itteithe έγραψε:Αν με ρωτούσες πριν οχτώ μήνες θα σου έλεγα πως δεν είναι σημαντικός. Οχτώ μήνες αϋπνίας μετά, έχω να σου πω πως το να κοιμάσαι πέντε ώρες σερί είναι πολυτέλεια και ναι, ορισμένες φορές πιο σημαντικός από το σεξ

itteithe έγραψε:Αν με ρωτούσες πριν οχτώ μήνες θα σου έλεγα πως δεν είναι σημαντικός. Οχτώ μήνες αϋπνίας μετά, έχω να σου πω πως το να κοιμάσαι πέντε ώρες σερί είναι πολυτέλεια και ναι, ορισμένες φορές πιο σημαντικός από το σεξ

Προέλλην έγραψε:vallon έγραψε:η τύπισσα πάντως μου το έθεσε στεγνά
ή 8 ώρες ύπνο κάθε βράδυ ή ξουτ
αα
ιατρικός επισκέπτης, δηλ πωλήτρια και κρητικιά από πάνω, σαν να λέμε τα τρία κακά της μοίρας μου
που πήγα κι έπεσα ο άνθρωπος......!!!!!
όσο πιο γρήγορα την αντικαταστήσω τόσο πιο καλά θα είμαι
τι κυκλοφοράει ρε σεις στην πιάτσα
η κάθε ψυχασθενής ψάχνει να βρει κάποιον να ξεζουμίσει
ρε σεις, ειλικρινά, αμα ξέρετε κάποια νορμάλ γυναίκα γύρω στα πενήντα να της δώσουμε βραβείο
τι αρρώστια
Αυτή είναι που είχες ερωτευτεί και θα παντρευόσουν;

Λαχουρένιος έγραψε:vallon έγραψε:η τύπισσα πάντως μου το έθεσε στεγνά
αα
ιατρικός επισκέπτης, δηλ πωλήτρια και κρητικιά από πάνω, σαν να λέμε τα τρία κακά της μοίρας μου

vallon έγραψε:η τύπισσα πάντως μου το έθεσε στεγνά
αα
ρε σεις, ειλικρινά, αμα ξέρετε κάποια νορμάλ γυναίκα γύρω στα πενήντα να της δώσουμε βραβείο
τι αρρώστια

Adminović έγραψε:vallon έγραψε:η τύπισσα πάντως μου το έθεσε στεγνά
αα
τι αρρώστια
Αυτά δεν είναι τίποτα.
Άντε φτιάχτα με γκόμενα που για να κοιμηθεί θέλει να υπάρχει νεκρική σιγή και το απόλυτο σκοτάδι.
Να μην σε αφήνει ούτε ανεμιστήρα να βάζεις, διότι την ενοχλεί ο ήχος...να ενοχλείται ακόμα και από τον ήχο του αέρα έξω.....![]()
Εννοείται ότι την έκανα με συνοπτικές διαδικασίες...![]()
Και εν τω μεταξύ ήταν και καρακουκλάρα η τύπισσα και αναρωτιόμουν γιατί τόσοι άντρες την είχαν αφήσει....μετά κατάλαβα...

vallon έγραψε:Adminović έγραψε:
Αυτά δεν είναι τίποτα.
Άντε φτιάχτα με γκόμενα που για να κοιμηθεί θέλει να υπάρχει νεκρική σιγή και το απόλυτο σκοτάδι.
Να μην σε αφήνει ούτε ανεμιστήρα να βάζεις, διότι την ενοχλεί ο ήχος...να ενοχλείται ακόμα και από τον ήχο του αέρα έξω.....![]()
Εννοείται ότι την έκανα με συνοπτικές διαδικασίες...![]()
Και εν τω μεταξύ ήταν και καρακουκλάρα η τύπισσα και αναρωτιόμουν γιατί τόσοι άντρες την είχαν αφήσει....μετά κατάλαβα...
τα ίδια μου κάνει κι εμένα
με έχει πρήξει που στο δωμάτιο που είναι στούντιο 40 τετρ, υπάρχει ένα ρολόι τοίχου και κάνει τικ τακ
άσε δε αυτό με τη συσκότιση...μιλάμε για κόλλημα ρε σεις
μα πόσο σκοτάδι πρέπει να έχει ένα δωμάτιο για να κοιμηθεί κάποια;

Προέλλην έγραψε:Που πάτε και μπλέκετε ρε...