Καταφύγιο θετικής σκέψης
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Re: Καταφύγιο θετικής σκέψης
Rise Up
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

-
bizeli
- Moderator

Χθες που ήμουν στον κτηνίατρο και περίμενα μαζί με άλλον κόσμο στην αναμονή, μπαίνει ένας κύριος μέσα και λέει δυνατά:
"Καλησπέρα σε όλους".
Ειδική εύφημος μνεία σε όλους αυτούς τους ανθρώπους της καθημερινότητας που είναι ευγενικοί και πρόσχαροι και θα σου πουν μια καλημέρα, μια καλησπέρα όταν σε συναντήσουν.
Εγώ δεν το κάνω πάντα αλλά όταν μου το κάνουν αιφνιδιάζομαι ευχάριστα και μου φτιάχνουν τη μέρα.
thumbs up στην ευγένεια
"Καλησπέρα σε όλους".
Ειδική εύφημος μνεία σε όλους αυτούς τους ανθρώπους της καθημερινότητας που είναι ευγενικοί και πρόσχαροι και θα σου πουν μια καλημέρα, μια καλησπέρα όταν σε συναντήσουν.
Εγώ δεν το κάνω πάντα αλλά όταν μου το κάνουν αιφνιδιάζομαι ευχάριστα και μου φτιάχνουν τη μέρα.
thumbs up στην ευγένεια
0 .
-
bizeli
- Moderator

Γενικά έχω παρατηρήσει ότι μπορεί να συναντάς 100 αρνητικούς ανθρώπους μέσα στη μέρα σου.
Έναν θετικό άνθρωπο, όμως, αν συναντήσεις σπάει όλη αυτήν την αρνητίλα.
Άρα το θετικό είναι πιο δυνατό από το αρνητικό.
Για αυτό να σκέπτεστε πάντα θετικά.
Αυτό νικάει.
Έναν θετικό άνθρωπο, όμως, αν συναντήσεις σπάει όλη αυτήν την αρνητίλα.
Άρα το θετικό είναι πιο δυνατό από το αρνητικό.
Για αυτό να σκέπτεστε πάντα θετικά.
Αυτό νικάει.
0 .
-
itteithe
- Extreme poster

-
Αρίστος
- Prediction Guru

Επιτρεπονται φανταζομαι και τετοια στο νημα.

.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
itteithe
- Extreme poster

Όταν όλα πάνε στραβά, ή όταν απογοητεύομαι από το περιβάλλον γύρω μου, το μόνο που μου προκαλεί θετική σκέψη είναι πως όλα πρόκειται να αλλάξουν προς το καλό. Η κλιματική αλλαγή είναι προ των πυλών και είμαστε η τελευταία γενιά που μπορεί να την αποτρέψει. Δεν πρόκειται να τα καταφέρουμε και αυτό είναι που μου δίνει ελπίδες. Μπροστά στον αφανισμό του είδους μας λόγω της κλιματικής αλλαγής, θα καταλάβουμε πως όλα αυτά που μας χωρίζουν δεν έχουν καμία σημασία και θα ενωθούμε για να επιβιώσουμε. Το μόνο που θα μείνει είναι ό,τι καλύτερο έχουμε σαν ανθρωπότητα. Η εφευρετικότητα, η αγάπη, η αλληλεγγύη. Ίσως να μην τα καταφέρουμε γενικά, αλλά τουλάχιστον θα κλείσουμε τον κύκλο μας με τον καλύτερο τρόπο.
0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω
Habemus filium
Habemus filium
-
bizeli
- Moderator

Αρίστος έγραψε:Επιτρεπονται φανταζομαι και τετοια στο νημα.
.
Είναι δυνατόν να μην επιτρέπεται το χιούμορ σε ένα τέτοιο νήμα;
ΥΓ:Άντε ρε βάλτε τίποτα.
Μόνο 2 σελίδες;
Τίποτα θετικό δεν βλέπετε γύρω σας;
0 .
-
bizeli
- Moderator

itteithe έγραψε:Όταν όλα πάνε στραβά, ή όταν απογοητεύομαι από το περιβάλλον γύρω μου, το μόνο που μου προκαλεί θετική σκέψη είναι πως όλα πρόκειται να αλλάξουν προς το καλό. Η κλιματική αλλαγή είναι προ των πυλών και είμαστε η τελευταία γενιά που μπορεί να την αποτρέψει.
Οκ ως εδώ το κατάλαβα.
itteithe έγραψε:Δεν πρόκειται να τα καταφέρουμε και αυτό είναι που μου δίνει ελπίδες.
itteithe έγραψε: Μπροστά στον αφανισμό του είδους μας λόγω της κλιματικής αλλαγής, θα καταλάβουμε πως όλα αυτά που μας χωρίζουν δεν έχουν καμία σημασία και θα ενωθούμε για να επιβιώσουμε. Το μόνο που θα μείνει είναι ό,τι καλύτερο έχουμε σαν ανθρωπότητα. Η εφευρετικότητα, η αγάπη, η αλληλεγγύη.
Πολύ αισιόδοξο σε βρίσκω.
itteithe έγραψε: Ίσως να μην τα καταφέρουμε γενικά, αλλά τουλάχιστον θα κλείσουμε τον κύκλο μας με τον καλύτερο τρόπο.
Κάτσε για να καταλάβω. Θεωρείς ότι αυτό που σου δίνει ελπίδα είναι η επερχόμενη καταστροφή του πλανήτη και ο αφανισμός του ανθρώπου;
Ενδιαφέρον.
Εντάξει, πέρα από την πλάκα πιάνω τι εννοείς.
Απλά έτσι όπως τα λες ακούγονται κάπως αλλά πιάνω το νόημα.
Δε θα διαφωνήσω.
0 .