Διάφοροι υποστηρίζουν πως το πολύ σε 10 χρόνια από σήμερα το ~75% της ανθρωπότητας θα ζει υπό "αυταρχικό" στη καλύτερη "δυναστικό" στην χειρότερη καθεστώς. 1/4 θα ζει υπό δημοκρατικό κράτος δικαίου και ελευθερίας κινήσεων χωρίς κυβερνητική καταπίεση. Και αν το βάλεις κάτω τα νούμερα κάτι τέτοιο λένε. Κίνα κατ' αρχήν. Σκληρό κομμουνιστικό καθεστώς. Ρωσία, Τουρκία. Δικτατορικά καθεστώτα. Ιραν Ιρακ μέση ανατολή μια απ' τα ίδια. Η δημοκρατία του Ισραήλ εξαίρεση. Αλλες χώρες με μεγάλο πληθυσμό είναι υποψήφιες. Ινδία, Βραζιλία.
Είναι έτσι; Τι πιστεύετε; Θα παλέψουμε για να διατηρήσουμε τα όνειρα μας;
Οι δαίμονες και ο ελεύθερος κόσμος.
-
Paspartou
- Rookie poster

-
nemo
- Supreme poster

Re: Οι δαίμονες και ο ελεύθερος κόσμος.
συνεχισε εχει ενδιαφερον πες εσυ τι πιστευεις και σε τι θα καταληξουμε
..και μην περιμενεις απο τους αλλους -αυτοι κοιμουνται ακομη χειροτερα και απο προβατα
..και μην περιμενεις απο τους αλλους -αυτοι κοιμουνται ακομη χειροτερα και απο προβατα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Paspartou
- Rookie poster

nemo έγραψε:συνεχισε εχει ενδιαφερον πες εσυ τι πιστευεις και σε τι θα καταληξουμε
Δεν είμαι εδώ για να επιβάλλω τη γνώμη μου. Ακόμα και αν πρέπει. Κάποιες φορές αποφεύγω να λέω για πράγματα που μπορεί να κάνουν κάποιους ράκος όπως πχ πόσο βίαιες, απάνθρωπες, σκληρές θεωρώ όλες τις αυτοκρατορίες ανά τους αιώνες πέραν της Βυζαντινής αυτοκρατορίας που ήταν κάπως φωτεινότερη και Χριστιανική. Τι να κάνουμε; Eτσι είναι.
Ομως εδώ τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα. Θέλεις να τοποθετηθείς;
0 .
Fou-Lou: the first emperor
-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Βαλκάνιος Κούρος

To αυταρχικό χρεώνεται παραπάνω
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
nemo
- Supreme poster

Paspartou έγραψε:nemo έγραψε:συνεχισε εχει ενδιαφερον πες εσυ τι πιστευεις και σε τι θα καταληξουμε
Δεν είμαι εδώ για να επιβάλλω τη γνώμη μου. Ακόμα και αν πρέπει. Κάποιες φορές αποφεύγω να λέω για πράγματα που μπορεί να κάνουν κάποιους ράκος όπως πχ πόσο βίαιες, απάνθρωπες, σκληρές θεωρώ όλες τις αυτοκρατορίες ανά τους αιώνες πέραν της Βυζαντινής αυτοκρατορίας που ήταν κάπως φωτεινότερη και Χριστιανική. Τι να κάνουμε; Eτσι είναι.
Ομως εδώ τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα. Θέλεις να τοποθετηθείς;
οχι γιατι ακομη δεν κατασταλαξα σε ορισμενα και αυτο που ειπες δεν εχει βαση
1δεν σου λεμε να επιβαλεις αλλα να πεις την αποψη σου 2 αν διαφερει η βυζαντινη
ειναι γιατι ηταν χριστιανικη και κατα δευτερον ηταν το ιδιο σκληρη σαν ολες τις αυτοκρατοριες
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
-
pluton
- Supreme poster

Γιατί δεν θέλουν τον κομμουνισμό οι λαοί;
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
Alien_ex_forums
- Basic poster

Ηδη υπάρχουν κινήσεις προκειμένου η ελευθερία να θεωρηθεί προνόμιο λίγων, οικονομικού τύπου.
Αν εξετάσουμε το Χόλυγουντ, την ποπ κουλτούρα και τα "κινήματα" (ο θεός να τα κάνει) που διαμορφώνονται στα σόσιαλ, θα διαπιστώσουμε ότι υπάρχουν κύκλοι που προωθούν τη λογοκρισία, τον νεο-πουριτανισμό, τον περιορισμό της έκφρασης, τις αλλαγές στη γλώσσα, με πρόσχημα τον δικαιωματισμό.
Από μία κατάσταση των 60s και των 70s όπου προωθούνταν η άποψη ότι "απαγορεύεται το απαγορεύεται", η οποία με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο, έχουμε φτάσει στην εποχή που ο ίδιος ο κόσμος (υποβοηθούμενος από κάποια κέντρα) επιθυμεί όλο και περισσότερες απαγορεύσεις "για καλό σκοπό".
Θεωρώ ότι όλα αυτά γίνονται έτσι ώστε στο μέλλον να έχουν λίγοι πρόσβαση σε ελευθεριακά μέρη και ελευθεριακό περιεχόμενο. Η ελευθερία θα κοστίζει κάτι παραπάνω και θα είναι ακριβή.
Αυτά υποψιάζομαι.
Αν εξετάσουμε το Χόλυγουντ, την ποπ κουλτούρα και τα "κινήματα" (ο θεός να τα κάνει) που διαμορφώνονται στα σόσιαλ, θα διαπιστώσουμε ότι υπάρχουν κύκλοι που προωθούν τη λογοκρισία, τον νεο-πουριτανισμό, τον περιορισμό της έκφρασης, τις αλλαγές στη γλώσσα, με πρόσχημα τον δικαιωματισμό.
Από μία κατάσταση των 60s και των 70s όπου προωθούνταν η άποψη ότι "απαγορεύεται το απαγορεύεται", η οποία με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο, έχουμε φτάσει στην εποχή που ο ίδιος ο κόσμος (υποβοηθούμενος από κάποια κέντρα) επιθυμεί όλο και περισσότερες απαγορεύσεις "για καλό σκοπό".
Θεωρώ ότι όλα αυτά γίνονται έτσι ώστε στο μέλλον να έχουν λίγοι πρόσβαση σε ελευθεριακά μέρη και ελευθεριακό περιεχόμενο. Η ελευθερία θα κοστίζει κάτι παραπάνω και θα είναι ακριβή.
Αυτά υποψιάζομαι.
0 .
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

Για πείτε ρε σεις "ελεύθεροι", πόσες φορές διαμαρτυρηθήκατε επίσημα στο αφεντικό σας που σας βάζει σαν τις πουτάνες του (που de facto είστε κιόλας) να του δουλεύετε τζάμπα; 

0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts