέγας Αλέξανδρος » 28 Μάιος 2021, 17:02

Adminović έγραψε:
Μην μου πεις ότι μπήκες κι εσύ στο ανθέλ κλάμπ...;; :hmmm :hmmm :hmmm

όχι
τα καλοκαίρια μπαίνω σε κάτι Ρουσλάνες και Μόνικες και Αγκαθες και Παρτριτσιες
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 28 Μάιος 2021, 17:05

Μέγας Αλέξανδρος έγραψε:όχι

Στον ύπνο σου;
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 28 Μάιος 2021, 17:16

Ραν ταν πλαν έγραψε:Κουνούπια αφορά το θέμα;
Κι εγώ φαντάστηκα ότι θα έχει σχέση με τις ''φυλές'' που θα εμφανιστούν εντός ολίγου στις ελληνικές παραλίες.
Πχ θα παρουσίαζε το ''σφίχτη'', την ''μπάρμπι'', τη ''χοντροκώλα'', την ''τεκνατζού'', το ''αρπακτικό'' και διάφορα άλλα είδη και υποείδη που παρεπιδημούν στις πλαζ την καλοκαιρινή περίοδο.

Για ό,τι θέλετε πείτε.
Απλά ποιος άλλος θα μας υπενθύμιζε ότι ήρθε το καλοκαίρι; Τα κουνούπια.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 28 Μάιος 2021, 18:31

Adminović έγραψε:
Μέγας Αλέξανδρος έγραψε:όχι

Στον ύπνο σου;

Κι αυτό χλωμό παίζει. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 28 Μάιος 2021, 18:58

bizeli έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:Κουνούπια αφορά το θέμα;
Κι εγώ φαντάστηκα ότι θα έχει σχέση με τις ''φυλές'' που θα εμφανιστούν εντός ολίγου στις ελληνικές παραλίες.
Πχ θα παρουσίαζε το ''σφίχτη'', την ''μπάρμπι'', τη ''χοντροκώλα'', την ''τεκνατζού'', το ''αρπακτικό'' και διάφορα άλλα είδη και υποείδη που παρεπιδημούν στις πλαζ την καλοκαιρινή περίοδο.

Για ό,τι θέλετε πείτε.
Απλά ποιος άλλος θα μας υπενθύμιζε ότι ήρθε το καλοκαίρι; Τα κουνούπια.

Εμείς στην Καλαμάτα έχουμε κουνούπια και το χειμώνα.
Οπότε το καλοκαίρι το πιάνουμε από τη στιγμή που θα κάνει την εμφάνιση της στην παραλία η πρώτη ''μπάρμπι''.
Τι εστί ''μπάρμπι'';
Το ξέκωλο που διαθέτει σώμα μανεκέν και σκάει στην πλαζ με μπικίνι συνολικής επιφάνειας 10cm² απαραιτήτως άσπρο για να διακρίνεται η ρόγα και η αποτρίχωση στο σημείο μηδέν χωρίς να μπαίνει ποτέ στη θάλασσα, φουλ μακιγιάρισμα, δύο σμαρτφον, μαλλί πλατινέ, ύφος μπλαζέ σαν να κάνει χάρη στην άμμο που περπατάει πάνω της και ενώ έχει πάρει ''κούρσα'' όλα τα μερσεντέ της πόλης το παίζει απλησίαστη σε όλους όσους δεν διαθέτουν εμφανώς τα πέντε παρακάτω απαραίτητα προσόντα.
1) λεφτά 2) λεφτά 3) λεφτά 4) λεφτά 5) λεφτά.
Αλλά επειδή στην παραλία φαίνονται μόνο τα πατσοκοίλια και όχι τα λεφτά την αράζει με μοιραίο ύφος στο μπιτς μπαρ και κόβει κίνηση για ρόλεξ, χρυσές καδένες του μισόκιλου και πάνω και για κλειδιά πολυτελών σουβ που παίζουν στα χέρια τους οι μυημένοι στο κόλπο. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 28 Μάιος 2021, 19:56

Ραν ταν πλαν έγραψε:Εμείς στην Καλαμάτα έχουμε κουνούπια και το χειμώνα.
Οπότε το καλοκαίρι το πιάνουμε από τη στιγμή που θα κάνει την εμφάνιση της στην παραλία η πρώτη ''μπάρμπι''.
Τι εστί ''μπάρμπι'';
Το ξέκωλο που διαθέτει σώμα μανεκέν και σκάει στην πλαζ με μπικίνι συνολικής επιφάνειας 10cm² απαραιτήτως άσπρο για να διακρίνεται η ρόγα και η αποτρίχωση στο σημείο μηδέν χωρίς να μπαίνει ποτέ στη θάλασσα, φουλ μακιγιάρισμα, δύο σμαρτφον, μαλλί πλατινέ, ύφος μπλαζέ σαν να κάνει χάρη στην άμμο που περπατάει πάνω της και ενώ έχει πάρει ''κούρσα'' όλα τα μερσεντέ της πόλης το παίζει απλησίαστη σε όλους όσους δεν διαθέτουν εμφανώς τα πέντε παρακάτω απαραίτητα προσόντα.
1) λεφτά 2) λεφτά 3) λεφτά 4) λεφτά 5) λεφτά.
Αλλά επειδή στην παραλία φαίνονται μόνο τα πατσοκοίλια και όχι τα λεφτά την αράζει με μοιραίο ύφος στο μπιτς μπαρ και κόβει κίνηση για ρόλεξ, χρυσές καδένες του μισόκιλου και πάνω και για κλειδιά πολυτελών σουβ που παίζουν στα χέρια τους οι μυημένοι στο κόλπο. :fico:

Οκ ακούγεται κάπως ρηχός αυτός ο τύπος γυναίκας (και ίσως και να είναι) αλλά το θέμα δεν είναι αυτό. Αφενός υπάρχουν άνδρες που ενδιαφέρονται για αυτόν τον τύπο γυναίκας και αφετέρου το θέμα είναι πού θα επενδύσει ο καθένας στη ζωή του.
Άλλοι επενδύουν στην εμφάνισή τους (και δεν το θεωρώ καθόλου κακό αυτό) , άλλοι στο μυαλό τους (σπουδές, μτπχ κτλ) και άλλοι και στα δύο ή τίποτα από τα δύο.
Σημασία έχει με τι εφόδια σε έχει προικίσει η φύση και πώς αυτά μπορείς να τα αξιοποιήσεις και να τα εξελίξεις, ώστε να πορευθείς στη ζωή σου σύμφωνα με τους στόχους που έχεις βάλει.
Το να έχεις γεννηθεί όμορφος είναι και αυτό ένα "ταλέντο" όπως το να έχεις καλή φωνή, να είσαι καλός στα μαθηματικά, να ζωγραφίζεις κτλ
Όπως ο καθένας "εκμεταλλεύεται" το χάρισμα που του έχει δώσει η φύση, έτσι κάνουν και οι όμορφοι/ες.

Και πιστεύω ακράδαντα ότι το να είναι κάποιος όμορφος/η είναι ένα πολύ δυνατό χαρτί και η ζωή του είναι απίστευτη πιο εύκολη από κάποιον άσχημο/η, ακόμα και στις απλές καθημερινές του συναλλαγές.
Τώρα αν μπορεί να έχει το απόλυτο πακέτο και όμορφος και μυαλό ... οκ.
Αλλά και μόνο όμορφος να είσαι χωρίς απαραιτήτως να έχεις κερδίσει κάποιο νόμπελ ειρήνης ή να έχεις ανακαλύψει την πενικιλίνη ... οκ δεν είναι κακό.

Τώρα θα μου πεις ζούμε σε μια εποχή που σημασία έχει περισσότερο η "εικόνα" κάποιου και ίσως μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα άλλα χαρακτηριστικά της ανθρώπινης φύσης και ίσως κανείς αναρωτιέται πού μπορεί να οδηγήσει όλο αυτό.
Πάντως εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι οι νέες γενιές γεννιούνται όλοι όμορφοι/ες.
Δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω αυτό. Βλέπω πάρα πολλούς όμορφους ανθρώπους γύρω μου.
Και δεν εννοώ μόνο περιποιημένους με ωραία ρούχα, μακιγιάζ, μοδάτους κτλ αλλά και με ωραία φυσικά χαρακτηριστικά.

Στη δική μας εποχή οι περισσότεροι ήμασταν σαν πατάτες και λιγότερες ήταν οι περιπτώσεις των αντικειμενικά όμορφων.
Σήμερα συμβαίνει το ανάποδο.

Σόρι κιόλας. Είχες χιουμοριστικό ύφος και στο χάλασα. Απάντησα σοβαρά αλλά κάθισα και σκέφτηκα κάποια πράγματα.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 28 Μάιος 2021, 20:10

Και για να μείνω λίγο στο κλίμα του καλοκαιρινού τόπικ για όλους εμάς τους ασπρουλιάρηδες το μέγιστο πρόβλημα είναι πώς θα εμφανίσουμε τα ασπρουλιάρικα κορμιά μας έξω.

Προσωπικά η μετάβασή μου από τα χειμερινά στα καλοκαιρινά ρούχα έγινε πρώτα με ένα t-shirt. Έπειτα τόλμησα να φορέσω φόρεμα ως το γόνατο. Μετά τόλμησα πέδιλο, αφού πρώτα επιβεβαίωσα ότι ξεκίνησαν και άλλοι να φοράνε πέδιλα (με τα παπούτσια έχω ένα κόμπλεξ, θέλω να κάνει κάποιος άλλος πρώτα την αρχή).
Σήμερα έκανα το μεγάλο βήμα και φόρεσα και τιραντέ αποκαλύπτοντας τα ασπρουλιάρικα και κοκαλιάρικα χέρια μου.

Βασικά δεν έχω κανένα ιδιαίτερο κόμπλεξ με την εμφάνισή μου και ειδικά με την ασπρίλα μου αλλά έχω βαρεθεί να ακούω σχόλια τύπου "καλά για κανένα μπάνιο δεν πας εσύ;"

Χέσε μας.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 28 Μάιος 2021, 20:20

Εχω κανει ηδη 11 μπανια και εχω μαυρισει περισσοτερο απο τον Μπουμπουκο στις φωτοσοπιες που τον δειχνουν Πακιστανο. :laugh1:

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”