Ομαδική αυτοκτονία, yolo ή ηλιθιότητα;
-
bizeli
- Moderator

Re: Ομαδική αυτοκτονία, yolo ή ηλιθιότητα;
Με αυτόν τον κουβά να καταδυθείς στα βάθη του Ατλαντικού Ωκεανού;
Μλκ μου αυτό δεν είναι κάτι πήγε στραβά. Αυτό είναι ένωσα 5 παλιοσίδερα και βούτηξα στον ωκεανό. Χωρίς γνώσεις μηχανικής, φυσικής, τεχνολογίας,ωκεανολογίας or whatever.
Από την άλλη οκ είσαι πλούσιος. Έχεις το ανικανοποίητο. YOLO. Θέλεις να ζήσεις extreme καταστάσεις. Στη συγκεκριμένη περίπτωση τι ακριβώς ήθελες να ζήσεις; Πώς είναι να πεθαίνεις;
Παίζει και να τον διασκεδάζαν όλα αυτό το death experience.
Σαν τους ναρκομανείς που μέσα στη μαστούρα τους νιώθουν καλά. Ζουν σε άλλη διάσταση.
Ή απλά είναι ηλίθιοι. Δεν εξηγείται αλλιώς.
Και πλήρωσαν 250.000 for what?
Τι κόστιζε από αυτή την μπακατέλα 250.000 δολάρια;
Μλκ μου αυτό δεν είναι κάτι πήγε στραβά. Αυτό είναι ένωσα 5 παλιοσίδερα και βούτηξα στον ωκεανό. Χωρίς γνώσεις μηχανικής, φυσικής, τεχνολογίας,ωκεανολογίας or whatever.
Από την άλλη οκ είσαι πλούσιος. Έχεις το ανικανοποίητο. YOLO. Θέλεις να ζήσεις extreme καταστάσεις. Στη συγκεκριμένη περίπτωση τι ακριβώς ήθελες να ζήσεις; Πώς είναι να πεθαίνεις;
Παίζει και να τον διασκεδάζαν όλα αυτό το death experience.
Σαν τους ναρκομανείς που μέσα στη μαστούρα τους νιώθουν καλά. Ζουν σε άλλη διάσταση.
Ή απλά είναι ηλίθιοι. Δεν εξηγείται αλλιώς.
Και πλήρωσαν 250.000 for what?
Τι κόστιζε από αυτή την μπακατέλα 250.000 δολάρια;
0 .
-
bizeli
- Moderator

Όσο διαβάζω για αυτή την είδηση δεν ξέρω αν πρέπει να εκνευριστώ, να λυπηθώ ή να ανατριχιάσω.
Όλος ο πλανήτης ασχολείται με τη διάσωση αυτών των 5 ανθρώπων (που μακάρι να έχει αίσιο τέλος) αλλά πραγματικά στα μάτια μου είναι ισοδύναμο με έναν Χ ηλίθιο που παρά τις προειδοποιήσεις για κακοκαιρία παίρνει τη βάρκα του και βγαίνει στα ανοιχτά.
Δλδ τι περίμεναν; Ότι αυτό το εγχείρημα θα είχε επιτυχία;
Γιατί να ξεσηκωθεί το λιμενικό, ομάδες διάσωσης και όλα αυτά για να σε ψάξουν;
Μάγκες αρχικά όταν διάβασα την είδηση (σαν τίτλο και μόνο) χωρίς να δώσω περισσότερη σημασία νόμιζα ότι μιλούσε για κάποιο υποβρύχιο του πολεμικού ναυτικού που έτυχε κάποια βλάβη που οκ συμβαίνουν και αυτά κάπου στον κόσμο.
Πού να φανταστώ ότι επρόκειτο για τέτοια υπερμεγέθη ηλιθιότητα;
Μου φαίνεται τόσο απίστευτη η είδηση που έχω αρχίσει να αμφιβάλλω αν είναι και αληθινή ή κάποιο κακοστημένο αστείο.
Όλος ο πλανήτης ασχολείται με τη διάσωση αυτών των 5 ανθρώπων (που μακάρι να έχει αίσιο τέλος) αλλά πραγματικά στα μάτια μου είναι ισοδύναμο με έναν Χ ηλίθιο που παρά τις προειδοποιήσεις για κακοκαιρία παίρνει τη βάρκα του και βγαίνει στα ανοιχτά.
Δλδ τι περίμεναν; Ότι αυτό το εγχείρημα θα είχε επιτυχία;
Γιατί να ξεσηκωθεί το λιμενικό, ομάδες διάσωσης και όλα αυτά για να σε ψάξουν;
Μάγκες αρχικά όταν διάβασα την είδηση (σαν τίτλο και μόνο) χωρίς να δώσω περισσότερη σημασία νόμιζα ότι μιλούσε για κάποιο υποβρύχιο του πολεμικού ναυτικού που έτυχε κάποια βλάβη που οκ συμβαίνουν και αυτά κάπου στον κόσμο.
Πού να φανταστώ ότι επρόκειτο για τέτοια υπερμεγέθη ηλιθιότητα;
Μου φαίνεται τόσο απίστευτη η είδηση που έχω αρχίσει να αμφιβάλλω αν είναι και αληθινή ή κάποιο κακοστημένο αστείο.
0 .
-
bizeli
- Moderator

Και άντε πες παίρνεις το ρίσκο να δεις από κοντά τον Τιτανικό γιατί you only live once και κουραφέξαλα.
Μλκ αυτό το πράγμα δεν έχει ούτε καν παράθυρα.
Από πού θα το έβλεπαν;
Εντάξει από όπου και να το πιάσεις ...facepalm και μόνο.
Μλκ αυτό το πράγμα δεν έχει ούτε καν παράθυρα.
Από πού θα το έβλεπαν;
Εντάξει από όπου και να το πιάσεις ...facepalm και μόνο.
0 .
-
vallon
- Supreme poster

εγω δεν τσιμπάω στις καθημερινές παπαριές που σερβίρουν τα μμε
ο στόχος του να νιώσουμε όλοι τον απέραντο ΦΟΒΟ και να συστρατευτούμε γύρω από τη "σημαία" δεν πιάνει
ο στόχος του να νιώσουμε όλοι τον απέραντο ΦΟΒΟ και να συστρατευτούμε γύρω από τη "σημαία" δεν πιάνει
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Απλά ηλίθιοι.
Εδώ σε πιάνει κλειστοφοβία ακόμα και σε ασανσέρ με δεύτερο άτομο (προσωπικά και από τότε
που δικηγορίνα είχε κλάσει στο ασανσέρ και έφαγα εγώ την ξεφτίλα χρησιμοποιώ τις σκάλες)
και μπήκαν πέντε άτομα στο κονσερβοκούτι να πάνε λέει να δούνε τον τιτανικό με 4 χιλιόμετρα
ωκεανού από πάνω τους.
Τους έτρωγε ο κώλος τους και ζωή σε 'μας.
Εδώ σε πιάνει κλειστοφοβία ακόμα και σε ασανσέρ με δεύτερο άτομο (προσωπικά και από τότε
που δικηγορίνα είχε κλάσει στο ασανσέρ και έφαγα εγώ την ξεφτίλα χρησιμοποιώ τις σκάλες)
και μπήκαν πέντε άτομα στο κονσερβοκούτι να πάνε λέει να δούνε τον τιτανικό με 4 χιλιόμετρα
ωκεανού από πάνω τους.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
pluton
- Supreme poster

Πώς θα έκαναν τους κάτι στην χαζοπαρεα τους;
Δεν έπρεπε κανένας να ασχοληθεί μαζί τους, τώρα πρέπει να βγει ένα κοστολογιο για τις επιχειρήσεις που έγιναν και να το στείλουν προς εξόφληση στις οικογένειες τους η να γίνει εκποίηση περιουσιακών τους στοιχείων για να εξοφληθεί η δαπάνη.
Οι πόροι αυτών των επιχειρήσεων θα μπορούσαν να διατεθούν σε ανθρώπους με πραγματικές ανάγκες.
Δεν έπρεπε κανένας να ασχοληθεί μαζί τους, τώρα πρέπει να βγει ένα κοστολογιο για τις επιχειρήσεις που έγιναν και να το στείλουν προς εξόφληση στις οικογένειες τους η να γίνει εκποίηση περιουσιακών τους στοιχείων για να εξοφληθεί η δαπάνη.
Οι πόροι αυτών των επιχειρήσεων θα μπορούσαν να διατεθούν σε ανθρώπους με πραγματικές ανάγκες.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
bizeli
- Moderator

Ραν ταν πλαν έγραψε:Απλά ηλίθιοι.
ωκεανού από πάνω τους.
Όχι μόνο κλειστοφοβία μέσα στην κάψουλα και κλειστοφοβία ότι έχεις κατέβει ως τα έγκατα της γης.
Εν τω μεταξύ συνήθως κάτι τέτοια μεγαλεπίβολα εγχειρήματα τύπου ΝΑΣΑ γίνονται με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας κτλ κτλ και αυτοί κατασκεύασαν ένα diy υποβρύχιο και θέλαν να εξερευνήσουν τον βυθό.
Μάλλον ούτε και αυτό. Αυτό πες έχει κάποιο ερευνητικό/επιστημονικό ενδιαφέρον.
Τουριστικό υποβρύχιο ήταν για να πάνε να δουν τον τιτανικό.
0 .
-
bizeli
- Moderator

pluton έγραψε:Πώς θα έκαναν τους κάτι στην χαζοπαρεα τους;
Να σου πω την αλήθεια τα σωστικά συνεργεία δεν πρέπει να ασχολήθηκαν και ιδιαίτερα με την έννοια ότι δεν υπήρχαν οι δυνατότητες για κάτι παραπάνω.
Από την αρχή τους θεωρούσαν ξεγραμμένους.
Απλά ήλπιζαν σε κάποιο θαύμα μπας και τους ξεβράσει το κύμα πουθενά.
Αλλά με την υπάρχουσα τεχνολογία κανένα μέσο δεν μπορούσε να μπει τόσο βαθιά να τους ψάξει, να τους εντοπίσει, να τους ρυμουλκήσει...
Πιάστο αυγό και κούρευτο.
0 .