Εντασεις

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
exomotis
Chiprleader
Chiprleader
Δημοσιεύσεις: 6500

Εντασεις

Δημοσίευσηαπό exomotis » 18 Φεβ 2016, 23:15

Ολος ο κοσμος , σχεδον παντου , νομιζει σημερα οτι υπαρχει φοβερη αλυτη ενταση , αυξανομενη στον διεθνη πολιτικο οικονομικο και στρατιωτικο σαν συνεπεια στιβο.
Πολλοι , και δικαιως , προεξοφλουν ενα παγκοσμιο αρμαγεδωνα που θα εχει αποτελεσμα και την εξαφανιση της μαιμους με τα οπλα απο τον πλανητη.
Οι εντασεις παντα στον καπιταλιστικο κοσμο ηταν πολλες φορες σχεδιασμενες ετσι που να πετυχαινουν το οπτιμουν των στοχων.
Ποιοι ηταν ομως αυτοι οι στοχοι?
Πρωτος ηταν ο εκφοβισμος των μαζων που προσπαθουσαν να αντιδρασουν στην αρπαγη απο αυτον ολων των πορων και φυσικα της ολο και περισσοτερης εκμεταλευσης τους .
Ξεκινοντας απο εκει πολλες φορες εφτανε σε ενα σημειο μη επιστροφης για τον απλο λογο οτι δεν μπορουσε να διαχιρεισθει μια κριση οικονομικη, που ξεσπαγε σε πολιτικη με ακραια φαινομενα αντιδρασεων.
Η λυση λοιπον παντα ενος γενικευμενου πολεμου του ελυνε ανετα το προβλημα για ενα μεγαλο μερος του χρονου.
Κεφαλαια καιγοντουσαν και καινουργια φιαχνοντουσαν κανοντας την μηχανη του να εργαζεται στο φουλ , και να επιφερει προοδο , πανω ομως στο αιμα των νεκρων που κατα εκατονδαδες εκατ.ειχαν εξοντωθει.
Καλα δουλευε λοιπον η μηχανη και δεν ειχαν ποτε κανενα φοβο να το πηγανουν στα ακρα οι ελιτ παντα.
Ελα ομως που εσπασε ο διαολος το ποδι του και εφευρεθηκε η πυρηνικη βομβα.
Ελα που βεβαια και η ΕΣΣΔ την ειχε , αλλα τοτε δεν υπηρχε η σημερινη ενταση γιατι απλα δεν επαιρνε κανενα, αλλα ελα που τωρα δεν υπαρχει , και ο καπιταλισμος αρχισε παλι να φιαχνεται σαν τον ηρωινομανη που του λειπει η δοση του.
Εχει προβλημα , μεγαλο προβλημα , και δεν του φτανουν οι τοπικες συγκρουσεις για να ξεχαρμανιασει, τουτεστιν να καψει κεφαλαια ζωτικα για να ξαναρχισει το παιχνιδι.
Σκεφτεται με νοσταλγια τις σφαγες και το αιμα και αναστεναζει για τις παλιες καλες ημερες.
Γιατι? Γιατι υπαρχει αυτος ο διαλος που και να νικησει , που δεν μπορει να νικησει τον εαυτο του εφοσον ολοι καπιταλιστες ειναι σημερα, παλι δεν θα παραμεινει ζωντανος να παιξει το παιχνιδι του υπερκερδους.
Τομπολα, μπρος γκρεμος και πισω ρεμα λοιπον.
Δυσκολα τα πραγματα , δεν λεω , υπαρχουν εστιες εντασης που υποδαυλιζει , αλλα θα την κανει την μεγαλομαλακια?
Κορεα, Σινικη θαλασσα, Μεση Ανατολη, Ουκρανια , Βαλτικες, Αφρικη , .......τα πραγματα δειχνουν για πρωτη φορα οτι οσο πανε και ξεφευγουν.
Μεχρι τωρα, ημουν σιγουρος 100% οτι τιποτα δεν γινεται τυχαια , και οτι υπαρχει συνεργασια μεταξυ πολυεθνικων που εκφραζουν οι δυο υπερδυναμεις στον πυρηνικο τομεα.
Δειχνει ομως, οτι εχει δημιουργηθει τοση ενταση με ηλιθιοτητες , απο οτι βλεπω, των ΗΠΑ , που και να θελουν σημερα δεν μπορουν ευκολα να τις μαζεψουν.
Παιζοντας οι ΗΠΑ ενα ανοιχτο ολοπλευρα στρατιωτικοοικονομικο παιχνιδι , στην αρχη εδιξε να πετυχαινουν τον ΑΝΣΚ τους.
Μετα ομως , και με τελευταια τα γεγονοτα στην Λιβυη , ο βασικος αντιπαλος τους αρχισε να ανεβαζει στροφες αφου κατανοησε οτι καμμια συνθηκη δεν μπορει να κρατηθει και να υπογραφει με την υπερδυναμη που δεν υπολογιζει κανενα.
Με ενταση και εργασια μεγαλη, ο Ρωσος προεδρος εφτασε στο σημειο να απειλει την ηγεμονια των πολυεθνικων που στηριζονταν στις ΗΠΑ , και να περνα την μπαλλα σε μια αντεπιθεση των δικων της πολυεθνικων.
Εδω το παιχνιδι δειχνει τωρα να παιρνει μια αγρια ομορφια.
Το θεμα ειναι, ........υπαρχουν κανονες? Τους καταλαβαινει καποιος απο εμας εαν υπαρχουν? Εαν δεν υπαρχουν σημερα και εχουν ποδοπατηθει, τοτε προς τα που κινειται το πραγμα?
Με λιγα λογια και καθαρα, εχει χασει την λογικη της η Αμερικανικη ελιτ , η υπαρχει ελπιδα ανθρωποι εκει με μια καλλιεργεια και μια αντισταση στα κορακια ενος αγριου κατεστημενου που εχει γαλουχηθει με τηνθεωρια του μισητου εχθρου, ειναι σημερα πιο δυνατοι απο οσο νομιζουμε?
Η Ρωσια με τον πρακτορα, πραγματικα αθλο κανει που συγκρατει τα πραγματα, και νομιζω με μεγαλο κοπο , ισως με την Κινα μαζι.
Ακομα λοιπον πιστευω οτι δεν χαθηκαν ολα, δεν μπορει να μην υπαρχουν ανθρωποι που εμαθαν την τεχνη απο ενα δυνατο εβραιο που αφησε εποχη. Τον Κισσινγκερ.
Ο Ρωσσος μεχρι ενα βαθμο ειναι τερας ψυχραιμιας, και αυτο το εδειξαν και οι Σοβιετικοι αλλα και οι σημερινοι.
Διπλωματικα δεν εχουν αντιπαλο.
Το θεμα ειναι ομως πως δεν μπορει ο ενας μονο να παιζει ελλογα.
Και εκει υπαρχει ο φοβος , γιατι νομιζουν εκει στην Ρωσια οτι ο καθρεφτης των Αμερικανων ειναι οι γκαγκστερικες ταινιες και φυσικα τα γουεστερν.
παμε και οποιον παρει ο χαρος.
Εκει ομως δεν εχουν επιλογες , και εχουν δηλωσει σημερα κατι διαφορετικο απο την ΕΣΣΔ καποτε.
Ο ιδιος ο πρακτωρ δηλωσε οτι δεν θα επιτεθουν οι ΗΠΑ πρωτοι , εαν καταλαβουμε τι ακριβως τρεχει σε συγκεκριμενο χρονο.
Εκει σε αυτο το σημειο τα λογια αυτα προβληματιζουν , πολυ μαλιστα.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster
Δημοσιεύσεις: 18109

Re: Εντασεις

Δημοσίευσηαπό pluton » 21 Φεβ 2016, 15:40

Πληροφορίες από τουρκικά κοινωνικά δίκτυα , αποκαλύπτουν ότι ίσως να είμαστε κοντά σε ραγδαίες εξελίξεις και γεγονότα τα οποία θα προκαλέσουν…

Πληροφορίες από τουρκικά κοινωνικά δίκτυα , αποκαλύπτουν ότι ίσως να είμαστε κοντά σε ραγδαίες εξελίξεις και γεγονότα τα οποία θα προκαλέσουν «τσουνάμι» σε ολόκληρη την Ανατολική Μεσόγειο, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδος.

Τούρκοι πολίτες στα κοινωνικά δίκτυα αποκαλύπτουν αυτά που κάποτε ήταν πολύ δύσκολο να δουν το φως της δημοσιότητας

Με τον τίτλο «Οι Γενίτσαροι θα επιτεθούν στην Ρωσία», Τούρκοι πολίτες στα κοινωνικά δίκτυα ανακοίνωσαν ότι δέχθηκαν Φ.Α.Π ( Φύλλα ατομικής προσκλήσεως) με τα οποία καλούνται να παρουσιαστούν στις μονάδες τους, σύμφωνα με δημοσίευμα .


Οι πληροφορίες οι οποίες ακόμη είναι ασαφείς, προφανώς αφορούν «μυστική» γενική επιστράτευση του τουρκικού στρατού σε κρίσιμες ειδικότητες και θέσεις, με σκοπό την επάνδρωση τους με το απαιτούμενο εξειδικευμένο προσωπικό .

Στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Facebook ένας εξ αυτών με το όνομα Rashad Mamanov , ο οποίος κατάγεται από το Αζερμπαϊτζάν, αλλά ζει στην Τουρκία εδώ και πολλά χρόνια και έχει λάβει τουρκική υπηκοότητα είναι έφεδρος υπολοχαγός. Ο ίδιος ανέφερε ότι έχει λάβει κλήση που τον υποχρεώνει να μεταβεί επειγόντως να αναλάβει στρατιωτικά καθήκοντα.


Ο ίδιος προφανώς, «ενθουσιασμένος» από πατριωτική έξαρση πραγματοποίησε μια συναισθηματική ομιλία στο Facebook η οποία ήταν στα πρόθυρα της υστερίας:

« Φίλοι, σήμερα ανακοινώθηκε στρατιωτική κινητοποίηση. Σήμερα έλαβα μια κλήση από την αρμόδια στρατιωτική αρχή της πόλης της Τραπεζούντας. Είμαι ένας έφεδρος αξιωματικός και κλήθηκα εκτάκτως για «στρατιωτική εκπαίδευση». Από ότι φαίνεται ότι ο πόλεμος αρχίζει. Γαμώτο εσείς, κύριε Πούτιν, @#$…..και όλοι οι Ρώσοι που υποστήριξαν τον πόλεμο», έγραψε ο ίδιος.

«Χαίρε, Τουρκία, ζήτω η δόξα των Τούρκων. Θα παλέψουμε για την ιστορία της. Εμείς καταστρέψαμε την Δεύτερη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, γονατίζοντας το Βυζάντιο , τώρα θα καταστρέψουμε και την τρίτη, την Ρωσία . Δόξα στους Τούρκους», έτσι τελειώνει την ομιλία του ο Τούρκος Έφεδρος .

Μάλιστα ο ίδιος εξήγησε ότι σύμφωνα με το σχέδιο θα πρέπει να ευρίσκεται στην προκαθορισμένη μονάδα μέχρι τις 10 το πρωί, με είδη επιβίωσης (κάλτσες και μια οδοντόβουρτσα)!!!!.

Εικόνα


Λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση του συγκεκριμένου Έφεδρου Τούρκου Υπολοχαγού το προφίλ του διαγράφηκε και είναι κλειστό σε μη εξουσιοδοτημένους χρήστες. Ωστόσο, ανταποκριτής ρωσικής ιστοσελίδας αμυντικού χαρακτήρα είδε προσωπικά το αρχικό μήνυμα.

Πριν πριν από λίγες ώρες, υπήρξαν πληροφορίες σχετικά με τη συγκέντρωση μονάδων των τουρκικών στρατευμάτων στα σύνορα με τη Συρία, προφανώς, για εισβολή στο έδαφος της συριακής Αραβικής Δημοκρατίας.

Οποιαδήποτε απονενοημένη κίνηση των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων στο συριακό έδαφος θα επιφέρει «απάντηση» από την Κασπία θάλασσα , είτε από την Μαύρη θάλασσα στην οποία έχουν συγκεντρωθεί και επανδρωθεί ρωσικές μονάδες επιφανείας και υποβρύχια με βαλλιστικούς πυραύλους.

Επίσης, επίλεκτες μονάδες Ρώσων αλεξιπτωτιστών είναι έτοιμες να «πετάξουν» οπουδήποτε απαιτηθεί. Άλλωστε μόνο τυχαίο δεν είναι η χρονική στιγμή που διάλεξε ο Β.Πούτιν να διατάξει πολεμική ετοιμότητα σε δύο στρατιωτικές περιφέρειες, την κεντρική και την νότια, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά . Καιρός γαρ εγγύς.


http://www.press-news.gr/ektakto-ragdee ... n-tourkia/
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster
Δημοσιεύσεις: 18109

Re: Εντασεις

Δημοσίευσηαπό pluton » 22 Φεβ 2016, 17:16

ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΩΣΟΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!!!


https://www.youtube.com/watch?v=jWbPSz_xbOs



«Турция будет уничтожена»: греческий Нострадамус предсказал страшный конец Эрдогана
.

Весть

Весть


MEΤΑΦΡΑΣΗ:"Η Τουρκία θα καταστραφεί": Έλληνας Νοστράδαμος προέβλεψε το τρομερό τέλος του Ερντογάν
.

ειδήσεις

ειδήσεις


Πριν από δυο μήνες μόλις είχε ξεσπάσει η ρωσοτουρκική κρίση, είχαν έρθει δυο ρωσικά τηλεοπτικά συνεργία από το πανρωσικής εμβέλειας ρωσικό κανάλι HTB, και είχαν τραβήξει αρκετές σκηνές από το μνημείο του πάτερ Παΐσιου στο μοναστήρι της Σουρωτής.
Έτυχε να είμαι ένας από τους ανθρώπους που είχαν προσωπική εμπειρία με τον Άγιο και που οι Ρώσοι τράβηξαν κάποιες δηλώσεις για τον Άγιο και για τις προφητείες του σχετικά με τα όσα θα συμβούν για ρωσοτουρκικό πόλεμο και για την καταστροφή της Τουρκίας.


Ο Άγιος Παΐσιος είχε προβλέψει πριν από τριάντα περίπου χρόνια τα όσα θα συμβούν σήμερα και τα γεγονότα τον επαληθεύουν.


Όσο και αν πολλοί όλα αυτά τα θεωρούν ανοησίες, το ερώτημα είναι πως μπορούσε από τότε να προβλέψει, σαν… σημερινή εφημερίδα, τα σημερινά συγκλονιστικά γεγονότα.


Οι Ρώσοι πάντως έκθαμβοι από τα προφητικά του χαρίσματα, τον παρουσιάζουν σαν πολύ μεγάλο Άγιο.
Ο πόνος του και η έννοια του για την Ελλάδα ήταν πάντα μεγάλος!


«Ξέρω τι θέλετε να ρωτήσετε, αν θα πάρουμε την Πόλη. Θα τα φέρη έτσι ο Θεός τα πράγματα που τα συμφέροντα των μεγάλων θα είναι τέτοια ώστε να μας δώσουν την Πόλη. Υπάρχουν πνευματικοί νόμοι και θα λειτουργήσουν» Από το «Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ», σελ 476, Ιερόν Ησυχαστήριον Ευαγγελιστής Ιωάννης ο Θεολόγος Βασιλικά Θεσσαλονίκης.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος


http://www.volcanotimes.com/2016/02/blo ... .html#more
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».


Επιστροφή σε “Διεθνή”