Είδα στην δορυφορική τηλεόραση πολλούς με κελεμπίες σε ένα συνέδριο.
Αυτό που μου προκάλεσε εντύπωση ήτανε ότι ήτανε επίσημα πολιτικά πρόσωπα της Σαουδικής Αραβίας ,Κουβέιτ , Τούρκοι και απέξω από το κτίριο υπήρχε και η σημαία του ISIS.
Έψαξα λίγο και βρήκα κάτι από Αραβικές πηγές.
Έγινε ένα συνέδριο χωρίς την συμμετοχή της Συρίας στο Ριαντ για την <<σωστή ειρηνική επίλυση του Συριακού >> σας βάζω μια δική μου ελεύθερη μετάφραση από κάτι που βρήκα και στο τέλος το link για να δείτε το κείμενο στα Αγγλικά και τα Αραβικά΄.
Η μεγαλύτερη ομάδα των ισλαμιστών ανταρτών που επιχειρούν στη Συρία - Al Harakat Ahrar-Sham - κατά την συμμετοχή τους στην διάσκεψη του Ριαντ για την ειρηνική επίλυση του Συριακού προβλήματος έκαναν την ακόλουθη δήλωση.
Η Harakat Ahrar Al-Sham εκφράζει την ικανοποίησή της για την συνάντηση και την προσέλευση των συμμετεχόντων. Ευχαριστεί επίσης την Σαουδική Αραβία για τη φιλοξενία του συνεδρίου.
Το πιο σημαντικό όμως μέρος της δήλωσης που εξέδωσε η Ισλαμική ομάδα ήταν ο κατάλογος των αιτημάτων που εξέφρασε σαν γενικό στόχο τους για την Συρία.
Σύμφωνα με δήλωσή τους, η Harakat Ahrar Al-Sham έχει εκδώσει ένα κατάλογο απαιτήσεων-εντολών -αιτημάτων:
1. Όλα τα ιρανικά και ρωσικά στρατεύματα πρέπει να εγκαταλείψουν τη Συρία.
2.Ο Συριακός Αραβικός Στρατός (ΣΑΣ) θα πρέπει να διαλυθεί, μαζί και με τις παραστρατιωτικές μονάδες τους - αναφορά για την Σαμπιχά.
3. Όλη η Συρία πρέπει να είναι ενωμένη.
4.Η Συρία πρέπει να γίνει ένα ισλαμικό κράτος.
5.ΔΕν πρέπει να γίνουν διαπραγματεύσεις με την κυβέρνηση της Συρίας.
6.Η καταπολέμηση του ISIS είναι δευτερεύουσας σημασίας, διότι οι αντάρτες του ISIS έχουν χάσει μέλη της οικογένειας λόγω του πολέμου με τον συριακό στρατό.
7.Harakat Ahrar Al-Sham υποστηρίζει - για άλλη μια φορά - ότι η Συρία πρέπει να είναι ένα ισλαμικό κράτος.
8.Η κοσμική Συρία μόνο θα ενδυναμώσει τον ISIS.
9.Οποιαδήποτε συμφωνία χωρίς την Harakat Ahrar Al-Sham θα είναι «αποτυχία» και «ανεφάρμοστη».
Η Harakat Ahrar Al-Sham θα προσπαθήσει να συγκεντρώσει και την υποστήριξη των μετριοπαθών ανταρτών
http://www.almasdarnews.com/article/lar ... -in-syria/
Υ.Γ.
Αν ήμουνα πιλότος αυτό το κτίριο θα βομβάρδιζα την ώρα που έπεφταν τα χειροκροτήματα και θα έλυνα το πρόβλημα με την μία.
Όχι τόσες βόμβες.
Άχρηστοι εγώ με μία βόμβα θα τελείωνα με τους Ισλαμιστές.
-
Μάντης
- Basic poster

Άχρηστοι εγώ με μία βόμβα θα τελείωνα με τους Ισλαμιστές.
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.
-
Μάντης
- Basic poster

Re: Άχρηστοι εγώ με μία βόμβα θα τελείωνα με τους Ισλαμιστές
Ιράν: Δυνάμεις που συνδέονται με το Ι.Κ. βρίσκονται στη διάσκεψη της συριακής αντιπολίτευσης
Για συμμετοχή ομάδων που συνδέονται με το Ισλαμικό Κράτος στις συνομιλίες για την ενοποίηση της συριακής αντιπολίτευσης στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας έκανε λόγο το Ιράν.
https://left.gr/news/iran-dynameis-poy- ... Dca3N.dpuf
Για συμμετοχή ομάδων που συνδέονται με το Ισλαμικό Κράτος στις συνομιλίες για την ενοποίηση της συριακής αντιπολίτευσης στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας έκανε λόγο το Ιράν.
https://left.gr/news/iran-dynameis-poy- ... Dca3N.dpuf
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.