Μη σβήσεις τα φώτα κοπέλα μου. Εσύ εκπροσωπείς το δυτικό πολιτισμό!

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Μη σβήσεις τα φώτα κοπέλα μου. Εσύ εκπροσωπείς το δυτικό πολιτισμό!

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 03 Αύγ 2022, 04:24

Αρνειται στην ισπανικη κυβερνηση να σβησει τα φωτα η δημαρχος της Μαδριτης. Το οχι της ουσιαστικα στρεφεται και προς τους τεχνοκρατες της ΕΕ που θελουν να βασιλεψει το σκοταδι στις ευρωπαικες πολεις.

Προσωπικη αποψη οτι αυτο το μετρο και αλλα οπως οι κυλιομενες διακοπες και οι υπερογκοι λογαριασμοι στο ρευμα θα γινοντουσαν ακομη και αν δεν υπηρχε ο πολεμος και η μειωση του φυσικου αεριου απο τη Ρωσια ακριβως γιατι εξυπηρετουν την Πρασινη Ατζεντα του ΟΗΕ για το 2030 και τα σχεδια ολων αυτων των ψυχικα διαταραγμενων για τη Μεγαλη Επανεκκινηση.

Θυμοσαστε το βιντεακι του Παγκοσμιου Οικονομικου Φορουν που ελεγε δεν θα σας ανηκει τιποτα και θα ειστε ευτυχισμενοι;

Εκει μας πανε τα τεχνοφρηκια της Μεγαλης Επανεκκινησης.

Γιατι με τη συσκοτιση των ευρωπαικων πολεων και τις κυλιομενες διακοπες θα δωθει η χαριστικη βολη στις μικρομεσαιες επιχειρησεις αλλα και στα οικονομικα των νοικοκυριων.

Επιπλεον το μετρο της συσκοτισης ειναι και ψυχολογικος πολεμος των ελιτ κατα των λαων οπως υπηρξαν και οι καραντινες. Συμβολικα σηματοδοτει το ΤΕΛΟΣ του δυτικου πολιτισμου και της παλιας ταξης και την εισοδο στη νεα φεουδαρχικη ταξη οπου η ελευθερια του πολιτη και η οικονομικη του ανεση θυσιαζονται με προσχημα ποτε την πανδημια, ποτε την κλιματικη αλλαγη και ποτε τον πολεμο. Πριν το νεο φως το σκοταδι μιας και οι τυποι γουσταρουν και τα τελετουργικα, πριν τη νεα ταξη το χαος.

Αγιούσο: «Η Μαδρίτη δεν θα σβήσει τα φώτα»

Η πρόεδρος της Κοινότητας της Μαδρίτης, Ισαμπέλ-Ντίαθ Αγιούσο δίνει για άλλη μια φορά τον τόνο για το Partido Popular.

«Η Μαδρίτη δεν θα κλείσει (σ.σ. τα φώτα).

»Αυτό δημιουργεί ανασφάλεια και τρομάζει τον τουρισμό και την κατανάλωση.

»Προκαλεί σκοτάδι, φτώχεια, θλίψη», δήλωσε στον λογαριασμό της στο Twitter για τα μέτρα εξοικονόμησης ενέργειας που εγκρίθηκαν αυτή τη Δευτέρα στο Υπουργικό Συμβούλιο.

Τα μέτρα αυτά αναγκάζουν επιχειρήσεις, πολυκαταστήματα, κινηματογράφους, ξενοδοχεία και δημόσια κτίρια, μεταξύ άλλων, να περιορίσουν τους 27 βαθμούς τη χρήση κλιματιστικού το καλοκαίρι και 19 βαθμούς για θέρμανση το χειμώνα, καθώς και σβήσιμο στα φώτα των βιτρίνων μετά τις 10 το βράδυ.

«Πριν κλείσουμε, απαγορεύσουμε, βάλουμε λουκέτο, γιατί να μην μιλήσουμε στους πολίτες και στις διοικήσεις ως ενήλικες και να τους ζητήσουμε να συνεργαστούν βάσει σαφών κριτηρίων;».

https://www.tribune.gr/world/news/artic ... -fota.html

.
1 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: Μη σβήσεις τα φώτα κοπέλα μου. Εσύ εκπροσωπείς το δυτικό πολιτισμό!

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 03 Αύγ 2022, 05:28

Θυμιζω και τη σταση που κρατησε η Αγιουσο στα lockdowns.

Γνωστή επίσης ως «η Σιδηρά Κυρία της Μαδρίτης», η Αγιούσο κέρδισε τις περιφερειακές εκλογές του 2021 με συντριπτική πλειοψηφία, αφού επέτρεψε στα καταστήματα, τα εστιατόρια και τα νυκτερινά κέντρα να παραμείνουν ανοικτά στη διάρκεια της πανδημίας ώστε να προστατεύσει τις επιχειρήσεις.

.
1 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 03 Αύγ 2022, 10:54

Πολυ καλα τα λεει.
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 03 Αύγ 2022, 13:10

:laugh1:

Και τα φώτα θα σβήσουν, και οικονομία στην ενέργεια θα κάνετε σαν καλά παιδάκια για να μην χρεοκοπήσετε, και ο πούτλερ θα κατανικηθεί :yesyes:
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 03 Αύγ 2022, 13:23

Προέλλην έγραψε::laugh1:

Και τα φώτα θα σβήσουν, και οικονομία στην ενέργεια θα κάνετε σαν καλά παιδάκια για να μην χρεοκοπήσετε, και ο πούτλερ θα κατανικηθεί :yesyes:

Και έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα. :fico:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Αύγ 2022, 13:33

Αλβανια του Χοτζα γιναμε και πανηγυριζεις?
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 03 Αύγ 2022, 14:02

Λαχουρένιος έγραψε:

σοκ έπαθαν οι Γερμανοί καταναλωτές στην Κολωνία όπου η εταιρεία κοινής ωφέλειας Rheinenergie ανακοίνωσε ότι από τον Οκτώβριο όσοι πελάτες δεν έχουν κλειδώσει συμβόλαια με σταθερές τιμές θα δουν τους λογαριασμούς για φυσικό αέριο να διπλασιάζονται λόγω αύξησης κατά 450% στο κόστος προμηθειών από τη Ρωσία!

Στο Βερολίνο το προεδρικό μέγαρο στο Βερολίνο δεν φωτίζεται πλέον τη νύχτα, η πόλη του Ανόβερου κλείνει το ζεστό νερό στα ντους των πισινών και των γυμναστηρίων της και οι δήμοι σε όλη τη χώρα ετοιμάζουν χώρους που θα παρέχουν θέρμανση για να προστατεύσουν από το κρύο του επερχόμενου χειμώνα όσους έχουν ανάγκη.
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 03 Αύγ 2022, 14:05

βάλτε το νεοφίλι στο βαρέλι να μάθει να γίνει άνθρωπος
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 03 Αύγ 2022, 14:14

Λαχουρένιος έγραψε:

Σε φαντάζομαι Λονδρέζο το 1940 κατά την Μάχη της Bρετανίας να μονολογάς για την εχθρική στάση της χώρας κατά των Ναζί και τις συνέπειες της.
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 03 Αύγ 2022, 14:16

nemo έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

σοκ έπαθαν οι Γερμανοί καταναλωτές στην Κολωνία όπου η εταιρεία κοινής ωφέλειας Rheinenergie ανακοίνωσε ότι από τον Οκτώβριο όσοι πελάτες δεν έχουν κλειδώσει συμβόλαια με σταθερές τιμές θα δουν τους λογαριασμούς για φυσικό αέριο να διπλασιάζονται λόγω αύξησης κατά 450% στο κόστος προμηθειών από τη Ρωσία!

Στο Βερολίνο το προεδρικό μέγαρο στο Βερολίνο δεν φωτίζεται πλέον τη νύχτα, η πόλη του Ανόβερου κλείνει το ζεστό νερό στα ντους των πισινών και των γυμναστηρίων της και οι δήμοι σε όλη τη χώρα ετοιμάζουν χώρους που θα παρέχουν θέρμανση για να προστατεύσουν από το κρύο του επερχόμενου χειμώνα όσους έχουν ανάγκη.

Πω πω, καταστροφή.

Τρέχω να παραδώσω την Α. Ευρώπη στον πούτλερ γιατί λέει ότι είναι το Λέμπενσράουμ του.
0 .
Ich bereue nichts

Επιστροφή σε “Διεθνή”