ΤΡΕΛΑ Απείλησε η Σουηδία με πόλεμο την Ρωσία;!

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster
Δημοσιεύσεις: 18109

ΤΡΕΛΑ Απείλησε η Σουηδία με πόλεμο την Ρωσία;!

Δημοσίευσηαπό pluton » 27 Φεβ 2016, 20:31

ΤΡΕΜΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ..................





Ούτε λίγο ούτε πολύ, η Σουηδία φέρεται να απείλησε με πόλεμο τη Ρωσία.

Η περιοχή της βαλτικής τον τελευταίο καιρό βλέπουμε πως είναι πεδίο έντονων αντιπαραθέσεων.

Συγκεκριμένα το πρακτορείο ειδήσεων BNS της Σουηδίας αναφέρει πως ο αρχηγός του γενικού επιτελείου της χώρας , Micael Byden , απείλησε τη Ρωσία με πολεμική σύγκρουση στη Βαλτική, με την βοήθεια του ΝΑΤΟ πάντα, λόγω των «ρωσικών προκλήσεων» στη περιοχή.

Ο αρχηγός του γενικού επιτελείου Σουηδίας λέει πως τα πολεμικά αεροπλάνα της Ρωσίας παραβιάζουν συνεχώς τον εναέριο χώρο της Σουηδίας και γενικά των Βαλτικών χωρών.

Η Σουηδία μια χώρα με βαθιά «κουλτούρα» μέσα της , με τις πλάτες, πάντα του ΝΑΤΟ απειλεί την Ρωσία του Πούτιν, ο οποίος μπορεί σύμφωνα με παλαιότερα δημοσιεύματα να μπει ότι ώρα θέλει στην Ευρώπη.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Σουηδία είναι μια απ τις πιο αντιρωσικές χώρες της Ευρώπης.


http://www.prisonplanet.gr/διεθνη/110024-η-σουηδία-με-τις-πλάτες-του-νατο-εξαπολύει-απειλές-στη-ρωσία


Ο Micael Byden

Εικόνα



http://www.crashonline.gr/%CF%84%CF%81% ... %8C%CE%BB/



.......... Αυτά από την Σουηδία, όπου η ομοφυλοφιλία είναι το πιο ευνοημένο καθεστώς στον κόσμο και όπου η αθρόα τελευταία έλευση των λαθρομεταναστών προσγείωσε… «ανώμαλα» την πιο εκπορνευμένη ευρωπαϊκή κοινωνία...............




https://hellasforce.com/2016/02/27/%CE% ... %85%CE%B7/
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster
Δημοσιεύσεις: 18109

Re: ΤΡΕΛΑ Απείλησε η Σουηδία με πόλεμο την Ρωσία;!

Δημοσίευσηαπό pluton » 27 Φεβ 2016, 20:59

Εικόνα



Το ζήτημα είναι να μη αρχίσει να κάνει βομβαρδισμούς η Σουηδία στην Μόσχα.


Θα αρχίσουν να ηχούν οι σειρήνες, οι Ρώσοι τρέμοντας θα τρέχουν στα καταφύγια, και οι Σουηδοί στρατιώτες θα προελαύνουν καταδιώκοντας τους Ρώσους στην Ασία (οι Σουηδέζες θα πλέκουν κάλτσες και την φανέλα του στρατιώτη).


Εικόνα


ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ (και όταν γυρίσετε με το κεφάλι του Πούτιν στην πατρίδα, να κάνετε μια σάουνα.... κυρίως οι σουηδέζες).


Εικόνα
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu
Δημοσιεύσεις: 15461
Τοποθεσία: F.R. Liberland

Re: ΤΡΕΛΑ Απείλησε η Σουηδία με πόλεμο την Ρωσία;!

Δημοσίευσηαπό Adminović » 27 Φεβ 2016, 21:31

Η Σουηδία θέλει να μπει στο ΝΑΤΟ και πιθανόν θα κάνει το ίδιο και η Φινλανδία. Αυτό βέβαια θα είναι και μοιραίο λάθος για τις ίδιες (ιδίως αν εγκαταστήσουν και τίποτα πυραυλικά συστήματα) , αφού είναι κοντινός και εύκολος στόχος για τους Ρώσους.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster
Δημοσιεύσεις: 18109

Re: ΤΡΕΛΑ Απείλησε η Σουηδία με πόλεμο την Ρωσία;!

Δημοσίευσηαπό pluton » 28 Φεβ 2016, 16:38

ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ δεν ετοιμάζεται πόλεμος.



Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Έξαλλος και λάβρος κατά της Ρωσίας εμφανίστηκε ο διοικητής των νατοϊκών δυνάμεων της Ευρώπης, Αμερικανός στρατηγός Fhilip Breedlove, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ απείλησε με απ’ ευθείας επίθεση κατά της Ρωσίας!

Συγκεκριμένα μιλώντας σε Κοινοβουλευτική Επιτροπή της αμερικανικής βουλής, ο Στρατηγός Breedlove τόνισε ότι το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο να πολεμήσει κατά της Ρωσίας και ότι αν χρειαστεί δεν θα διστάσει να προχωρήσει σε πολεμική αναμέτρηση με ότι και αν αυτό συνεπάγεται. Δηλαδή δεν θα διστάσει να εισέρθει στο… «τρελοκομείο» παρασύροντας όλη την ανθρωπότητα στο χάος.

Ο Αμερικανός στρατηγός χαρακτήρισε την Ρωσία σαν τον κύριο εχθρό του ΝΑΤΟ και για τον λόγο αυτό και επειδή η Ρωσία όπως ισχυρίστηκε, αποτελεί σήμερα την μεγαλύτερη απειλή για την Ευρώπη, (ποια Ευρώπη ???), οι Ηνωμένες Πολιτείες σε συνεργασία με τους συμμάχους της στο ΝΑΤΟ έχει κάνει όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες για μια πολεμική σύγκρουση με τους Ρώσους.

Ο Fhilip Breedlove αποκάλυψε ότι η στρατηγική του ΝΑΤΟ από τον περασμένο Ιαγουάριο έχει αλλάξει και ότι έχει θέσει σε πρώτη προτεραιότητα την αντιμετώπιση της ρωσικής απειλής που εκδηλώνεται με πολύ έντονο τρόπο στην Συρία, αλλά και στην…Αφρική!

Για όλους αυτούς τους λόγους το ΝΑΤΟ αν χρειαστεί, θα πολεμήσει με όλα τα μέσα που διαθέτει κατά της Ρωσίας.

Και μόνο από την… φάτσα του, καταλαβαίνει κανείς με ποιον έχει να κάνει!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος


http://nikosxeiladakis.gr/%CE%B1%CE%BD- ... %83%CE%B9/

0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions
Δημοσιεύσεις: 10961
Τοποθεσία: Αμέρικα

Re: ΤΡΕΛΑ Απείλησε η Σουηδία με πόλεμο την Ρωσία;!

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 28 Φεβ 2016, 16:44

προφανως δεν θα γίνει θα βγει ο Τραμπ και θα σταματήσουν όλες αυτές οι βλακείες που ξεκίνησε η κυβέρνηση του Ομπάμια και των ανύπαρκτων Ευρωχεσμένων πολιτικών.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster
Δημοσιεύσεις: 11127
Τοποθεσία: Thessaloniki

Re: ΤΡΕΛΑ Απείλησε η Σουηδία με πόλεμο την Ρωσία;!

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 28 Φεβ 2016, 20:23

Ο Τράμπας είναι ένας ΒΛΑΚΑΣ και μισός.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.


Επιστροφή σε “Διεθνή”