Εχει διαλυθει το Ντισι ή μου φαινεται?

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Εχει διαλυθει το Ντισι ή μου φαινεται?

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 11 Ιαν 2022, 11:21

2014-2018: Η χρυση εποχη των δυτικολαγνων. Τοτε που ολο το πολιτιζμενο Ντισι ηταν ενωμενο σαν γροθια εναντιον της μουσουλμανικης απειλης που συμφωνα με εγκυρες ντυτικες αναλυσεις θα καταλαμβανε ολο τον κοσμο μεχρι 2025.

2019-2022: Λιγο η ηττα του ISIS, λιγο Τραμπ, λιγο ο κορονοιος και ξεχαστηκαν οι μουσουλμανοι. Τωρα τσακωνονται οι πεφωτισμενοι ντυτικοι μεταξυ τους για το αν ο ξεμωραμενος κωλογερος Τραμπ ειναι καλυτερος του εξισου ξεμωραμενου κωλογερου Μπαιντεν, αν ειναι προτιμοτερο να πεθανεις απο κοβιντ απο το να εμβολιαστεις και για το ποτε θα ερθει ο αντιχριστος.

Το πιο φανατικο κομματι των ντυτικων που εβγαζε πυρινους λογους για την ελευθερια και την δημοκρατια της Ντισις εναντι του σκοταδιστικου ισλαμ, τωρα παραπονιεται οτι στο Ντισι υπαρχει χουντα που στερει τις ελευθεριες των πολιτων και θαυμαζει τους ταλιμπαν που δεν εμβολιαζουν τον κοσμο στο Αφγανισταν.

Πως τα εφερε ετσι η ζωη μεσα σε 3 χρονια. Ως ντυτικος θλιβομαι βαθυτατα. Εχω να φαω 5 λεπτα απο την στεναχωρια μου :s_bored
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Re: Εχει διαλυθει το Ντισι ή μου φαινεται?

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 11 Ιαν 2022, 12:02

Η Δύση περνά σε περίοδο αυταρχισμού με πρωτεργάτες αντιπαγκοσμιοποιητές και αντιεμβολιαστές.
Τραμπ, Ορμπαν, Μπολσονάρο και άλλοι που δε μου 'ρχονται τώρα πρωτοστατούν στην κατάργηση βασικών αστικών ελευθεριών, της άρνησης της κλιματικής αλλαγής λόγω της χρήσης ορυκτών καυσίμων, ''λογικοποιούν'' κάθε θεωρία συνωμοσίας, προωθούν τον εθνικισμό, το ρατσισμό και την υποβάθμιση των συνεπειών της πανδημίας και γενικά εναντιώνονται στο δυτικό ορθολογισμό που υπήρξε μέχρι τώρα βασικό συστατικό αυτού που ονομάζουμε δυτικής μορφής κοινωνική οργάνωση.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Επιστροφή σε “Διεθνή”