τι σκέφτεσαι τώρα;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 12 Μαρ 2025, 16:56

nemo έγραψε:τελειωσα ενα πινακα σημερα ..με διαφορετικη προσεγγιση θα σας τον ανεβασω αυριο
αλλα τα ματια μου με εχουν πεθανει απο τα νεφτια και τα λαδια
ελπιζω να ανεβει λιγο ακομη η θερμοκρασια για να εχω ανοιχτα τα παραθυρα
αλλιως δεν γινεται με κλεισμενα παραθυρα

ενα ολονυχτιο ψαρεμα μαζι με παρεα δεν απεδωσε τιποτα το μονο που καναμε ηταν
να συζηταμε με θεματα θρησκευτικα και να βλεπουμε τις φωκιες στο λιμανι
να ψαρευουν τα παραλιγο ψαρια μας

Τέτοια λες στην ψεκασμένη για να δικαιολογήσεις τις γκομενότσαρκες :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 13 Μαρ 2025, 13:33

nemo έγραψε:
Adminović έγραψε:
Επέστρεψες στο μαντρί εσύ; :hmmm

Το εγκατέλειψες το αλγερινό ηλιοκαμμένο αγόρι που θα τους δειρει όλους;; :nono:

Περίμενε να αποφυλακιστεί και τα λέμε

Μπα, πάει, πέρασε η μπογιά του. Τώρα έχει Ζωή-Ντάνι το λαϊκίστικο μενού :asd03:
0 .
Wir sind alle Dorfkinder, scheiß auf eure Stadt
Wenn du uns nicht grüßt, dann kriegst du Dorfverbot

Άβαταρ μέλους
Τλαξκαλτέκος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Τλαξκαλτέκος » 18 Μαρ 2025, 15:47

Πόσο γρήγορα κάνει την καταμέτρηση ενσήμων το ΙΚΑ της περιοχής σας ; :hmhmhm:
0 .
Τους μεν κενούς ασκούς το πνεύμα διίστησι , τους δε ανοήτους ανθρώπους το οίημα. ( Σωκράτης [ στον Στοβαίο ] )

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 19 Μαρ 2025, 12:50

χειμωνας λεμε ...τρωει η μυγα σιδερο και το κουνουπι ατσαλι
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 20 Μαρ 2025, 00:10

Τλαξκαλτέκος έγραψε:Πόσο γρήγορα κάνει την καταμέτρηση ενσήμων το ΙΚΑ της περιοχής σας ; :hmhmhm:

Tι είναι αυτό; :hmmm
0 .

Άβαταρ μέλους
Τλαξκαλτέκος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Τλαξκαλτέκος » 20 Μαρ 2025, 07:54

Προέλλην έγραψε:
Τλαξκαλτέκος έγραψε:Πόσο γρήγορα κάνει την καταμέτρηση ενσήμων το ΙΚΑ της περιοχής σας ; :hmhmhm:

Tι είναι αυτό; :hmmm

Πας στο ΙΚΑ ( τώρα όλα λέγονται ΕΦΚΑ ) που ανήκεις με φωτοτυπία της ταυτότητας , φορολογική ενημερότητα και τις καρτέλες με τα πρωτότυπα ένσημά σου *. Τους τα παραδίδεις, σου δίνουν αριθμό πρωτοκόλλου και κάνουν "καταμέτρηση" . Αφού τελειώσουν, σου δίνουν ένα χαρτί που λέει πόσα ένσημα έχεις. Πήγε ένας γνωστός μου και του είπαν πως θα κάνει ένα χρόνο να βγει το χαρτί, το οποίο θα σταλεί ταχυδρομικώς ( δεν υπάρχουν και δεν δέχονται μέηλ ) . :o Να έρχεται να ρωτάει τακτικά με τον αριθμό πρωτοκόλλου . Τα κορίτσια είναι καλά και αν θέλει , από ευγένεια, μπορεί να τα κεράσει και κανένα "γλυκάκι". :oomg:

* Πρέπει να τα βγάλεις φωτοτυπίες γιατί υπάρχει περίπτωση να χαθούν. Πριν το 2002 δεν υπάρχει αρχείο στους υπολογιστές του ΙΚΑ. Αν στα χάσουν μπορεί να χάσεις τους κόπους μια ζωής ή στην καλύτερη να έχεις τρεχάματα .
0 .
Τους μεν κενούς ασκούς το πνεύμα διίστησι , τους δε ανοήτους ανθρώπους το οίημα. ( Σωκράτης [ στον Στοβαίο ] )

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 20 Μαρ 2025, 23:10

Τλαξκαλτέκος έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Tι είναι αυτό; :hmmm

Πας στο ΙΚΑ ( τώρα όλα λέγονται ΕΦΚΑ ) που ανήκεις με φωτοτυπία της ταυτότητας , φορολογική ενημερότητα και τις καρτέλες με τα πρωτότυπα ένσημά σου *. Τους τα παραδίδεις, σου δίνουν αριθμό πρωτοκόλλου και κάνουν "καταμέτρηση" . Αφού τελειώσουν, σου δίνουν ένα χαρτί που λέει πόσα ένσημα έχεις. Πήγε ένας γνωστός μου και του είπαν πως θα κάνει ένα χρόνο να βγει το χαρτί, το οποίο θα σταλεί ταχυδρομικώς ( δεν υπάρχουν και δεν δέχονται μέηλ ) . :o Να έρχεται να ρωτάει τακτικά με τον αριθμό πρωτοκόλλου . Τα κορίτσια είναι καλά και αν θέλει , από ευγένεια, μπορεί να τα κεράσει και κανένα "γλυκάκι". :oomg:

* Πρέπει να τα βγάλεις φωτοτυπίες γιατί υπάρχει περίπτωση να χαθούν. Πριν το 2002 δεν υπάρχει αρχείο στους υπολογιστές του ΙΚΑ. Αν στα χάσουν μπορεί να χάσεις τους κόπους μια ζωής ή στην καλύτερη να έχεις τρεχάματα .

Εγώ τα δικά μου για τον καιρό που δούλεψα Ελλάδα τα βλέπω εδώ όλα: https://www.atlas.gov.gr/Atlas/Atlas/Login.aspx
χωρίς να έχει χρειαστεί να κάνω τίποτε άλλο παρά να τα πληρώνω (TΣΜΕΔΕ, όχι ΙΚΑ, και μετά το 2002). Καρτέλα και ένσημα σε φυσική μορφή δεν έχω δεί ποτέ στη ζωή μου, μόνο κάτι αποδείξεις και ενημερώσεις πληρωμών.
0 .

Άβαταρ μέλους
Τλαξκαλτέκος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Τλαξκαλτέκος » 21 Μαρ 2025, 06:37

Προέλλην έγραψε:
Τλαξκαλτέκος έγραψε:Πας στο ΙΚΑ ( τώρα όλα λέγονται ΕΦΚΑ ) που ανήκεις με φωτοτυπία της ταυτότητας , φορολογική ενημερότητα και τις καρτέλες με τα πρωτότυπα ένσημά σου *. Τους τα παραδίδεις, σου δίνουν αριθμό πρωτοκόλλου και κάνουν "καταμέτρηση" . Αφού τελειώσουν, σου δίνουν ένα χαρτί που λέει πόσα ένσημα έχεις. Πήγε ένας γνωστός μου και του είπαν πως θα κάνει ένα χρόνο να βγει το χαρτί, το οποίο θα σταλεί ταχυδρομικώς ( δεν υπάρχουν και δεν δέχονται μέηλ ) . :o Να έρχεται να ρωτάει τακτικά με τον αριθμό πρωτοκόλλου . Τα κορίτσια είναι καλά και αν θέλει , από ευγένεια, μπορεί να τα κεράσει και κανένα "γλυκάκι". :oomg:

Εγώ τα δικά μου για τον καιρό που δούλεψα Ελλάδα τα βλέπω εδώ όλα: https://www.atlas.gov.gr/Atlas/Atlas/Login.aspx
χωρίς να έχει χρειαστεί να κάνω τίποτε άλλο παρά να τα πληρώνω (TΣΜΕΔΕ, όχι ΙΚΑ, και μετά το 2002). Καρτέλα και ένσημα σε φυσική μορφή δεν έχω δεί ποτέ στη ζωή μου, μόνο κάτι αποδείξεις και ενημερώσεις πληρωμών.

Χρειάζονται οι καρτέλες ενσήμων για να γίνει η δουλεία. Αυτό δεν γράφει πόσα ένσημα έχεις. Π.χ. έχεις 2.000 ένσημα ή 3.000 ένσημα. Γράφει μόνο από πότε μέχρι πότε είσαι ασφαλισμένος , τι μισθό έπαιρνες και τις εισφορές απ' το 2002 και μετά. Αν δεις , πριν το 2002 δεν γράφει εισφορές. Πάντως thanks για τον σύνδεσμο. :good:
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 21 Μαρ 2025, 17:16

Είναι ντροπή να μην γίνονται όλα αυτά ηλεκτρονικά. 2025 έχουμε.
0 .

Άβαταρ μέλους
Τλαξκαλτέκος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Τλαξκαλτέκος » 21 Μαρ 2025, 17:35

Λαχουρένιος έγραψε:Είναι ντροπή να μην γίνονται όλα αυτά ηλεκτρονικά. 2025 έχουμε.

Εικόνα
1 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”