Λαχουρένιος έγραψε:bizeli έγραψε:Ρε επειδή τυχαίνει να μου πετάγονται αστεία βιντεάκια από τικ τοκ (λέω πλάκα έχει αυτό). Μπαίνω ανοίγω λογαριασμό και είχε μόνο 15χρονα μέσα. Το διέγραψα σε 15 λεπτά. Παναγία μου.
Μετά βλέπω πολύ τζέρζτελος γίνεται και στο τουίτερ (που κάπως έτσι όπως το περιέγραψες είναι).
Καλά το ίνστα απ' ότι κατάλαβα είναι πιο πολύ για φωτογραφίες και τέτοια.
Όχι ρε τι να ανεβάζω φωτογραφίες και στοιχεία; Από τη miserable life μου; Τι ενδιαφέρον έχει;
Πιο πολύ θέλω να βλέπω τι γίνεται γύρω μου και να σχολιάζω.![]()
Άρα λες να μείνω με το facebook ε;
Πιστευω ειναι το πιο κοντινο σε αυτο που ζητας. Τo insta ειναι μονο για να παιρνεις ματι γκομενες με εσωρουχα, για να βλεπεις μεμακια και τιποτα αστεια βιντεο ή βιντεο με ζωα κλπ. Εκει μπορεις να ανεβασεις μονο φωτο ή βιντεο και οχι ποστ με λεξεις, οποτε εσενα που σου αρεσει περισσοτερο το να συζητας σου κανει περισσοτερο το ΦΒ.
Μπορεί και το μπιζέλι να βάζει φωτό ή βίντεο με το σκύλο της και να πιάσει κονέ με άλλους που είτε έχουν είτε τους αρέσουν οι σκύλοι.
Και στο ίνστα μπορείς να ποστάρεις ή να σχολιάζεις ειδήσεις, αν και οι περισσότεροι δεν ανεβάζουν και δεν ασχολούνται με ειδήσεις εκεί. Γενικά, εξαρτάται από το ποιους λογαριασμούς θα ακολουθήσεις (όλα τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης έχουν και κει λογαριασμό που τον ανανεώνουν συνέχεια).
Αν ακολουθείς μόνο λογαριασμούς που σε ενδιαφέρουν, θα βλέπεις μόνο αυτά που σε ενδιαφέρουν και όχι αδιάφορες σαχλαμάρες. Συν ότι θα σου βγάζει σαν προτεινόμενους κι άλλους παρόμοιους λογαριασμούς (ή εσένα προτεινόμενο σε εκείνους), οπότε γενικά θα δικτυωθείς με άτομα από όλο τον πλανήτη με τους οποίους έχετε κοινά ενδιαφέροντα.