Φωτιά και μπούρμπερη
.gif)

.gif)




ВладимирВладимирович έγραψε:Και γιατι χαιρεσαι, αν γινει το Ιραν όπως η Συρια τοτε η Ευρωπη θα πνιγει κυριολεκτικα από τους προσφυγες.


ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ έγραψε:Πάτε καλά ρε ; Δεν μάθατε τίποτα από τον χαμό που έγινε πριν 3-4 χρόνια;
Δημοκρατία / επανάστα σε αυτές τις χώρες και εκδίωξη των καθεστώτων ισοδυναμεί με καταστροφή σε όλη την περιοχή, γέννηση τζιχαντισμού, ακόμη περισσότερες ορδές λαθρεποίκων μουσλίμ στα νησιά μας και πάει λέγοντας.


Freisinniger έγραψε:Πνιγμένη είναι, η Γερμανία είναι γεμάτη, το ίδιο Σουηδία και κάποιες άλλες χώρες, ούτως ή άλλωστε με τους περισσότερους που έχω μιλήσει, οι Πέρσες δεν γουστάρουν το θεοκρατικό καθεστώς, οι νέοι πίνουν τίγκα αλκοόλ για να πάνε κόντρα ή ακόμη αρκετοί κάνουν πρέζα (ηρωίνη), φουλ κρυφά πάρτυ και άλλα, πολλά οι κοπέλες δεν γουστάρουν καθόλου να φοράνε μαντήλια στα κεφάλια, όλες όσες έχω γνωρίσει εδώ το έχουν πετάξει και το θεωρούν σκουπίδια. Ως πότε θα καταπιέζει το θεοκρατικό καθεστώς τον ίδιο του το Λαό; Μια γυναίκα που γνώρισα, από την Περσούπολη μου είπε το καθεστώς κυνηγάει τους Χριστιανούς εκτός από τους Αρμένιους.






Freisinniger έγραψε:Τότε να αλλάξει το δικτατορικό καθεστώς, όπως και το σύνταγμά τους, που έχουν την Σαρία.

