Συρία, ο πόλεμος των αδελφών μας

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Συρία, ο πόλεμος των αδελφών μας

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 03 Ιαν 2015, 20:26

O Πρόεδρος Μπασάρ Αλ Άσσαντ αψηφόντας τον κίνδυνο επισκέφτηκε την πρωτοχρονιά τα αδέλφια μας που πολεμάνε τους δαίμονες που έχει εξαπολύσει η κακιασμένη, σατανική, βδελυρή δύση για να καταστρέψουν την πανέμορφη Συρία, αδελφή μας χώρα

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

http://www.sana.sy/en/?p=23693

ΥΓ
Έχω το ίδιο σακάκι με τον Πρόεδρο .
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Re: Συρία, ο πόλεμος των αδελφών μας

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 03 Ιαν 2015, 20:35

:D
Δεν έχω παρακολουθήσει τί γίνεται στη Συρία, απ' αυτά που είχα διαβάσει πιο παλιά στο ..... είδα οτι ο πίθηκας ήταν κατά του Αλ Ασαντ, οπότε μάλλον ο Αλ Άσαντ έχει δίκιο.

Αλλά θα το λύσει σίγουρα κι αυτό ο Μπένυ, όπως λέει εδώ (στο 6:20), δεν μπορεί να φύγει, γιατί πρέπει να λύσει το θέμα της Συρίας, της Ουκρανίας, της βορείου Αφρικής, κλπ:

0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 03 Ιαν 2015, 21:04

Αυτό γίνεται:

Εικόνα
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 04 Ιαν 2015, 11:21

¨Ετσι εξηγούνται πολλά...
0 .

Άβαταρ μέλους
Fidite Nemini
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Fidite Nemini » 07 Ιαν 2015, 02:42

Diadochos έγραψε:O Πρόεδρος Μπασάρ Αλ Άσσαντ αψηφόντας τον κίνδυνο επισκέφτηκε την πρωτοχρονιά τα αδέλφια μας που πολεμάνε τους δαίμονες που έχει εξαπολύσει η κακιασμένη, σατανική, βδελυρή δύση για να καταστρέψουν την πανέμορφη Συρία, αδελφή μας χώρα

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

http://www.sana.sy/en/?p=23693

ΥΓ
Έχω το ίδιο σακάκι με τον Πρόεδρο .

:s_cool

Θα το παρατήσω το ..., εδώ μόνο. Αν και έχει αρκετά νουδουλικά κρυφά και φανερά (πως λέμε κρυφόπουστας και κραγμένη :D ) και μου αρέζει να τα βλέπω να τρελλαίνονται λίγο πριν την καρατόμηση.
0 .
Ως και parapxoroum slayer

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 07 Ιαν 2015, 19:04

Παίδες, αν μαζευτεί ένας κρίσιμος αριθμός χρηστών που γράφουμε εδώ και δεν γράφουμε στο ....., αναγκαστικά θα έρθουν εδώ.
Κι εγώ πιστεύω οτι μας έχουν βρεί ήδη, αλλά προφανώς δεν μπαίνουν, και κάθονται και κοιτάνε... :D :D :D
0 .

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 08 Ιαν 2015, 12:26

parapxorum slayer έγραψε:Θα το παρατήσω το ..., εδώ μόνο.

Ναι σε πιστέψαμε τώρα
Στο θέμα, είμαι ελάχιστα ως καθόλου ενημερωμένος για το συριακό. ΟΚ, οι αντάρτες είναι υπερφανατισμένα σαλάφια, οι Σύριοι είναι αδέρφια μας, αλλά και ο ίδιος ο Άσσαντ (και ο πατέρας του όταν ήταν στα πράγματα) από ό,τι έχω καταλάβει και στο παρελθόν και τώρα συμπεριφέρεται σαν δικτάτορας. Τώρα θα πείτε βέβαια ότι έχω υποστεί πλύση εγκεφάλου από τη δυτική προπαγάνδα, αλλά για αυτό εκφράζομαι, αν κάτι έχω χάσει στο παρασκήνιο διαφωτίστε με :D :D
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 08 Ιαν 2015, 13:14

Κοίτα, ο Άσσαντ σίγουρα ήταν δικτάτορας. Αλλά αυτή την στιγμή η δύση υποστηρίζει τους ακραίους φανατικούς ισλαμιστές, που είναι δικτάτορες και φασιστοειδή στο τετράγωνο.
Το θέμα είναι βέβαια ότι πίσω από τον Άσσαντ είναι οι Ρώσοι, αλλιώς σιγά μην θέλαν να τον ανατρέψουν. :D
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 08 Ιαν 2015, 13:25

Αν δεν κάνω λάθος, στη Συρία υπήρχαν και ορθόδοξοι χριστιανοί, τους οποίους σεβάστηκε ο Ασαντ, αλλά οχι και οι "ελευθερωτές επαναστάτες".
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 08 Ιαν 2015, 13:29

Ακριβώς. Ο Άσσαντ είναι αλεβίτης, δηλαδή μία αίρεση του ισλάμ στην οποία δέχονται και άγιους της χριστιανικής θρησκείας. Οι ορθόδοξοι της Συρίας έχουν δεχτεί πολλές επιθέσεις από τα σαλάφια, όπως και οι λιγοστοί ορθόδοξοι στο Ιράκ (που κι αυτοί είναι κυρίως συριακής καταγωγής).
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Επιστροφή σε “Διεθνή”