Το Ντισι προσπαθει να ανατρεψει τον νομιμα εκλεγμενο προεδρο της Βενεζουελας

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Το Ντισι προσπαθει να ανατρεψει τον νομιμα εκλεγμενο προεδρο της Βενεζουελας

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 24 Ιαν 2019, 07:55

Στην κόψη του ξυραφιού η Βενεζουέλα: Ο Γκουάιδο αυτοανακηρύχθηκε πρόεδρος με στήριξη των ΗΠΑ

https://www.cnn.gr/news/kosmos/story/16 ... xi-ton-hpa

Μετα το παιζετε φιλελευθεροι, κατσαπλιαδες ε κατσαπλιαδες :laugh1:

Ο στρατος και ο Πουτιν στηριζουν τον Μαδουρο.

https://www.naftemporiki.gr/story/14375 ... u-proedrou

«Οι εξελίξεις στη Βενεζουέλα δείχνουν πολύ καλά πώς η προοδευτική δυτική κοινωνία μεταχειρίζεται στ' αλήθεια το διεθνές δίκαιο, την εθνική κυριαρχία και τη μη-επέμβαση σε άλλες χώρες, αποπειρώμενη αλλαγή κυβέρνησης με τα δικά της χέρια εκεί», σχολίασε δηκτικά η Ζαχάροβα.

https://www.newsbeast.gr/world/arthro/4 ... oy-madoyro
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Re: Το Ντισι προσπαθει να ανατρεψει τον νομιμα εκλεγμενο προεδρο της Βενεζουελας

Δημοσίευσηαπό Adminović » 24 Ιαν 2019, 08:53

Πέρα από την πλάκα της κόντρας μεταξύ δυτικών και Μαδούρο, η κατάσταση εκεί είναι τραγική. Μια γνωστή μου ζει εκεί τώρα και μου λέει τί ζόρι τραβάνε. Κάτι άλλοι που ήξερα από Βενεζουέλα έχουν μεταναστεύσει σε Κολομβία, Χιλή και Περού. :-/
1 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

'71
Crazy poster
Crazy poster

Re: Το Ντισι προσπαθει να ανατρεψει τον νομιμα εκλεγμενο προεδρο της Βενεζουελας

Δημοσίευσηαπό '71 » 24 Ιαν 2019, 12:06

Adminović έγραψε:Πέρα από την πλάκα της κόντρας μεταξύ δυτικών και Μαδούρο, η κατάσταση εκεί είναι τραγική. Μια γνωστή μου ζει εκεί τώρα και μου λέει τί ζόρι τραβάνε. Κάτι άλλοι που ήξερα από Βενεζουέλα έχουν μεταναστεύσει σε Κολομβία, Χιλή και Περού. :-/

Τα σκατώσανε είναι η αλήθεια.Πάντως βλέπεις ότι ακόμα και τώρα οι τσαβίστας φαίνονται κατ'ελάχιστο ίσοι με τους βολεμένους ρουφιάνους των δυτικών.
0 .

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 24 Ιαν 2019, 16:41

Adminović έγραψε:Πέρα από την πλάκα της κόντρας μεταξύ δυτικών και Μαδούρο, η κατάσταση εκεί είναι τραγική. Μια γνωστή μου ζει εκεί τώρα και μου λέει τί ζόρι τραβάνε. Κάτι άλλοι που ήξερα από Βενεζουέλα έχουν μεταναστεύσει σε Κολομβία, Χιλή και Περού. :-/

Η γνωστη σου λεει ψεμματα. Ειναι πραχτορας του κεφαλαιου και των μοναρχοφασιστων της ν. Αμερικης.
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
The Great Leader
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό The Great Leader » 24 Ιαν 2019, 16:58

'71 έγραψε:

Τα σκατώσανε είναι η αλήθεια.Πάντως βλέπεις ότι ακόμα και τώρα οι τσαβίστας φαίνονται κατ'ελάχιστο ίσοι με τους βολεμένους ρουφιάνους των δυτικών.

Είναι στο DNA των Λατίνων η κλεπτοκρατία με δικτατορικές εσάνς. Οι μαδουρικοί δεν θα αφήσουν την εξουσία αμαχητί.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 24 Ιαν 2019, 17:02

Στην Βενεζουελα φανηκαν τα ορια της σοσιαλδημοκρατιας, ακομα και αν αυτη εχει τις καλυτερες προθεσεις.

Αν δεν τους φας, σε τρωνε. Ο Μαδουρο ή θα πεσει ή θα γινει ο ιδιος δεξιος, το καθεστως του ειναι εξ ορισμου μεταβατικο, δεν μπορει να διατηρηθει.

Αποκλειω την περιπτωση να το γυρισει σε κομμουνιστικη δικτατορια. Μπορει αλλα δε θελει και θα το κανε απο καιρο αν το ηθελε.
0 .

Άβαταρ μέλους
The Great Leader
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό The Great Leader » 24 Ιαν 2019, 17:47

Λαχουρένιος έγραψε:Στην Βενεζουελα φανηκαν τα ορια της σοσιαλδημοκρατιας, ακομα και αν αυτη εχει τις καλυτερες προθεσεις.

Αν δεν τους φας, σε τρωνε. Ο Μαδουρο ή θα πεσει ή θα γινει ο ιδιος δεξιος, το καθεστως του ειναι εξ ορισμου μεταβατικο, δεν μπορει να διατηρηθει.

Αποκλειω την περιπτωση να το γυρισει σε κομμουνιστικη δικτατορια. Μπορει αλλα δε θελει και θα το κανε απο καιρο αν το ηθελε.

Ο Τσαβισμός, από τις βάσεις του, ουδέποτε ήταν κομμουνιστικός για να στραφεί σε λύσει Κούβας, έστω και λόγω συνθηκών. Μεταμοντέρνος Περονισμός ήταν, με περισσότερη αριστερή φρασεολογία και πρακτική από τον ιστορικό περονισμό, όπως εμφανίστηκε στην Αργεντινή. Οπότε, λογικό ήταν να καταλήξει ως μια προεδρική δικτατορία με τα μαδουρικά πασοκολαμόγια να είναι η βάση ισχύος του.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 24 Ιαν 2019, 21:40

Οργισμένος έγραψε:

Η γνωστη σου λεει ψεμματα. Ειναι πραχτορας του κεφαλαιου και των μοναρχοφασιστων της ν. Αμερικης.

Φανατική τσαβίστα, αλλά τον Μαδουρο δεν τον πάει μία. :fico:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Εθνικοκοινωνιστης
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Εθνικοκοινωνιστης » 25 Ιαν 2019, 03:59

Λαχουρένιος έγραψε:Στην Βενεζουελα φανηκαν τα ορια της σοσιαλδημοκρατιας, ακομα και αν αυτη εχει τις καλυτερες προθεσεις.

μολις δικαιωσες τον Κιμ και την Βορειο Κορεα :D
1 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 25 Ιαν 2019, 07:39

The Great Leader έγραψε:Ο Τσαβισμός, από τις βάσεις του, ουδέποτε ήταν κομμουνιστικός για να στραφεί σε λύσει Κούβας, έστω και λόγω συνθηκών. Μεταμοντέρνος Περονισμός ήταν, με περισσότερη αριστερή φρασεολογία και πρακτική από τον ιστορικό περονισμό, όπως εμφανίστηκε στην Αργεντινή. Οπότε, λογικό ήταν να καταλήξει ως μια προεδρική δικτατορία με τα μαδουρικά πασοκολαμόγια να είναι η βάση ισχύος του.

Συμφωνω, απλως τα εγραψα γιατι οι περισσοτεροι αριστεροι τον στηριζουν εντελως ακριτα
0 .

Επιστροφή σε “Διεθνή”