Where is the party?

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Re: Where is the party?

Δημοσίευσηαπό Adminović » 27 Οκτ 2020, 08:24

Λαχουρένιος έγραψε:
bizeli έγραψε:Ρε επειδή τυχαίνει να μου πετάγονται αστεία βιντεάκια από τικ τοκ (λέω πλάκα έχει αυτό). Μπαίνω ανοίγω λογαριασμό και είχε μόνο 15χρονα μέσα. Το διέγραψα σε 15 λεπτά. Παναγία μου.

Μετά βλέπω πολύ τζέρζτελος γίνεται και στο τουίτερ (που κάπως έτσι όπως το περιέγραψες είναι).
Καλά το ίνστα απ' ότι κατάλαβα είναι πιο πολύ για φωτογραφίες και τέτοια.

Όχι ρε τι να ανεβάζω φωτογραφίες και στοιχεία; Από τη miserable life μου; Τι ενδιαφέρον έχει;
Πιο πολύ θέλω να βλέπω τι γίνεται γύρω μου και να σχολιάζω. :D

Άρα λες να μείνω με το facebook ε;

Πιστευω ειναι το πιο κοντινο σε αυτο που ζητας. Τo insta ειναι μονο για να παιρνεις ματι γκομενες με εσωρουχα, για να βλεπεις μεμακια και τιποτα αστεια βιντεο ή βιντεο με ζωα κλπ. Εκει μπορεις να ανεβασεις μονο φωτο ή βιντεο και οχι ποστ με λεξεις, οποτε εσενα που σου αρεσει περισσοτερο το να συζητας σου κανει περισσοτερο το ΦΒ.

Μπορεί και το μπιζέλι να βάζει φωτό ή βίντεο με το σκύλο της και να πιάσει κονέ με άλλους που είτε έχουν είτε τους αρέσουν οι σκύλοι. :pardon:
Και στο ίνστα μπορείς να ποστάρεις ή να σχολιάζεις ειδήσεις, αν και οι περισσότεροι δεν ανεβάζουν και δεν ασχολούνται με ειδήσεις εκεί. Γενικά, εξαρτάται από το ποιους λογαριασμούς θα ακολουθήσεις (όλα τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης έχουν και κει λογαριασμό που τον ανανεώνουν συνέχεια).
Αν ακολουθείς μόνο λογαριασμούς που σε ενδιαφέρουν, θα βλέπεις μόνο αυτά που σε ενδιαφέρουν και όχι αδιάφορες σαχλαμάρες. Συν ότι θα σου βγάζει σαν προτεινόμενους κι άλλους παρόμοιους λογαριασμούς (ή εσένα προτεινόμενο σε εκείνους), οπότε γενικά θα δικτυωθείς με άτομα από όλο τον πλανήτη με τους οποίους έχετε κοινά ενδιαφέροντα.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 27 Οκτ 2020, 08:58

Adminović έγραψε:Μπορεί και το μπιζέλι να βάζει φωτό ή βίντεο με το σκύλο της και να πιάσει κονέ με άλλους που είτε έχουν είτε τους αρέσουν οι σκύλοι. :pardon:
Και στο ίνστα μπορείς να ποστάρεις ή να σχολιάζεις ειδήσεις, αν και οι περισσότεροι δεν ανεβάζουν και δεν ασχολούνται με ειδήσεις εκεί. Γενικά, εξαρτάται από το ποιους λογαριασμούς θα ακολουθήσεις (όλα τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης έχουν και κει λογαριασμό που τον ανανεώνουν συνέχεια).
Αν ακολουθείς μόνο λογαριασμούς που σε ενδιαφέρουν, θα βλέπεις μόνο αυτά που σε ενδιαφέρουν και όχι αδιάφορες σαχλαμάρες. Συν ότι θα σου βγάζει σαν προτεινόμενους κι άλλους παρόμοιους λογαριασμούς (ή εσένα προτεινόμενο σε εκείνους), οπότε γενικά θα δικτυωθείς με άτομα από όλο τον πλανήτη με τους οποίους έχετε κοινά ενδιαφέροντα.

Και μενα μου αρεσει περισσοτερο το ινστα απλως θεωρω οτι το ΦΒ ταιριαζει περισσοτερο στο Μπιζελι με βαση αυτα που ειπε και τον χαρακτηρα της. Προτιμω το φορματ του Ινστα γιατι το ουσιαστικο κομματι των σοσιαλ για μενα ειναι οι φωτο και τα βιντεο. Δεν με νοιαζει η μαλακια που θα γραψει ο καθενας ουτε ανακατευομαι σε συζητησεις εκει.
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 27 Οκτ 2020, 15:46

Το βασικό θέμα είναι να χρησιμοποιείς το μέσο και όχι να σε χρησιμοποιεί.
Εάν μπει κανείς στη διαδικασία να πάρει ότι συμβαίνει στο ιντερνετ στα σοβαρά... Τότε αγαπητοί μου συμφορουμήτες το έχασε.
Τίποτα από αυτά που λέγονται και γράφονται στο ιντερνετ δεν αξίζει να παρθεί στα σοβαρά παρά μόνο ελάχιστες εξαιρέσεις που πραγματικά αξίζουν.
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 27 Οκτ 2020, 21:12

vallon έγραψε:Στο φβ έχω δυο λογαριασμούς, ένας για το τι κάνουμε στο τομέα και έναν δικό μου για να μιλάω με τις φίλες μου :)
πέρα από το ελεύθερο μπορώ να σου πω ότι δεν βρίσκω το λόγο να ξοδεύω χρόνο στο ιντερνετ γιατί έτσι κι αλλιώς είναι μια λανθάνουσα κοινωνικότητα που το μόνο που μπορεί να σου δώσει είναι η ψευδαίσθηση της συντροφιάς επιφέροντας ταυτόχρονα τρομακτικό κλείσιμο και απομόνωση στον εαυτό μας.
Άρα μην ποντάρεις στο ότι εκφράζεσαι ελεύθερα, καλύτερα ποντάρισε στο να έχεις πραγματικές σχέσεις με ανθρώπους που είναι σίγουρο ότι σε κάνουν να νιώθεις πιο όμορφα.

Ναι αλλά ρε φίλε το ίντερνετ πλέον βρίσκεται στα κινητά μας. Δεν είναι όπως παλιά που χρειαζόταν να ανοίξεις ολόκληρο υπολογιστή και να κλείνεσαι σπίτι σου.
Τώρα όπου και να είσαι κάνεις ένα τσακ, βγάζεις το κινητό από την τσέπη σου και έχεις ίντερνετ. Έχει γίνει συνήθεια. Όπου και να πας βλέπεις κόσμο με το κινητό στο χέρι.
Κι εγώ τα ίδια είμαι. Μέχρι και στην τουαλέτα το παίρνω για ένα γρήγορο σερφάρισμα.
Κάνω τα πάντα από το κινητό. It΄s my best friend.
Τον υπολογιστή τον ανοίγω μόνο για δουλειά.

Δε σου λέω ότι κάθομαι απεριόριστες ώρες αλλά θα μπω πολλές φορές την ημέρα από λίγο. Αφού σου λέω ένα τσακ είναι πλέον.
Συν ότι για μένα μέσα στο κινητό its a whole fucking world και μου αρέσει που είμαι connected. Υπό άλλες συνθήκες δεν θα ήξερα για όλα αυτά τα πράγματα. Βλέπεις και άσχημα, βλέπεις και όμορφα πράγματα όμως.

Πραγματικές σχέσεις με ανθρώπους μπορείς να έχεις και μέσω ίντερνετ πάντως και μάλιστα με ανθρώπους που δε θα σου δινόταν ποτέ η ευκαιρία να γνωρίσεις υπό άλλες συνθήκες.

Αλλά εντάξει και η φυσική αλληλεπίδραση χρειάζεται... δε λέω.

Πάντως μου άρεσε που λες στο τέλος ότι οι πραγματικές σχέσεις με ανθρώπους είναι σίγουρο ότι σε κάνουν να νιώθεις πιο όμορφα.
Πλάκα μου κάνεις;
Εγώ έχω φρικάρει με τους ανθρώπους.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 27 Οκτ 2020, 21:22

Adminović έγραψε:Μπέκα στο ίνστα. Εγώ εκεί συχνάζω πλέον.
Λιγότερη βαρεμάρα και βλακεία σε σχέση με το φβ.
Σε αφήνει να έχεις και ψευδώνυμο, οπότε δεν σε βρίσκουν/ζαλίζουν τυχόν παλιοί γνωστοί.
Κι άμα έχεις και τίποτα καλές φωτό και ανεβάζεις τακτικά, θα αποκτήσεις πολλούς followers. ;)

Και στο fb μπορείς να βάλεις ψευδώνυμο. Εγώ ψευδώνυμο έχω και τα έχω όλα απόρρητα και επιλογή να μην είναι δημόσιο το προφίλ μου ούτε καν ανιχνεύσιμο. Όχι ότι έχω τίποτα ιδιαίτερο στο προφίλ μου απλά δε γουστάρω να με βρίσκουν, γιατί για άλλο λόγο το έχω το fb. Όχι για να κάνω φίλους.
Δλδ ακόμα και αν πω σε κάποιον το ψευδώνυμό μου και με ψάξει, το fb δε θα με εμφανίσει.
Τουλάχιστον αυτή τη ρύθμιση έχω κάνει. Δεν το έχω δοκιμάσει και ποτέ αν δουλεύει. :laugh1:

Πάντως μπορώ να σχολιάζω δημόσια κάτω από ειδήσεις. Τα ποστ που κάνω μπορεί και τα βλέπει ο υπόλοιπος κόσμος. Τώρα αν κάποιος επιχειρήσει να μπει στο προφίλ μου, δεν ξέρω τι βλέπει.

Απ' ότι κατάλαβα με το fb έχουμε απομείνει εμείς οι boomers που δεν έχουμε προχωρήσει στα υπόλοιπα.
Αλλά εντάξει ρε δεν έχει βαρεμάρα και βλακεία το fb. Έχει πολλά πράγματα.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 27 Οκτ 2020, 21:26

Λαχουρένιος έγραψε:
Πιστευω ειναι το πιο κοντινο σε αυτο που ζητας. Τo insta ειναι μονο για να παιρνεις ματι γκομενες με εσωρουχα, για να βλεπεις μεμακια και τιποτα αστεια βιντεο ή βιντεο με ζωα κλπ. Εκει μπορεις να ανεβασεις μονο φωτο ή βιντεο και οχι ποστ με λεξεις, οποτε εσενα που σου αρεσει περισσοτερο το να συζητας σου κανει περισσοτερο το ΦΒ.

Μεμάκια και αστεία βίντεο βλέπω και στο fb και μπορώ να συζητάω κιόλας.
Χμμμμ....

bizeli confused
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 27 Οκτ 2020, 21:28

Adminović έγραψε:
Μπορεί και το μπιζέλι να βάζει φωτό ή βίντεο με το σκύλο της και να πιάσει κονέ με άλλους που είτε έχουν είτε τους αρέσουν οι σκύλοι. :pardon:

Ναιαιαιαιαιαιιαιαιαιαιαιαιιαιαιαιιαια.....
:vhp34:

Adminović έγραψε:Και στο ίνστα μπορείς να ποστάρεις ή να σχολιάζεις ειδήσεις, αν και οι περισσότεροι δεν ανεβάζουν και δεν ασχολούνται με ειδήσεις εκεί. Γενικά, εξαρτάται από το ποιους λογαριασμούς θα ακολουθήσεις (όλα τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης έχουν και κει λογαριασμό που τον ανανεώνουν συνέχεια).

Κατάλαβα
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 27 Οκτ 2020, 21:30

Λαχουρένιος έγραψε:Και μενα μου αρεσει περισσοτερο το ινστα απλως θεωρω οτι το ΦΒ ταιριαζει περισσοτερο στο Μπιζελι με βαση αυτα που ειπε και τον χαρακτηρα της. Προτιμω το φορματ του Ινστα γιατι το ουσιαστικο κομματι των σοσιαλ για μενα ειναι οι φωτο και τα βιντεο. Δεν με νοιαζει η μαλακια που θα γραψει ο καθενας ουτε ανακατευομαι σε συζητησεις εκει.

Ωραίος είσαι εσύ ρε.
Θα έχετε όλοι λογαριασμούς στο τουίτερ και στο ίνστα και εγώ το απολίθωμα θα είμαι στην απ' έξω.
:crying11:
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 28 Οκτ 2020, 08:56

bizeli έγραψε:Μεμάκια και αστεία βίντεο βλέπω και στο fb και μπορώ να συζητάω κιόλας.
Χμμμμ....

bizeli confused

Ε για αυτο σου ειπα ΦΒ που ειναι πιο ενεργητικο και ευνοει το κουβεντολοι περισσοτερο. Το Ινστα ειναι πιο παθητικο μεσο, απλα βλεπεις φωτογραφιες, πατας λαικ, αντε να κανεις κανενα μικρο σχολιο. Δεν ειναι για πολυ μπλα μπλα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 28 Οκτ 2020, 10:02

bizeli έγραψε:Και στο fb μπορείς να βάλεις ψευδώνυμο. Εγώ ψευδώνυμο έχω και τα έχω όλα απόρρητα και επιλογή να μην είναι δημόσιο το προφίλ μου ούτε καν ανιχνεύσιμο. Όχι ότι έχω τίποτα ιδιαίτερο στο προφίλ μου απλά δε γουστάρω να με βρίσκουν, γιατί για άλλο λόγο το έχω το fb. Όχι για να κάνω φίλους.
Δλδ ακόμα και αν πω σε κάποιον το ψευδώνυμό μου και με ψάξει, το fb δε θα με εμφανίσει.
Τουλάχιστον αυτή τη ρύθμιση έχω κάνει. Δεν το έχω δοκιμάσει και ποτέ αν δουλεύει. :laugh1:

Πάντως μπορώ να σχολιάζω δημόσια κάτω από ειδήσεις. Τα ποστ που κάνω μπορεί και τα βλέπει ο υπόλοιπος κόσμος. Τώρα αν κάποιος επιχειρήσει να μπει στο προφίλ μου, δεν ξέρω τι βλέπει.

Απ' ότι κατάλαβα με το fb έχουμε απομείνει εμείς οι boomers που δεν έχουμε προχωρήσει στα υπόλοιπα.
Αλλά εντάξει ρε δεν έχει βαρεμάρα και βλακεία το fb. Έχει πολλά πράγματα.

To fb (τους σέρβερς του δηλαδή) εγώ το έχω μπλοκάρει συνολικά από όλους τους υπολογιστές μου. Eφαρμόζει αθέμιτους τρόπους για να παρακολουθεί κάθε τί που κάνεις (και εκτός fb εννοείται), οπότε μακριά!
Σε ένα παλιό κινητό έχω ό,τι εφαρμογή ανήκει στο fb (ίνστα, whatsapp, messenger), το οποίο γενικά δεν το χρησιμοποιώ για τίποτα άλλο πέρα από αυτά. Στο λίγο χρόνο που θα κάτσω να ασχοληθώ με τα σόσιαλ μύδια καθημερινά, πιο πολύ με ευχαριστεί να δω καμιά καλή φωτό, κάνα καλό μεμε, παρά να διαβάζω τα κατεβατά του καθενός (που ενίοτε είναι για γέλια και για κλάματα).

Στο fb πάντως δεν είναι αποδεκτό από το fb να βάζεις ψεύτικα στοιχεία (γιατί επί της ουσίας αυτό κάνεις όταν δηλώνεις ότι πχ λέγεσαι Παπάρας Παπαρόπουλος). Κι εγώ αυτό έχω κάνει δηλαδή, αλλά δεν θεωρείται «ψευδώνυμο» ή αποδεκτό από το fb. Στο ίνστα μπορείς να γραφτείς πχ ως μπιζέλι και είναι αποδεκτό αυτό.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”