Ευρωστρατός.

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Ευρωστρατός.

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 30 Μάιος 2017, 20:48

Σε διάφορα ξένα φόρουμ ,διάφορα άρθρα μιλούν πλέον ανοιχτά για τις σκέψεις- σχέδια Μέρκελ Μακρόν.
Θέλουν άμεσα να δημιουργήσουν ευρωστρατό.
Εκείνο όμως που παρατήρησα με περηφάνια είναι ότι όταν αρχίζουν να μιλάνε για τις χώρες της Ε.Ε και τους στρατούς των χωρών οι στρατιωτικοί αναλυτές , μιλάνε με τα καλλίτερα λόγια για τους Έλληνες πιλότους και το πολεμικό μας ναυτικό.
Μάλιστα μας έχουν στην πεντάδα των πιο ισχυρών στρατευμάτων της Ε.Ε.
Για την βαθμολογία έπαιξαν ρόλο πολλοί παράγοντες όπως εκπαίδευση , ποιότητα εξοπλισμού κ.λ.π.

1.Γαλλία
2.Γερμανία.
3.Πολωνία.
4.Ελλάδα.
5.Ισπανία
6.Ιταλία.

Πάνω από Ισπανία και Ιταλία λόγω πιλότων (από τους καλύτερους στο Νατο αναφέρουν) και εμπειρία εκπαίδευση πολεμικού ναυτικού.

Ευχάριστη έκπληξη.
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Re: Ευρωστρατός.

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 30 Μάιος 2017, 21:32

o Ευρωστρατός είναι υπό σκέψη από το 1998 και δεν πρόκειται να σχηματιστεί ποτέ, όπως και η φεντεραλιστική ευρώπη.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 30 Μάιος 2017, 21:54

Freisinniger έγραψε:o Ευρωστρατός είναι υπό σκέψη από το 1998 και δεν πρόκειται να σχηματιστεί ποτέ, όπως και η φεντεραλιστική ευρώπη.

Μπορεί να μην γίνει ποτέ.

Απλά το βρίσκω συνέχεια μπροστά μου.

Εγώ πάντως καμάρωσα που σε στρατιωτικά φόρουμ της Αμερικής της Ευρώπης συζητούν για τους Έλληνες πιλότους και το πολεμικό μας ναυτικό.

Ξέρεις τί είναι να βλέπεις διάφορες συζητήσεις να λένε ότι τώρα που αποχώρησε η Αγγλία που θα μπορούσε να στηριχτεί ο ευρωστρατός και από σπόντα επί τη ευκαιρία να μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για τους Έλληνες πιλότους και για λίγο να ξεφεύγει η συζήτηση απο το θέμα της;

Αυτό να το βλέπεις από διάφορους.

Μάλιστα κάποιοι Αμερικανοί αναλυτές υπογραμμίζουν ότι δεν υπάρχει περίπτωση η Αμερική να αφήσει την Ελλάδα να συμμετέχει στον Ευρωστρατό.

Εντάξει καμάρωνα διαβάζοντας τα.
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 30 Μάιος 2017, 22:03

Δεν μπορεί να βοηθήσει η Ελλάδα ολόκληρη την ΕΕ, πρώτον βρίσκεται σε κρίση και λόγω των υπέρογκων στρατιωτικών δαπανών βάσει πληθυσμού, δεν μπορεί να αντέξει την υποστήριξη.
0 .

Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 30 Μάιος 2017, 22:21

Freisinniger έγραψε:Δεν μπορεί να βοηθήσει η Ελλάδα ολόκληρη την ΕΕ, πρώτον βρίσκεται σε κρίση και λόγω των υπέρογκων στρατιωτικών δαπανών βάσει πληθυσμού, δεν μπορεί να αντέξει την υποστήριξη.

Προς θεού δεν είπα κάτι τέτοιο.
Αυτοί μιλάνε ότι θα δημιουργήσουν ένα κέντρο ελέγχου για αρχή και οι στρατοί των χωρών της Ε.Ε θα κάνουν κοινές ασκήσεις.
Θα βγούνε κάποια κονδύλια για τον εκσυχρονισμό των στρατών αυτών κ.λ.π.

Αλλά στις διάφορες συζητήσεις προσπαθούσαν να αθροίσουν τις δυνάμεις τις Ευρώπης.
Έτσι σε διάφορες συζητήσεις βρίσκεις αξιολογήσεις των στρατών της Ε.Ε.

Όποτε έφτανε η συζήτηση για την Ελλάδα μιλούσανε με τα καλύτερα λόγια για τους πιλότους μας και το πολεμικό μας ναυτικό.
Οι ειδήμονες αναφερόντουσαν και σε ασκήσεις του νατο που ερχόντουσαν πρώτοι οι Έλληνες πιλότοι.

Σε ένα φόρουμ είχε μπεί και ένας τούρκος και είπε γιατί δεν συμπεριλαμβάνεται και η Τουρκία στους στρατούς αυτούς.
Του είπανε η Τουρκία δεν είναι Ευρώπη είναι Ασία και τον κάνανε πύραυλο. :D

Οι πιο ειδικοί έλεγαν ότι δεν υπάρχει περίπτωση η Αμερική να αφήσει την Ελλάδα να συμμετέχει στον Ευρωστρατό.

Αυτά έβγαλα σαν συμπέρασμα με όσα διάβασα.

Εκτός όλων των πολιτικών άρθρων που αναφέρονται για το θέμα.
Τι είπε ο Τραμπ ,η Μέρκελ , τι είπε ο Μακρόν τί είπε ο Γερμανός υπουργός άμυνας κ.λ.π
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 31 Μάιος 2017, 00:02

H Ελλάδα θα ήταν σε πολύ καλύτερη μοίρα αν είχε ποιοτικά όπλα, αλλά όπως είπα αυτό αποτελεί σπατάλη για το κράτος, δυστυχώς ζούμε στο 2017 και οι πόλεμοι γίνονται με καλά, όπλα, όσο καλά εκπαιδευμένος να είναι κάποιος, χωρίς το όπλο δεν έχει καμία σημασία.
0 .

Επιστροφή σε “Διεθνή”