Επιθεση των Ναζουλων στην Ουκρανια.

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Επιθεση των Ναζουλων στην Ουκρανια.

Δημοσίευσηαπό exomotis » 01 Σεπ 2015, 14:09

Αρχισαν παλι τα οργανα στην γνωστη πλατεια.
Τωρα να δουμε πως οι δυο ακροδεξιες μεριδες θα μοιρασουν την δοτη εξουσια τους αφου η μια κανει αλλα απο την αλλη , με την Ρωσικη πιεση να τους ξεσκιζει τον κωλο.

http://www.rt.com/in-vision/313923-prot ... w-ukraine/
0 .

Άβαταρ μέλους
fasistario
Mr Lamogio
Mr Lamogio

Re: Επιθεση των Ναζουλων στην Ουκρανια.

Δημοσίευσηαπό fasistario » 01 Σεπ 2015, 20:43

Πέος και ξύλο στα όργανα των ξένων, είτε είναι ρωσόδουλα όπως ο προηγούμενος, είτε νατόδουλα όπως οι τωρινοί.

Слава Україні! Героям слава!
0 .
Formerly known as lamogio88
"Let us have a dagger between our teeth, a bomb in our hands and an infinite scorn in our hearts."

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 01 Σεπ 2015, 21:10

Ναι, η Ουκρανία δεν είναι νατόδουλη, σίγουρα.

Btw, εσύ δεν έλεγες για ελλημπανέζους? Τελικά με ποιούς είσαι?
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
fasistario
Mr Lamogio
Mr Lamogio

Δημοσίευσηαπό fasistario » 01 Σεπ 2015, 21:22

Εγώ είμαι με κάθε Ευρωπαίο Φασίστα, Εθνικιστή, Εθνικοσοσιαλιστή κλπ που παλεύει για μια άλλη Ευρώπη.
Ενάντια στον παρακμιακό καρκινικό δυτικό καπιταλισμό.
0 .
"Let us have a dagger between our teeth, a bomb in our hands and an infinite scorn in our hearts."

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 01 Σεπ 2015, 22:41

Με καθε αρρωστο δηλαδη , ορνιο.
0 .

Άβαταρ μέλους
fasistario
Mr Lamogio
Mr Lamogio

Δημοσίευσηαπό fasistario » 01 Σεπ 2015, 23:01

Αυνάνα μου, επειδή βαριέμαι, για μια φορά θα μιλήσω σοβαρά.
Έχετε καταλάβει ότι εσύ και ο άλλος ο μυαλοφυγόδικος έχετε μείνει μισό αιώνα σχεδόν πίσω, και στηρίζετε Πούτιν και Ρωσία, νομίζοντας ότι ακόμα έχετε να κάνετε με την ΕΣΣΔ ή με έναν αντικαπιταλιστή;
Ο τύπος εντελώς στεγνά, γεωστρατηγικά είναι κατεξοχήν εθνικιστής, επιδιώκοντας την ενσωμάτωση των ρωσικών μειονοτήτων που είχαν μείνει σε άλλες χώρες μετά την πτώση της ΕΣΣΔ (ό,τι έκανε και ο Χίτλερ και του κύρηξαν τον πόλεμο), ιδεολογικά είναι ένας υπερορθόδοξος συντηρητικός-καμία σχέση δηλαδή με ό,τι μαρξιστικό, ενώ οικονομικά έχει καταστρέψει τους περισσότερους από τους προηγούμενους ολιγάρχες, όσους του αντιτέθηκαν κατά βάση, δημιουργώντας μια κάστα δικών του εκλεκτών νεοφεουδαρχών.
Ένας παραδοσιοκράτης Δεξιός είναι φυσικό επόμενο να τον λατρεύει, ένας αντι-ευρωπαϊστής επίσης-λόγω της στήριξής του οικονομικής και όχι μόνο, στα περισσότερα ευρωσκεπτικιστικά κινήματα της (επονομαζόμενης και άκρας) δεξιάς, ένας θρησκευόμενος λόγω της ανάπτυξης και της δύναμης που έχει δώσει στο Πατριαρχείο της Μόσχας.

Ειλικρινά, εσείς που αυτοαποκαλείστε αριστεροί ή όπως αλλιώς, τί στον πέο του βρίσκετε;

Και όσον αφορά την Ουκρανία, ενώ η κατάσταση εκεί είναι αρκετά μπερδεμένη, εγώ έχω να επισημάνω πως Ρωσόφωνοι εθελοντές πολεμούν στο πλευρό των Ουκρανών εθνοφυλάκων, επιδιώκοντας να υπερασπίσουν την ακεραιότητα της πατρίδος τους.
Από την άλλη, στο πλευρό των αποσχιστών πολεμούν χιλιάδες τακτικού Ρωσικού Στρατού, και ακόμα δεν έχουν κατορθώσει να πετύχουν μόνιμα αποτελέσματα, παρά μόνο να ρίχνουν αεροπλάνα γεμάτα πολίτες.
Και εννοείται πως θα στηρίξω Πούτιν όπου αλλού-άλλωστε, σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, η θέασή μας συμπίπτει.
Στην Ουκρανία όμως η θέση και η στήριξή μου είναι στο πλευρό όσων παλεύουν για να διατηρήσουν ένα πραγματικά Ευρωπαϊκό κράτος, χωρίς να γίνει ούτε ανατολίτικο, ούτε δυτικό.
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 01 Σεπ 2015, 23:07

απλώς λέει να πάρουν την εξουσία οι ακροδεξιοί και να βγάλουν εκτός τους φιλελε δεξιούς, που είναι ελάχιστοι σε τέτοιες περιπτώσεις.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 02 Σεπ 2015, 00:22

Στην Ουκρανία όμως η θέση και η στήριξή μου είναι στο πλευρό όσων παλεύουν για να διατηρήσουν ένα πραγματικά Ευρωπαϊκό κράτος, χωρίς να γίνει ούτε ανατολίτικο, ούτε δυτικό.

Υπέρ των νεοφιλελέδων/σοσιαληστών Γερμανοολλανδοφινλανδών (και λοιπών Νεονεάντερνταλ) είναι η Ουκρανία, δεν είναι υπέρ καμίας ανεξαρτησίας.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 02 Σεπ 2015, 00:49

Τα εχεις κανει μανταρα ναζουλα.
0 .

Άβαταρ μέλους
fasistario
Mr Lamogio
Mr Lamogio

Δημοσίευσηαπό fasistario » 02 Σεπ 2015, 00:56

Kauldron έγραψε:

Υπέρ των νεοφιλελέδων/σοσιαληστών Γερμανοολλανδοφινλανδών (και λοιπών Νεονεάντερνταλ) είναι η Ουκρανία, δεν είναι υπέρ καμίας ανεξαρτησίας.

Διάβασε καμιά είδηση ρε από κάποιο σάιτ της προκοπής, και όχι την βοθροπροπαγάνδα του RT.
Εδώ μιλάμε για Δεξιό Τομέα και ανάλογες καταστάσεις. Που τα έκαναν πουτάνα σε κάθε προσπάθεια προσέγγισης της κυβέρνησης με την ΕΕ.
Έλεος, άλλο να κράζουμε την ΕΕ όπως έχει καταντήσει, και άλλο να θάψουμε συλλήβδην τους ηλίθιους βορειοευρωπαίους.

Ας το Βαγγέλα, εγώ μιλάω προσωπικά με Ντούγκιν.Δεν περιμένω από σένα να με ενημερώσεις για την πολιτική της Ρωσίας του Πούτιν, την ξέρω πάρα πολύ καλά.
0 .

Επιστροφή σε “Διεθνή”