Αυτο ειναι το αποτελεσμα της σημερινης υπερκμεταλευτικης καπιταλιστικης κοινωνιας.
Ειτε το Θελουν ειτε οχι μερικοι.
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ
Και οχι, δεν ειναι το τειχος μεταξυ δηθεν κρατων και εθνικισμων γελοιων που αποπροσανατολιζουν το ποπολο, ειναι αυτο το ταξικο που το δημιουργει η αφορητη καταστροφικη φτωχια και το μισος που τρελλαινει τον λουμπεν και τον ωθει να γενει ενα ζωο μοχθηρο και απλησιαστο , εφοσον δεν κατανοησει το πως και το γιατι.
Ολα του φταινε , και ολα τα σφαζει και τα μαχαιρωνει αφου ολες οι φασιστικες ιδεολογιες κανουν παρτυ στο θολωμενο του μυαλουδακι.
Να η πρωτη υλη για τον IS, να η πρωτη υλη για ολη την λεγομενη τρελλη και απανθρωπη τρομοκρατια που κανει τον αστο να τρεμει.
ΝΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΡΑΓΔΑΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΣΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ
http://tvxs.gr/news/kosmos/teixos-xoriz ... roy-binteo
Το τελικο τειχος
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Re: Το τελικο τειχος
Το θέμα προφανώς αφορά τα Διεθνή, οπότε θα πάει εκεί.
Το βασικό πρόβλημα στο Περού είναι ο ρατσισμός που υπάρχει, κυρίως κατά των ινδιάνων του Αμαζονίου. Στη Λίμα το πρόβλημα της εγκληματικότητας είναι έντονο, ειδικά σε ορισμένες συνοικίες δεν κυκλοφορείς βράδυ. Μην ξεχνάμε όμως ότι η χώρα μέχρι πριν 2 δεκαετίες περίπου βρισκόταν σε άτυπο εμφύλιο και βυθισμένη στο χάος.
Το βασικό πρόβλημα στο Περού είναι ο ρατσισμός που υπάρχει, κυρίως κατά των ινδιάνων του Αμαζονίου. Στη Λίμα το πρόβλημα της εγκληματικότητας είναι έντονο, ειδικά σε ορισμένες συνοικίες δεν κυκλοφορείς βράδυ. Μην ξεχνάμε όμως ότι η χώρα μέχρι πριν 2 δεκαετίες περίπου βρισκόταν σε άτυπο εμφύλιο και βυθισμένη στο χάος.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
exomotis
- Chiprleader

Δεν ειναι προβλημα του Περου.
Ειναι προβλημα του συστηματος που το αποκαλουν καπιταλισμο.
Σαν το Περου υπαρχουν μερη και στις ΗΠΑ και στην Βραζιλια και παντου με μαντρες και ηλεκτροφορα.
Προς τα εκει οδευουμε.
Ακομα και εδω στην χωρα μας υπαρχουν φοβερες μαντρες ψηλες σε διαφορα σημεια που απο πισω τους, και για χλιομετρα λεμε , υπαρχουν παλατακια των Κυριακου, των Μπομπολεων , των λατσεων και παει λεγοντας.
Πηγαιντε περιοχη Ερμιονιδας να δειτε του Κυριακου το κρατος διπλα στην Κοστα, να δειτε και το τειχος του.
Ειναι προβλημα του συστηματος που το αποκαλουν καπιταλισμο.
Σαν το Περου υπαρχουν μερη και στις ΗΠΑ και στην Βραζιλια και παντου με μαντρες και ηλεκτροφορα.
Προς τα εκει οδευουμε.
Ακομα και εδω στην χωρα μας υπαρχουν φοβερες μαντρες ψηλες σε διαφορα σημεια που απο πισω τους, και για χλιομετρα λεμε , υπαρχουν παλατακια των Κυριακου, των Μπομπολεων , των λατσεων και παει λεγοντας.
Πηγαιντε περιοχη Ερμιονιδας να δειτε του Κυριακου το κρατος διπλα στην Κοστα, να δειτε και το τειχος του.
0 .
-
Kauldron
- Supreme poster

Το Περού είχε και μια σύγκρουση με το Εκουαδόρ, την οποία και έχασε.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Kauldron έγραψε:Το Περού είχε και μια σύγκρουση με το Εκουαδόρ, την οποία και έχασε.
Με τη Χιλή ξέρω ότι είχαν πολέμους και μέχρι και σήμερα έχουν συνοριακές διαφορές.
Με το Εκουαδόρ είναι πιο χαλαρά τα πράγματα.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

-
Kauldron
- Supreme poster

0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
-
ΧιΞιF
- Basic poster

Μπάχαλοι Β. Προαστίων με ταξικό μίσος εναντίον πλουσιότερων
Άστε τα ψόφια, η πρώτη ύλη του IS (ISIS/Daesh/ISIL) κ.α. είναι οι σουνίτες που διδάσκονται τις φρικιαστικές παπαριές του Μοχάμεντ Αμπντελουαχάμπ (Ουαχάμπια - Wahhabi - Σαουδική Αραβία) κ.α.
Για τα υπόλοιπα, όπως έγραψε ο exomotis, αυτά τα τείχη υπάρχουν ήδη στην Ελλάδα. Μια βόλτα στην Πολιτεία και σε συγκεκριμένες περιοχές της Νέας Ερυθραίας (Κηφισιά) θα σας πείσει! Σπιταρόνες μέσα σε μεγάλα οικόπεδα που τα φυλάσσουν τεράστιοι φράκτες.
Όμως δεν μπορείτε να μπείτε στην ψυχοσύνθεση του μπαχαλάκια των. Β. Προαστίων που ζει στη Πεντέλη, στο Καστρί, Εκάλη, Β. Μαρούσι κ.λπ. αν δεν ζήσετε εκεί δίπλα από τα ταξικά τείχη της αστικής τάξης των παράσιτων του δημοσίου.
Θέλω να νιώσω ταξικό μίσος και εγώ! Παρακαλώ πολύ τους συντρόφους να μου παραχωρήσουν οικία στις περιοχες εκεί (μου κάνουν και τα Μελίσσια), έστω για ένα μήνα ρε παιδιά.
Εδώ που ζω δεν μπορώ να νιώσω ταξικότητα και έχω παρασυρθεί από το φασισμό , τη ξενοφοβία και τη ρατσιστική απειλή:
Μάλιστα διαβάζοντας το άρθρο του exomotis μεγάλωσε κι άλλο ο φόβος μου. Φοβάμαι πως οι απόγονοι των εποίκων-λαθροσαβούρων θα προκαλέσουν περισσότερη φτωχοποίηση σε εμάς τους ιθαγενείς και θα κάνουν το ίδιο στο μέλλον όπως οι αντίστοιχοι (απόγονοι εποίκων) του Περού.
Για τα υπόλοιπα, όπως έγραψε ο exomotis, αυτά τα τείχη υπάρχουν ήδη στην Ελλάδα. Μια βόλτα στην Πολιτεία και σε συγκεκριμένες περιοχές της Νέας Ερυθραίας (Κηφισιά) θα σας πείσει! Σπιταρόνες μέσα σε μεγάλα οικόπεδα που τα φυλάσσουν τεράστιοι φράκτες.
Όμως δεν μπορείτε να μπείτε στην ψυχοσύνθεση του μπαχαλάκια των. Β. Προαστίων που ζει στη Πεντέλη, στο Καστρί, Εκάλη, Β. Μαρούσι κ.λπ. αν δεν ζήσετε εκεί δίπλα από τα ταξικά τείχη της αστικής τάξης των παράσιτων του δημοσίου.
Θέλω να νιώσω ταξικό μίσος και εγώ! Παρακαλώ πολύ τους συντρόφους να μου παραχωρήσουν οικία στις περιοχες εκεί (μου κάνουν και τα Μελίσσια), έστω για ένα μήνα ρε παιδιά.
Εδώ που ζω δεν μπορώ να νιώσω ταξικότητα και έχω παρασυρθεί από το φασισμό , τη ξενοφοβία και τη ρατσιστική απειλή:
Μάλιστα διαβάζοντας το άρθρο του exomotis μεγάλωσε κι άλλο ο φόβος μου. Φοβάμαι πως οι απόγονοι των εποίκων-λαθροσαβούρων θα προκαλέσουν περισσότερη φτωχοποίηση σε εμάς τους ιθαγενείς και θα κάνουν το ίδιο στο μέλλον όπως οι αντίστοιχοι (απόγονοι εποίκων) του Περού.
0 .
https://s3.postimg.org/kx8bfstpv/Lone_Wolf_and_Cub.jpg
'For assassinations I charge 500 Ryo.'
-
exomotis
- Chiprleader

Αυτο καταλαβες?
Καλως, εγχειρηση εγκεφαλου ειναι αδυνατη σε αυτη την ασθενεια.
Καλως, εγχειρηση εγκεφαλου ειναι αδυνατη σε αυτη την ασθενεια.
0 .
-
ΧιΞιF
- Basic poster

Κοίτα, το τείχος είναι απαράδεκτο όσο αφορά το άρθρο για το Περού.
Από αυτά που έγραψα αγνόησε την τελευταία παράγραφο. Τα υπόλοιπα ισχύουν.
Από αυτά που έγραψα αγνόησε την τελευταία παράγραφο. Τα υπόλοιπα ισχύουν.
0 .
https://s3.postimg.org/kx8bfstpv/Lone_Wolf_and_Cub.jpg
'For assassinations I charge 500 Ryo.'