Αποποινικοποίηση της αιμομιξίας προτείνουν στην Γερμανία

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Αποποινικοποίηση της αιμομιξίας προτείνουν στην Γερμανία

Δημοσίευσηαπό Adminović » 30 Ιούλ 2015, 17:00

Αποποινικοποίηση της αιμομιξίας προτείνει το Συμβούλιο Ηθικής στη Γερμανία

Την αποποινικοποίηση της αιμομιξίας προτείνει το Συμβούλιο Ηθικής της Γερμανίας με το σκεπτικό ότι το κράτος δεν έχει το δικαίωμα να απαγορεύει τις σεξουαλικές σχέσεις ανάμεσα σε αδέλφια διαφορετικού φύλου.

«Το ποινικό δίκαιο δεν είναι το κατάλληλο μέσο για να διατηρηθεί ένα κοινωνικό ταμπού. Το θεμελιώδες δικαίωμα ενήλικων αδελφών στη σεξουαλική αυτοδιάθεση βαραίνει περισσότερο από την αφηρημένη ιδέα της προστασίας της οικογένειας», αναφέρει το Συμβούλιο.

Για να στηρίξει την άποψη του το Συμβούλιο υποστηρίζει ότι οι γενετικές ανωμαλίες από αιμομικτικές σχέσεις είναι ένας μύθος και αναφέρει ότι αν ήταν έτσι, τότε θα έπρεπε να απαγορευτεί δια νόμου η τεκνοποίηση και στα ζευγάρια που χωρίς να έχουν κάποια συγγένειας παρουσιάζουν αυξημένες πιθανότητες να φέρουν στη ζωή παιδιά με κάποια γενετική ανωμαλία.

Η υπόθεση που έδωσε αφορμή στην παρέμβαση του Συμβουλίου Ηθικής είναι αυτή του Πάτρικ και της Σούζαν που μεγάλωσαν χωριστά αλλά όταν γνωρίστηκαν, ερωτεύτηκαν και απέκτησαν μαζί 4 παιδιά, εκ των οποίων τα δύο παρουσιάζουν αναπηρία. Το δικαστήριο καταδίκασε σε τριετή κάθειρξη για αιμομιξία τον Πάτρικ ο οποίος προσέφυγε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, χωρίς επιτυχία.

Κτηνοβασία, παιδεραστία και αιμομιξίες.

Καλώς ήρθατε στο πολιτισμένο Εμπρώπη!
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
paralo
Crazy poster
Crazy poster

Re: Αποποινικοποίηση της αιμομιξίας προτείνουν στην Γερμανία

Δημοσίευσηαπό paralo » 30 Ιούλ 2015, 17:08

Xmm
Δεν ειμαι σιγουρη οτι αυτό ειναι το διακυβευμα.
Αν προσεξει κανεις γραφει περι "εξεταση απαγόρευσης τεκνοποιησης ζευγαριών με γενετικη προδιαθεση αποκτισης τεκνων με γενετικη ανωμαλία". Αυτό αποτελει μια τεραστια συζητηση που εχει ανοιξει απο το 2000 για τεκνοποιηση βασει γενετικών ελεγχων και οχι μόνο προληπτικού ελεγχου βασει προδιάθεσης.

Ενδιαφερον που ερχεται στο φως μια τετοια συζητηση με προσχημα την αιμομιξία.

(Το αιμομικτικο ζευγαρι θα κερδίσει το απολυτο τίποτα βεβαια...σε όσες δίκες και να πάει...)
0 .
#ccc

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 30 Ιούλ 2015, 21:58

Τραγικο,οι γερμανοι το χουν καψει.

Πλακα πλακα,λεμε για την aristera,αλλα οι ευρωπαιοι,και ειδικα οι γερμανοι,ακομα και με δεξιες κυβερνησεις,περνανε πραγματα που σε μας ουτε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ εχει σκεφτει να προτεινει.
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 30 Ιούλ 2015, 22:44

Η κτηνοβασία για όσους δεν γνωρίζουν δεν είναι Γερμανικό φαινόμενο έχει εισαχθεί και υπάρχουν τέτοιου είδους μαγαζιά νομίζω μόνο στο Βερολίνο και είναι μάλλον έτοιμοι να τα κλείσουν. Το φαινόμενο αυτό έχει εισαχθεί από την Δανία όπου τα μπουρδέλα κτηνοβατών καραδοκούν, νομίζω στην Δανία οι ομοφιλόφιλοι μπορούν να υιοθετήσουν παιδιά και κάτι άλλα τρελά. Στην Γερμανία για παράδειγμα πολλά βίντεογκειμς είναι απαγορευμένα επειδή προάγουν την βία, σε αντίθεση με τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες. Βασικά και αυτοί οι «οίκοι ανοχής» ζώων δεν ξέρω αν είναι ακριβώς μπουρδέλα ή κάτι διαφορετικό, καθώς αν παίρνανε μυρωδιά οι φιλοζωικές οργανώσεις κάτι τέτοιο που οι δυνατότητές τους είναι πολύ ισχυρές στην Γερμανία θα τους κλείνανε μέσα. Βέβαια για να λέμε όλα με το όνομά τους, το τι πρεζάκι και τι αλκοολικό έχω συναντήσει στο δρόμο δεν λέγεται. Σε ποσοστό είναι πολύ μεγαλύτερο απ' ότι στην Ελλάδα για μια πόλη 5 εκατ όπως η Αθήνα, το ποσοστό αυτό αντιστοιχεί για μια πόλη των 500.000 ~ 1εκατ πληθυσμού στην Γερμανία.

Πριν από 2 ημέρες επισκεύθηκα έναν γνωστό ενός φίλου μου και το τι είδα δεν περιγράφεται. Δεν το έχω δει ποτέ Ελλάδα, παρά μόνο Γερμανία σε πολλά σπίτια που έχω επισκευτεί. Μπήκα μέσα στο σπίτι του, έχεται δει ποτέ ρακοσυλλέκτες ή στις αμερικανικές ταινίες που βλέπουμε πεταμένες μπύρες και ακατάσταστα σπίτια; Κάτι τέτοιο ήταν και αυτός, μέσα στο σπίτι να είναι πεταμένα μπουκάλια από μπύρες πιάτα παντού πεταμένα αριστερά και δεξιά, πεταμένα ρούχα, βρακιά, ο τύπος μύριζε απλυσιά, πεταμένες συσκευές. Τι να πω, μια εικόνα τραγική. Ευτυχώς στην Ελλάδα τέτοιες καταστάσεις μόνο από ρακοσυλλέκτες μπορείς να τις δεις.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 30 Ιούλ 2015, 22:54

Στην Ολλανδία η κατάσταση είναι ακόμη πιο τραγική. Κλέβουν αυτοκίνητα, διακίνηση ναρκωτικών κλπ όπως και αυτά που περιγράφει ο Άλεξ.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Green Dragon » 02 Αύγ 2015, 09:07

Ευρωπεηκή παρακμή.
0 .
Οι πληρωμένοι μπαίνουν στην ignore list γιατί δεν έχει νόημα να διαβάζω τις απόψεις τους αφού στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για απόψεις αλλά οδηγίες. Το αυτό και για τον διάλογο με τέτοιους λογαριασμούς.

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 02 Αύγ 2015, 14:33

Αηδία.
Όποιοι θέλουν τους Ευρωπαίους, να τους πάρουν στα σπίτια τους.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Επιστροφή σε “Διεθνή”