Η ιδεολογικη κυριαρχια της αριστερας στην Ρωσια - Αχ Πουτιν μου

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Η ιδεολογικη κυριαρχια της αριστερας στην Ρωσια - Αχ Πουτιν μου

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 12 Ιαν 2018, 14:31

Ρωσία: Αναγκαστικά στον ψυχίατρο ιστορικός που ερευνούσε τα εγκλήματα του Στάλιν

Ένας Ρώσος ιστορικός, οι αποκαλύψεις του οποίου για τα εγκλήματα που διέπραξε ο Ιωσήφ Στάλιν εξόργισαν κρατικούς αξιωματούχους, θα υποβληθεί εντός της εβδομάδας σε υποχρεωτικές ψυχιατρικές εξετάσεις, ενώ εκφράζονται φόβοι ότι μπορεί να κηρυχθεί εσφαλμένα φρενοβλαβής, όπως δήλωσε σήμερα ο δικηγόρος του.

Ο Γιούρι Ντμιτρίεφ, 61 ετών, δικάζεται στη βορειοδυτική Ρωσία με τις κατηγορίες ότι ενέπλεξε την υιοθετημένη κόρη του, σε ηλικία 11 ετών, σε παιδική πορνογραφία, ότι κατείχε παρανόμως «τα βασικά μέρη» ενός όπλου και για έκλυση των ηθών σε βάρος ανηλίκου.

Ορισμένοι από τους κυριότερους εκπροσώπους των γραμμάτων στη Ρωσία υποστηρίζουν ότι ο Ντμιτρίεφ διώκεται επειδή είχε επικεντρωθεί στα εγκλήματα του Στάλιν, γεγονός που έρχεται σε αντιπαράθεση με το αφήγημα του Κρεμλίνου ότι η χώρα δεν θα πρέπει να ντρέπεται για το παρελθόν της. Μεταξύ άλλων, είχε εντοπίσει έναν ομαδικό τάφο που περιείχε 9.000 πτώματα από την εποχή της Μεγάλης Εκκαθάρισης στην ΕΣΣΔ, τη δεκαετία του 1930.

Πέρσι, ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν διαβεβαίωνε ότι η «υπέρμετρη δαιμονοποίηση του Στάλιν» χρησιμοποιείται για να υπονομεύσει τη χώρα.

Εάν κριθεί ένοχος για τα αδικήματα που φέρεται να διέπραξε, ο Ντμιτρίεφ κινδυνεύει να καταδικαστεί σε κάθειρξη 15 ετών.

[..]

Ο Ανουφρίεφ εξέφρασε έντονη ανησυχία για την τύχη του πελάτη του. «Ίσως, αν δεν μπορούν να τον καταδικάσουν (για παιδική πορνογραφία), θα πρέπει να τον κηρύξουν φρενοβλαβή. Είναι μια καθαρά σοβιετική πρακτική. Κατηγορείς κάποιον και μετά κλείνεις την υπόθεση κλειδώνοντάς τον στο ψυχιατρείο», είπε χαρακτηριστικά.

http://www.kathimerini.gr/942482/articl ... toy-stalin

:enamorado: :enamorado:

Περιμενω να ακουσω τα γοερα κλαματα των εθνοικιστων
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Re: Η ιδεολογικη κυριαρχια της αριστερας στην Ρωσια - Αχ Πουτιν μου

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 12 Ιαν 2018, 15:01

Εγκαινιάζει μνημιώδη τζαμιά στην Ρωσία.

Στέλνει ιστορικούς που ερευνούν τα εγκλήματα Στάλιν στα ψυχιατρείας και στις φυλακές.

Εγκωμιάζει τον Κιμ Τζονγκ Ούν.

Βρε που πάμε... :D

Έναν καλό δυτικοκουνημένο νεοφίλ ηγέτη θέλει η Ρωσία για να στρώσει.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 12 Ιαν 2018, 16:22

Ιδου τα αποτελεσματα της ιδεολογικης κυριαρχιας της Αριστερας σε αυτη τη χωρα εδω και 1 αιωνα :(
0 .

Άβαταρ μέλους
Golden Age
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Golden Age » 13 Μαρ 2018, 23:51

Τα σφυροδρέπανα στην Ρωσία και την ρωσική κοινωνία είναι σύμβολα της ρωσικής/σοβιετικής ισχύος. Σύμβολα ενός ιδιότυπου "εθνικισμού" εκεί.

Εκτός κι αν κάποιος πιστεύει ότι αυτήν η κοινωνία ασπάζεται τις μαρξιστικές θεωρίες :D

1 .

Επιστροφή σε “Διεθνή”