Διωχνει κοκα κολα, και μακ Ντοναλτς η Ρωσια απο το εδαφος της.
Ζημιες δις των δυο εταιρειων.
Αυτα προς το παρον και εαν συνεχισουν τον γελοιο καραγκιοζ μπερντε τους, θα φανε και σοβαροτερες σφαλιαρες.
http://www.newsbomb.gr/kosmos/news/stor ... a-oi-rosoi
Μετρα εναντιον των ΗΠΑ απο Ρωσια.
-
fasistario
- Mr Lamogio

Re: Μετρα εναντιον των ΗΠΑ απο Ρωσια.
Στον ενδιάμεσο, ο βασικός μισθός έπεσε στα 500 δολάρια τον μήνα.
Ρε πστη μου,γιατί ψάχνετε σώνει και καλά να βρείτε τσομπάνη;
Είτε αυτός λέγεται ΕΣΣΔ,είτε Ρωσία και Πούτιν, ή από την άλλη πλευρά ΗΠΑ και Γερμανία;
Είτε αυτός λέγεται ΕΣΣΔ,είτε Ρωσία και Πούτιν, ή από την άλλη πλευρά ΗΠΑ και Γερμανία;
0 .
Formerly known as lamogio88
"Let us have a dagger between our teeth, a bomb in our hands and an infinite scorn in our hearts."
"Let us have a dagger between our teeth, a bomb in our hands and an infinite scorn in our hearts."
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

fasistario έγραψε:Στον ενδιάμεσο, ο βασικός μισθός έπεσε στα 500 δολάρια τον μήνα.
Πεστα γμτκρτμου!!
0 .
-
Perseus
- Basic poster

500 ευρω παιρνω εγω τον μηνα δουλεια 05:00-13:30-14:00 και οταν λεμε δουλεια εννουμε δουλεια.
0 .
-
Χαοτικός
Perseus έγραψε:500 ευρω παιρνω εγω τον μηνα δουλεια 05:00-13:30-14:00 και οταν λεμε δουλεια εννουμε δουλεια.
Πεστα γμτκρτμου!!

0 .
-
Green Dragon
- Crazy poster

fasistario έγραψε:Στον ενδιάμεσο, ο βασικός μισθός έπεσε στα 500 δολάρια τον μήνα.
Ανθρώπινη φύση. Όσοι δεν έχουν αρχηγικά χαρακτηριστικά ψάχνουν για αρχηγό.
0 .
Οι πληρωμένοι μπαίνουν στην ignore list γιατί δεν έχει νόημα να διαβάζω τις απόψεις τους αφού στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για απόψεις αλλά οδηγίες. Το αυτό και για τον διάλογο με τέτοιους λογαριασμούς.