When comparing yourself to world leaders or historical figures, there are perhaps less controversial choices than Adolf Hitler.
Philippines President Rodrigo Duterte on Friday likened himself to the Nazi leader, saying he wants to kill millions of drug addicts, just as Hitler killed Jews during the Holocaust.
"Hitler massacred 3 million Jews. Now there is 3 million, what is it, 3 million drug addicts (in the Philippines), there are," he said in a speech in his hometown of Davao City.
Philippines' War on Drugs
"I'd be happy to slaughter them. At least if Germany had Hitler, the Philippines would have (me). You know my victims, I would like (them) to be all criminals, to finish the problem of my country and save the next generation from perdition."
History counts the cost of Hitler's purges against "undesirables" at 11 million, 6 million of whom were Jews.
World Jewish Congress President Ronald Lauder, in Israel to attend the funeral of former Prime Minister Shimon Peres, condemned the remarks.
"These statements are revolting, and President Duterte must retract them and apologize," Lauder said. "We just marked the 75th anniversary of Babi Yar, the massacre of more than 33,000 Jews in Ukraine by Nazi Germany. ... Now, the elected leader of the Philippines openly calls for the mass murder of people who are addicted to drugs.
"Drug abuse is a serious issue. But what President Duterte said is not only profoundly inhumane, but it demonstrates an appalling disrespect for human life."
The controversial leader campaigned on a hard line against crime, particularly drug offenses, and has in the past uttered statements which have caused many in the international community to recoil.
http://edition.cnn.com/2016/09/30/asia/ ... omparison/
Είμαι ο νέος Χίτλερ, θα εξοντώσω 3 εκατ
-
Freisinniger
- Maître des anions

Είμαι ο νέος Χίτλερ, θα εξοντώσω 3 εκατ
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.

-
Adminović
- Sloboda Narodu

Re: Είμαι ο νέος Χίτλερ, θα εξοντώσω 3 εκατ
Απλά τρελός είναι. Κάτι σαν τον Τραμπ.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
Freisinniger
- Maître des anions

αυτός κάνει πράξη ότι λέει
αυτά που είπε είναι εντελώς τρελά, μόνο ο Πολ Ποτ είχε τέτοιες ιδέες στην περιοχή και τις είχε πραγματοποιήσει.
αυτά που είπε είναι εντελώς τρελά, μόνο ο Πολ Ποτ είχε τέτοιες ιδέες στην περιοχή και τις είχε πραγματοποιήσει.
0 .

-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Μακαρι να ειχαν και οι σοβιετικοι τετοια μυαλα αλλα που 

0 .
-
Freisinniger
- Maître des anions

Τι? 

0 .

-
Freisinniger
- Maître des anions

http://www.capital.gr/story/3158750
Τελικά οι ΗΠΑ θα χάσουν και τις Φιλιππίνες από σύμμαχο, απ ότι φαίνεται.
http://www.protothema.gr/world/article/ ... ilippines/
Τελικά οι ΗΠΑ θα χάσουν και τις Φιλιππίνες από σύμμαχο, απ ότι φαίνεται.
Θα επανεξετάσουν οι Φιλιππίνες τη συμφωνία αμυντικής συνεργασίας με τις ΗΠΑ
Θα επανεξετάσουν οι Φιλιππίνες τη συμφωνία αμυντικής συνεργασίας με τις ΗΠΑ
Ο πρόεδρος των Φιλιππίνων, Ροντρίγκο Ντουτέρτε, δήλωσε σήμερα ότι θα διατάξει την επανεξέταση της ενισχυμένης αμυντικής συμφωνίας με τις ΗΠΑ (Enhanced Defense Cooperation Agreement -EDCA), την οποία η Μανίλα υπέγραψε με την Ουάσιγκτον, το 2014.
http://www.protothema.gr/world/article/ ... ilippines/
Πρόκειται για μια από τις 3.000 εκτελέσεις που έχουν γίνει από τον περασμένο Ιούνιο οπότε και ο πρόεδρος της χώρας Ροντρίγκο Ντουτέρτε έδωσε το «licence to kill» σε πολίτες και αστυνομικούς κηρύσσοντας πόλεμο στους εμπόρους ναρκωτικών
Τη σοκαριστική στιγμή της εκτέλεσης ενός διακινητή ναρκωτικών στη μέση του δρόμου από αυτόκλητους εκδικητές κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στις Φιλιππίνες.
Πρόκειται για μια από τις 3.000 εκτελέσεις που έχουν γίνει από τον περασμένο Ιούνιο οπότε και ο πρόεδρος της χώρας Ροντρίγκο Ντουτέρτε έδωσε το «licence to kill» σε πολίτες και αστυνομικούς κηρύσσοντας πόλεμο στους εμπόρους ναρκωτικών.
Όπως είχε δηλώσει ο Ντουτέρτε, «θα ήμουν χαρούμενος αν μπορούσα να σφάξω τρια εκατομμύρια χρήστες και διακινητές ναρκωτικών».
Στο πλαίσιο αυτό η αστυνομία κάνει τα στραβά μάτια σε τέτοιου είδους περιστατικά ενεργώντας, κατά πληροφορίες, υπό τη σχετική εντολή του ίδιου του προέδρου των Φιλιππίνων.
Στο βίντεο φαίνονται δύο άτομα να έχουν ακινητοποιήσει έναν άνδρα με τον έναν εξ αυτών να του κρατά τα χέρια πίσω από την πλάτη ενώ ο άλλος τον εκτελεί με μια σφαίρα στο πίσω μέρος του κεφαλιού.
Στη συνέχεια οι εκτελεστές αποχωρούν προς άγνωστη κατεύθυνση χωρίς να υπάρχουν πληροφορίες για τον εντοπισμό τους.
0 .

-
Green Dragon
- Crazy poster

Εγώ συμφωνώ με την σκληρή αντιμετώπιση αλλά μέσω του κράτους. Το μετατρέπεις τους πολίτες σε Τιμωρούς (ο αντιήρωας της Marvel) είναι σκέτη τρέλα.
Άσχημα τα πράγματα για τις Φιλιππίνες.
Άσχημα τα πράγματα για τις Φιλιππίνες.
0 .
Οι πληρωμένοι μπαίνουν στην ignore list γιατί δεν έχει νόημα να διαβάζω τις απόψεις τους αφού στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για απόψεις αλλά οδηγίες. Το αυτό και για τον διάλογο με τέτοιους λογαριασμούς.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Χτιζει ισως παρακρατικο στρατο με αφορμη το εγκλημα.
0 .
-
Διάδοχος
- Danchō

Λαχουρένιος έγραψε:Χτιζει ισως παρακρατικο στρατο με αφορμη το εγκλημα.
Να τον κάνει τι; Να πάρει την εξουσία με ρεσάλτο; Την έχει, και βαράει 90% δημοτικότητα, μεγαλύτερη και απο τον σ. Ούν.
Τα ναρκωτικά είναι μάστιγα στις Φιλιππίνες, το δίλλημα εγγραφή σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης ή νέκρα είναι ρεαλιστικό.
Και εγώ τα ίδια θα έκανα, ας πούμε για τον φιλελευθερισμό ή τον πολιτιστικό μαρξισμό, στην Ελλάδα.
Ο Ντουτέρτε είναι μια απο τις μεγαλύτερες πολιτικές μορφές του 21ου αιώνα. Πρόκειται για τύπο που πετάει τις ΗΠΑ έξω απο την σινική θάλασσα.
Όσο για τον Δόναλδ Τράμβ, μακάρι να εκλεγεί γιατί η βρώμα θα μας ξεκάνει όλους.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
-
Freisinniger
- Maître des anions

Μόνο που οι Κινέζοι του έκλεψαν κάτι νησιά αλλά δεν γμ μωρέ, η ιδεολογία να είναι καλά. Παρεμπιπτόντως οι Φιλιππινέζοι εκπαιδεύονται ακόμη σαν τις ΗΠΑ.
0 .