Δημοσκοπησεις Trump vs Biden

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσκοπησεις Trump vs Biden

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 29 Αύγ 2020, 18:53

O Biden φαινεται να εχει καβατζαρει την νικη, προηγειται κατα μεσο ορο 8 μοναδες στις δημοσκοπησεις και εχει σιγουρες 203 εδρες και 95 αρκετα σιγουρες (με 270 κερδιζεις) ενω ο βαψομαλλιας 80 σιγουρες και 39 αρκετα σιγουρες. Οι 121 ειναι αμφιρροπες εδρες. Ο Τραμπ ακομα και αν τις κερδισει ολες παλι δεν βγαινει προεδρος.

Αναλυτικα οι εδρες με βαση τις δημοσκοπησεις φαινονται εδω

https://ig.ft.com/us-election-2020/
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Re: Δημοσκοπησεις Trump vs Biden

Δημοσίευσηαπό denplirono » 30 Αύγ 2020, 21:56

καλως ή κακως, δεν θα ψηφισουν για προεδρο εναν που δεν δειχνει καλα στην υγεια του. αυτα.
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 30 Σεπ 2020, 10:54

Απίστευτα καραγκιοζιλίκια από τον Τραμπ στο χθεσινό μπιντέιτ. :laugh1: :laugh1:
Νικητής ο Μπάιντεν, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις.

Μπάιντεν σε Τραμπ: Θα το βουλώσεις;

Ολοι περίμεναν πως ο Ντόναλντ Τραμπ θα προσπαθήσει να επιβάλει τον… ρυθμό στο ντιμπέιτ, πράγμα που έγινε, όπως φάνηκε και από τον χρόνο ομιλίας.
Συνεχώς διέκοπτε τον Μπάιντεν, σε βαθμό που και ο συντονιστής του ντιμπέιτ είχε εκνευριστεί αρκετά, προσπαθώντας να επιβάλει την τάξη στον Αμερικανό πρόεδρο.

"Mr. President, let him answer!"

"Mr. President, please stop."

Moderator Chris Wallace repeatedly tries to keep Pres. Trump from interrupting Joe Biden.

Ο Μπάιντεν χαρακτήρισε «ψεύτη» τον Ρεπουμπλικάνο πρόεδρο, ενώ ξέσπασε όταν ο Ντόναλντ Τραμπ συνέχισε να τον διακόπτει, πράγμα που ο μεγιστάνας συνηθίζει να κάνει στις δημόσιες εμφανίσεις του, παρά τις επανειλημμένες παροτρύνσεις του συντονιστή να αφήσει τον αντίπαλό του να εκφραστεί: «Θα το βουλώσεις επιτέλους, άνθρωπέ μου;».

As Pres. Trump repeatedly interrupts Joe Biden, Biden says, "Will you shut up, man?"

Ο Τζο Μπάιντεν ήταν ο νικητής του πρώτου debate για τις εκλογές στις ΗΠΑ με αντίπαλο τον Ντόναλντ Τραμπ σύμφωνα με τα αποτελέσματα δύο δημοσκοπήσεων που δημοσιεύτηκαν λίγο μετά τη λήξη του πρώτου ντιμπέιτ.

Δημοσκόπηση-στιγμιότυπο που διενεργήθηκε από το τηλεοπτικό δίκτυο CBS έδειξε ότι το 48% των τηλεθεατών κρίνει ότι νικητής αυτής της πρώτης αναμέτρησης ήταν ο υποψήφιος των Δημοκρατικών Τζο Μπάιντεν, ενώ το 41% θεώρησε αντιθέτως πως κέρδισε ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ. Το υπόλοιπο 11% θεώρησε ότι δεν κέρδισε καθαρά κανείς.

1 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 30 Σεπ 2020, 13:23

Ενα μηνα μετα η εικονα ειναι λιγο καλυτερη για τον βαψομαλλια αλλα συνεχιζει να τον πινει.

Ο Μπαιντεν εχει 190 σιγουρες και 89 αρκετα πιθανες (επεσε στις 279 απο τις 298) και ο βαψομαλλιας εχει 77 σιγουρες και 48 πολυ πιθανες (ανεβηκε στις 125 απο τις 119). Εχουμε 134 αμφιρροπες.

Με δεδομενο οτι κερδιζεις με 270, ο γερο Τζο φαινεται να κερδιζει αρκετα ανετα. Ακομα και αν παρει μονο το 1/5 απο τις αμφιρροπες (δηλαδη καπου 27) εχει μια ανετη νικη με πανω απο 300 εδρες.

https://ig.ft.com/us-election-2020/
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 30 Σεπ 2020, 20:49

ειναι πολυ κρίσιμες οι εκλογες αν κερδισει ο τραμπ θα σηματοδοτησει και θα παγιώσει πολλες αλλαγες
ευχομαι να κερδισει και να τον ξαναπιουν οι αριστεριζοντες

και ειναι νωρις για να βγουν εστω και οριακες προβλεψεις
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 30 Σεπ 2020, 22:31

Μου θυμίζουν ένα Φόρουμ.

Θα γίνονταν χαλί να τους πατήσει ο Τράμπ από τον ενθουσιασμό για την ανατροφή του όπως φάνηκε στο debate και τους εκφράζει απόλυτα.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 02 Οκτ 2020, 13:45

NikosVy έγραψε:Μου θυμίζουν ένα Φόρουμ.

Θα γίνονταν χαλί να τους πατήσει ο Τράμπ από τον ενθουσιασμό για την ανατροφή του όπως φάνηκε στο debate και τους εκφράζει απόλυτα.

Σε αυτο το φορουμ που λες οι μισοι και βαλε ειναι φασισταρια. Λογικο να στηριζουν τον ομοιο τους.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 02 Οκτ 2020, 13:59

Λαχουρένιος έγραψε:
NikosVy έγραψε:Μου θυμίζουν ένα Φόρουμ.

Σε αυτο το φορουμ που λες οι μισοι και βαλε ειναι φασισταρια. Λογικο να στηριζουν τον ομοιο τους.

για πες ...............γιατι δεν παει με τιποτα ο νους μου

επισης εσενα που δεν σε αρεσει ο τραμπ ειναι ο λογος που καταφερετε εναντιων των μεταναστων

γιατι στην ουσια δεν μπορεις τιποτα να τον προσαψεις ..αν κανω λαθος να με διορθωσεις
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 02 Οκτ 2020, 14:26

nemo έγραψε:για πες ...............γιατι δεν παει με τιποτα ο νους μου

επισης εσενα που δεν σε αρεσει ο τραμπ ειναι ο λογος που καταφερετε εναντιων των μεταναστων

γιατι στην ουσια δεν μπορεις τιποτα να τον προσαψεις ..αν κανω λαθος να με διορθωσεις

Ειναι ενας προεδρος μιας χωρας που οι μη λευκοι ειναι το 40% και αυτος βριζει τους μη λευκους. Προφανως και ειναι οχι απλα μαλακας και ρατσιστης αλλα και ηλιθιος απο την στιγμη που με τις μαλακιες που λεει μονο μια μεριδα των λευκων θα τον ψηφισει αρα δεν εχει καμια ελπιδα να βγει.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 02 Οκτ 2020, 15:23

Λαχουρένιος έγραψε:
nemo έγραψε:για πες ...............γιατι δεν παει με τιποτα ο νους μου

Ειναι ενας προεδρος μιας χωρας που οι μη λευκοι ειναι το 40% και αυτος βριζει τους μη λευκους. Προφανως και ειναι οχι απλα μαλακας και ρατσιστης αλλα και ηλιθιος απο την στιγμη που με τις μαλακιες που λεει μονο μια μεριδα των λευκων θα τον ψηφισει αρα δεν εχει καμια ελπιδα να βγει.

χεστηκα αν το μονο που κανει ειναι αυτο που λες και μακαρι να μεινει σε αυτο
ελπιζω να καταλαβεις ποσο αστοχο ειναι αυτο που σου κολλησε στο μυαλο και δεν λεει να σου φυγει με τιποτα
0 .

Επιστροφή σε “Διεθνή”